Έρωτας φυγάς – Και άλλος νεκρός στο προσκήνιο

Έρωτας φυγάς – Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται εντατικά, χωρίς όμως να υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Έρωτας φυγάς – Και άλλος νεκρός στο προσκήνιο

Ο Ιάσονας κατακλύζεται από τύψεις και νιώθει ένοχος, «Πώς μπόρεσα να είμαι τόσο σκληρός μαζί της; Αν έχει πάθει κάτι δεν το συγχωρήσω στον εαυτό μου. Τι θα κάνω, μητέρα, χωρίς εσένα;», μονολογεί. Η Αλεξάνδρα είναι δίπλα του και προσπαθεί να του σταθεί. «Πρέπει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα. Η Μαργέτα είναι δυνατή. Ο,τι και να της έχει συμβεί θα τα καταφέρει», τον ενθαρρύνει.

Όμως μέσα της πονάει κι εκείνη για τη γυναίκα με την οποία πλέον έχουν έρθουν κοντά σαν μάνα και κόρη και φοβάται ότι της έχει συμβεί το χειρότερο. Ο Στέφανος με τη σειρά του προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει ψάχνοντας στην όχθη. Δεν σταματάει να φωνάζει το όνομά της και κάποια στιγμή νιώθει απελπισμένος.

Ο Μάρκος αντιλαμβάνεται κι εκείνος ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε να είναι και πάλι με την Αλεξάνδρα. «Αν υπήρχε ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να μας βοηθήσει είναι εκείνη. Τώρα πάνε όλα», σκέφτεται. Παράλληλα ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται και στο προσκήνιο για να φέρει νέα αναστάτωση και να ανακινηθούν ξανάθαμμένες υποθέσεις.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More