Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα ξεσκεπάζεται

Έρωτας Φυγάς – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους, καθώς η κρυφή δραστηριότητα της Νότας έρχεται στο φως. Η Μεσσήνη βρίσκεται σε συναγερμό, αναζητώντας απεγνωσμένα τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ.

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα ξεσκεπάζεται

Παράλληλα, η Ευγενία βρίσκεται στο στόχο, καθώς οι πάντες υποψιάζονται ότι γνώριζε τα σχέδια της Νότας και δεν έπραξε τίποτα για να τα σταματήσει. Μοναδικός υποστηρικτής της είναι ο Φάνης, προσπαθώντας να τη στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενώ η αποτυχία των έρευνών τους τους αποθαρρύνει ακόμα περισσότερο. Οι απρόσμενες εξελίξεις έχουν καταστροφική επίδραση στην υγεία της Γεωργίας, η οποία επιδεινώνεται ραγδαία.

Ευτυχώς, η Ουρανία της παρέχει την απαραίτητη στήριξη και κατανόηση, βοηθώντας την να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο. Τα νέα για τη συνάντηση του Στέφανου με τους παρακρατικούς συγκλονίζουν τη Μαριέττα. Η Νότα, κρατώντας ακόμα Ρηνιώ και Γιωργάκη όμηρους, βρίσκει καταφύγιο σε ένα απροσδόκητο μέρος, πιστεύοντας πως είναι ασφαλής. Ωστόσο, οι πραγματικές συνθήκες διαφέρουν. Καθώς η Νάντια καταδικάζεται για την επίθεση στον Σωκράτη, ο Μιχάλης, συντετριμμένος, πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια.

Η Νάντια είναι αποφασισμένη να τα ομολογήσει όλα, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την πείσει να αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Στο μεταξύ, η κρυφή δραστηριότητα της Νότας αποκαλύπτεται, και ένα άγνωστο πρόσωπο αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων. Ωστόσο, η Νότα ζητάει ένα ακριβό αντίτιμο για την απελευθέρωσή τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like