Έρωτας Φυγάς – Η Νότα σπέρνει τον πανικό

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα προωθεί ένα αδίστακτο σχέδιο στα επερχόμενα επεισόδια, καθώς επιχειρεί να ρίξει βαρύ πέπλο μυστηρίου πάνω στη ζωή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Αδιαφορώντας για κάθε εμπόδιο, σχεδιάζει να καταστρέψει την ευτυχία τους, παρανοώντας για την πραγματικότητα.

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα σπέρνει τον πανικό

Η Νότα, εσφαλμένα θεωρώντας τον Γιωργάκη ως εμπόδιο στην αγάπη της Ευγενίας και του Μάρκου, ετοιμάζεται να χτυπήσει ακόμα πιο βαριά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νότα υιοθετεί ψεύτικες κινήσεις, προσποιούμενη ότι αποχωρεί από τη Μεσσήνη για την Αθήνα, προκειμένου να προκαλέσει πανικό. Αμέσως μετά, απαγάγει την Ρηνιώ και τον Γιωργάκη, ενώ η Ρηνιώ δίνει μάχη για την απελευθέρωσή της και του μικρού παιδιού, χωρίς επιτυχία.

Η είδηση της απαγωγής φτάνει στα αυτιά της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, οι οποίοι ξεκινούν αμέσως την αναζήτησή τους. Η κοινότητα του Κιάρι αντιδρά με σοκ στην ανακοίνωση της απαγωγής, ενώ η Νότα παραμένει ικανοποιημένη από τον χάος που έχει προκαλέσει. Ωστόσο, η ευχαρίστησή της μπορεί να είναι μόνιμη; Η αναταραχή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας αποτελεί ένδειξη του ότι η ιστορία αυτή μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.

Η αγωνία πνίγει την καρδιά του Μάρκου και της Αλεξάνδρας καθώς αναζητούν με αγωνία την αγαπημένη τους Ρηνιώ και τον Γιωργάκη. Τα βήματά τους γίνονται βαριά από την ανυπομονησία και το φόβο τους για το τι μπορεί να συμβαίνει σ’ αυτήν τη στιγμή. Όλα τα συναισθήματα, από την απελπισία μέχρι την ανυπομονησία, συνθλίβονται μέσα τους, ενώ η επιθυμία για επιστροφή στην αγκαλιά των αγαπημένων τους γίνεται όλο και πιο έντονη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More