Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια πληρώνει τα λάθη της

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Νάντια αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων της με αποφασιστικότητα, αφήνοντας πίσω της κάθε προσπάθεια υπεράσπισης.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια πληρώνει τα λάθη της

Ο Σωκράτης επιστρέφει στη Μεσσήνη με σκοπό να βρει τη Νάντια, η οποία είχε υποστεί κακοποίηση και επανειλημμένες σωματικές επιθέσεις από αυτόν. Φτάνοντας στα όριά της, τον πυροβολεί. Η πράξη της σοκάρει την περιοχή. Καταλήγει στη φυλακή, ενώ ο Μιχάλης, που την στήριζε πάντοτε, την αποχαιρετά συντετριμμένος.

Η Νάντια βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων της χωρίς να αμυνθεί, αποκαλύπτοντας τα χρόνια κακοποίησης δίπλα στον Σωκράτη. Παρά τις προσπάθειες του Μιχάλη να την πείσει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον σκληρό σύζυγό της και τα γεγονότα που την οδήγησαν στον φόνο του, η Νάντια έχει κατασταλάξει στην απόφασή της να πληρώσει τις συνέπειες, δίχως να επιδιώξει δικαιολογίες για την πράξη της ή την κακοποίηση από τον Σωκράτη.

Πώς θα αντιδράσει η κοινωνία στην απόφαση της Νάντιας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες; Ποιος θα σταθεί δίπλα στη Νάντια καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και να κάνει το κουράγιο να αντιμετωπίσει το μέλλον;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like