Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια κινδυνεύει

Έρωτας Φυγάς – Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο μεγαλογιατρός που κλήθηκε να δει την Ελπίδα ανακοινώνει ότι θα συνέλθει. Στο μεταξύ, εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη. Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του από τον Ιάσωνα και η στάση του μαλακώνει προς όλους. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στη Μεσσήνη.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια κινδυνεύει

Η Νάντια επίσης, για να μην την πάρει ο Σωκράτης βίαια. Από την άλλη, η Άννα συμβουλεύει τη Ρηνιώ να δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Νικόλα. Η Νότα αναθέτει σε κάποιον να μάθει τα πάντα για την Άρτεμη.
Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά, ενώ η Γεωργία νιώθει ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει. Το σχέδιο της Νότας μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή.

Ο Μάρκος, μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να το σκάσουν με την αγαπημένη του και τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται. Η Αλεξάνδρα όμως αγνοείται και έτσι θεωρείται ύποπτος και για την εξαφάνισή της. Ο Στέφανος συνέρχεται και εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι. Οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως, τα νέα φτάνουν στον αρχηγό τους και ετοιμάζονται για το τελειωτικό χτύπημα.

Η Γεωργία και ο Στρατής μπλέκονται άθελά τους σε μια υπόθεση δολοφονίας και πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μην κατηγορηθούν άδικα, μια και ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More