Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια καθαρίζει τον Σωκράτη

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο και να τερματίσει τον εφιάλτη που ζεί. Από τη στιγμή που είχε γνωρίσει και είχε παντρευτεί τον Σωκράτη, η ζωή της είχε μετατραπεί σε κόλαση, καθώς αυτός την κακοποιούσε και ξεσπούσε επάνω της.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια καθαρίζει τον Σωκράτη

Προκειμένου να δραπετεύσει από αυτήν την ανυπόφορη καθημερινότητα, εγκαταλείπει κρυφά τον Σωκράτη και μετακομίζει στη Μεσσήνη, όπου ξεκινάει να εργάζεται ως εισαγγελέας. Η σχέση της με τον Μιχάλη της προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα. Νιώθει κάτι διαφορετικό, και οι δυο τους αναπτύσσουν μια όμορφη σχέση που οδηγεί σε πρόταση γάμου. Ωστόσο, η επανεμφάνιση του Σωκράτη στη Μεσσήνη άλλα ζει τα πάντα. Παρότι προσπαθεί να κρύψει από τον Μιχάλη την παρουσία του για να τον προστατέψει, ο Σωκράτης καταφέρνει να την επαναφέρει υπό τον έλεγχό του.

Ωστόσο, όπως προκύπτει αργότερα, ο Σωκράτης στήνει μια παγίδα για τον Μιχάλη και τον κατηγορεί για έγκλημα που δεν διέπραξε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νάντια τον επισκέπτεται και του λέει: “Έως εδώ φτάσαμε. Τέλος.” Στην αντίδραση του, αυτός της απαντά: “Σου είπα πως δεν θα σε αφήσω ποτέ. Θα είσαι δική μου για πάντα. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει αυτό που μου ανήκει.” Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. “Τι προτίθεσαι να κάνεις;”, φωνάζει ο Σωκράτης, αλλά εκείνη βάζει τέλος στην κακοποίησή της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More