Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια αυτοκτονεί

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Νάντια βρίσκεται σε βαθιά ψυχολογική δυσμενή κατάσταση. Δεν έχει πλέον προσδοκίες από τη ζωή της, καθώς η καριέρα της έχει χαθεί οριστικά και η αγάπη της ζωής της είναι απαγορευμένη.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια αυτοκτονεί

Προσπαθεί να προστατεύσει τους γύρω της, ειδικά τον Μιχάλη, που της έχει δείξει αληθινή αγάπη και καλοσύνη. Αποφασισμένη να δώσει τέλος σε αυτήν την απελπιστική κατάσταση, αποφασίζει να πάρει το μέλλον στα χέρια της. Τίποτα δεν φαίνεται να δικαιολογεί τη συνέχιση μιας ζωής που φαίνεται να είναι καταδικασμένη σε μια φυλακή. Κατανοεί πως οι πιθανότητες για ένα θετικό μέλλον είναι ελάχιστες. Συνειδητοποιώντας την αδικία της κατάστασης, αποφασίζει να προσπαθήσει να βάλει τέλος σε όλα.

Μέσα στη φυλακή, προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Όμως, η προσπάθειά της εντοπίζεται γρήγορα και αποτρέπεται, κρατώντας τη ζωντανή. Ο Μιχάλης, ακούγοντας τα νέα, ανατριχιάζει. Η γη φεύγει από κάτω των ποδιών του καθώς συνειδητοποιεί πόσο κοντά ήταν να χάσει το πιο αγαπημένο του πρόσωπο. Αποφασίζει τότε με απόλυτη αφοσίωση να είναι δίπλα της. Γιατί γι’ αυτόν, χωρίς εκείνη, η ζωή δεν έχει νόημα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like