Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα τον πετάει έξω απο την διαθήκη της

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η αγωνιώδης στιγμή που Μάρκος και Αλεξάνδρα περίμεναν επιτέλους έφτασε, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας φάσης στη ζωή τους.

Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα τον πετάει έξω απο την διαθήκη της

Καθώς ανατέλλει αυτή η ημέρα, οι καρδιές τους γεμίζουν χαρά και ευτυχία. Ο Ιάσονας, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να χάσει το Κιάρι, αναγκάζεται να αφήσει πίσω τον εγωισμό του και να ζητήσει βοήθεια από τον πρώην του αντίπαλο, τον Στέφανο. “Βρίσκομαι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή, η μοναδική λύση που έχω είναι να δεχτώ την προσφορά σας”, λέει με ειλικρίνεια. Ωστόσο, ο Στέφανος έχει άλλες προτεραιότητες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τους εκβιαστές της Μαργέτας.

Αυτό το γεγονός παραμένει κρυφό από τον Ιάσονα, προσθέτοντας άλλη μια σκιά στη ζωή του. Ταυτόχρονα, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ενώ η πραγματικότητα ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα τους. Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη συγκλονίζει τον Ιάσονα. Η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας φέρνει αναταραχή όχι μόνο στη ζωή του, αλλά και στην Αλεξάνδρα. Κληθείσα να ανοίξει τη διαθήκη της πεθεράς της, αντιμετωπίζει ένα φρικτό δίλημμα.

Η διαθήκη είναι σαφής: όλη η περιουσία πηγαίνει στη νύφη, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον γιο. Ο Ιάσονας, που πλέον δεν έχει τίποτα, βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απόγνωση. Η Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζοντας την άβολη κατάσταση, ρωτά τον Μάρκο: “Γιατί να το κάνει αυτό;”. Ο Μάρκος, πεπεισμένος για την απάντησή του, αποκαλύπτει: “Η Μαργέτα σου άφησε όλη της την περιουσία για να σε κρατήσει για πάντα στο Κιάρι”.

Η Αλεξάνδρα, αναρωτιέται πώς να αντιδράσει. Είναι η πρώτη φορά που έχει την ευκαιρία να ζήσει ελεύθερα με τον Μάρκο, αλλά αισθάνεται ότι θα αδικήσει τον Ιάσονα, αφού η περιουσία ουσιαστικά ανήκει σε αυτόν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like