Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα ένα βήμα πριν το θάνατο

Έρωτας Φυγάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαργέτα περνάει δύσκολες ώρες. Κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά, όλοι στη Μεσσήνη την πιστεύουν νεκρή, ενώ αυτή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ταλαιπωρούμενη από συχνούς αφόρητους πονοκεφάλους.

Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα ένα βήμα πριν το θάνατο

Επέλεξε να κρύψει την ασθένειά της από τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, για να μην τον αναστατώσει, γνωρίζοντας το σοβαρό πρόβλημα καρδιάς που αντιμετωπίζει εκείνος. Φοβάται ότι αν μάθει την αλήθεια, η υγεία του θα επιδεινωθεί από την ανησυχία. Η κατάσταση της Μαργέτας χειροτερεύει καθημερινά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Άννα και Θύμιος, τα κοντινά της πρόσωπα που γνωρίζουν την αλήθεια, ανησυχούν πολύ για εκείνη και κάνουν μαύρες σκέψεις. Παρά τους φόβους της, η Μαργέτα προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμη για να μην τους ανησυχήσει και τους διαβεβαιώνει ότι ακολουθεί τις οδηγίες του γιατρού της πιστά.

Τους προειδοποιεί να μην αποκαλύψουν τίποτα στον Στέφανο. Παράλληλα, προσπαθεί να ξεκουράζεται και να παραμένει ήρεμη, αλλά οι περιπέτειες δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Ο φόβος την κυριεύει από τη στιγμή που έμαθε ότι ο Κοντογιάννης, ο παρ’ ολίγον δολοφόνος της, επισκέπτεται συχνά την Αθήνα. Φοβάται ότι μπορεί να την ανακαλύψει και να την αποτελειώσει. Στο μεταξύ, το κλίμα στο σπίτι δεν είναι πάντα γαλήνιο. Η Άννα και ο Θύμιος δημιουργούν εντάσεις μεταξύ τους εξαιτίας της ερωτικής έλξης που υπάρχει.

Κάποια στιγμή συγκρούονται και η Άννα πληγώνει βαθιά τον Θύμιο, αναστατώνοντας ξανά τη Μαργέτα που συνεχίζει να υποφέρει από τους έντονους πονοκεφάλους. Παρά την αβεβαιότητα και τον πόνο της, η Μαργέτα συνεχίζει να αγωνίζεται να διατηρήσει την ηρεμία της. Η επιδείνωση της υγείας της είναι εμφανής, όμως εκείνη προσπαθεί να μην το δείχνει. Η Άννα και ο Θύμιος την υποστηρίζουν όσο μπορούν, παρά τις διαφωνίες τους, αλλά η ανησυχία τους για εκείνη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Η Μαργέτα τους διαβεβαιώνει ότι παίρνει τα φάρμακά της και ακολουθεί τις συμβουλές του γιατρού της. Προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν πρέπει να ανησυχούν και ότι όλα θα πάνε καλά. Παράλληλα, η Μαργέτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον φόβο που νιώθει για τον Κοντογιάννη. Η συνεχής απειλή της παρουσίας του στην Αθήνα την κάνει να φοβάται για τη ζωή της. Οι σκέψεις της περιστρέφονται γύρω από την πιθανότητα να την ανακαλύψει ο Κοντογιάννης.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

You might also like