Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Η γειτόνισσα ξεσκεπάζει την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς οι εξωτερικές απειλές εντείνονται καθημερινά. Ο Ιάσωνας ανακαλύπτει μια ανησυχητική κατάσταση στον κοινό τραπεζικό του λογαριασμό με τη Μαργέτα, καθώς παρατηρεί “περίεργες κινήσεις” και σχεδόν άδειο υπόλοιπο.

Έρωτας Φυγάς – Η γειτόνισσα ξεσκεπάζει την Μαργέτα

Ο Ιάσωνας υποψιάζεται ότι ο Στέφανος είναι υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση, θεωρώντας ότι τον παραπλανάει και τον κλέβει, παριστάνοντας τον φίλο. Η αμφισβητούμενη κρίση του Ιάσωνα τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία, που προσπαθεί να τον καταλαμβάνει. Καθώς όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, αυτή εξακολουθεί να παραμένει κρυμμένη στην Αθήνα, συνεπικουρούμενη από τον φόβο των αυξανόμενων εξωτερικών απειλών. Η ημέρα του μνημοσύνου φτάνει, και στο Κιάρι επικρατεί μια θλιμμένη ατμόσφαιρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκος μαθαίνει με χαρά ότι η Αλεξάνδρα δεν τον έχει εγκαταλείψει, ενώ ο Ιάσωνας, προσπαθώντας να βρει χρήματα για τη μετακίνησή τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα που θα προκαλέσει αναταραχή στον Στέφανο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η κρυψώνα της Μαργέτας. Ωστόσο, ένας ακόμα φάκελος από την ενοχλητική γειτόνισσα θα φέρει στο φως την αλήθεια σχετικά με την πραγματική ταυτότητα της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like