Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Μαργέτα σβήνει τα ίχνη της

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η πίεση και η αγωνία που νιώθει η Μαργέτα επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της και, όπως είναι φυσικό, η κατάστασή της προβληματίζει τον Στέφανο. Ο γιατρός την παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Μαργέτα σβήνει τα ίχνη της

Στο Κιάρι, η Άρτεμις αναλαμβάνει επίσημα τη διεύθυνση του νοσοκομείου, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί δυσαρέσκεια στην Ευγενία. Παράλληλα, λίγο πριν το ταξίδι του, ο Ιάσωνας ενημερώνεται πως ο τάφος του πατέρα του είχε βεβηλωθεί. Αποφασισμένος να ανακαλύψει τους ενόχους, ξεκινά την έρευνα, χωρίς να υποψιάζεται πως είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεται. Την ίδια στιγμή, οι κρίσεις της Αλεξάνδρας επιδεινώνονται και μόνο οι συζητήσεις με τον Μάρκο την ηρεμούν.

Καθώς η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει, αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στην Αθήνα για εξετάσεις. Παράλληλα, η Μαργέτα ανησυχεί για το αν ο γιος της θα μείνει στο σπίτι της στην Κηφισιά και ζητά τη βοήθεια του Φάνη για να πείσει τον Ιάσωνα να μείνουν σε ξενοδοχείο. Στο Κιάρι, οι γυναίκες περνούν μια δύσκολη και τρομακτική νύχτα, ενώ ο Στρατής βρίσκεται μπλεγμένος σε μια σκοτεινή υπόθεση του Κοντογιάννη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like