Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Φορτώνουν το φόνο στον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Άρτεμη καλείται από την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό των Δερμετζήδων. Αποδέχεται αμέσως την πρόσκληση και φτάνει εκεί χωρίς κανέναν έλεγχο.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Φορτώνουν το φόνο στον Στέφανο

Την ίδια στιγμή, η Βάσω εμπλέκεται σε μεγάλους μπελάδες, εξαιτίας των υποψίων που έχει εναντίον της και του Ιάσονα. Αποφασισμένη να διαπιστώσει την αλήθεια, δεν ξεχνά καμία λεπτομέρεια. Ο Μιχάλης συνεχίζει την προσπάθεια να απελευθερώσει τη Νάντια από τη φυλακή. Παρόλο που γνωρίζει την ακαταλληλότητα της αποστολής του, δεν υποχωρεί και είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο, ακόμη και τα αθέμιτα. Ο Στέφανος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κατηγορούμενος για ένα φόνο που φαίνεται σχεδιασμένο να του αποδοθεί άδικα.

Η παγίδα που έχει στηθεί γύρω του είναι τόσο καλά δεμένη που οι πιθανότητες της αθωότητάς του φαίνονται ελάχιστες. Παράλληλα, ο Φάνης αποκαλύπτει στον Ιάσονα την αδελφική του σχέση μέσω ενός γράμματος. Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της Αλεξάνδρας με την πρόσκληση προς την Άρτεμη;Θα αποδειχθεί άθωος ο Στέφανος ή η παγίδα γύρω του θα κλείσει οριστικά; Πώς θα αντιδράσει ο Ιάσονας στην αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια με τον Φάνη;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like