Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Έρχεται το οριστικό τέλος της σειράς

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Μετά από αρκετές αντιξοότητες η σειρά φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Η μετακίνηση της σειράς από τον σταθμό OPEN στον ΑΝΤ1, μετά από έντονες και εξαντλητικές διαπραγματεύσεις, καθώς και από αναρίθμητες δηλώσεις ηθοποιών και συντελεστών, φαίνεται ότι έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον της σειράς.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Έρχεται το οριστικό τέλος της σειράς

Τι πρόκειται λοιπόν να συμβεί με τον τρίτο κύκλο του “Έρωτα Φυγά”; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, ο σταθμός ΑΝΤ1 έχει καταλήξει στο να μην προχωρήσει στην παραγωγή του τρίτου κύκλου της σειράς. Οι χαμηλές  αποδόσεις τηλεθέασης, καθώς και οι νέοι κανονισμοί χρηματοδότησης που επιβάλλει το Εθνικό Κοινοτικό Μέσο Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), συνέβαλαν στην οριστική απόφαση του καναλιού να μην ανανεώσει τη σειρά για τρίτη σεζόν. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η αντίστοιχη ξένη σειρά αποτελείται από συνολικά τέσσερις κύκλους.

Χθες, ένα μέλος της παραγωγής ενημέρωσε μερικούς ηθοποιούς που βρίσκονταν στα γυρίσματα για το θέμα. Ωστόσο, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς θα ολοκληρωθούν κανονικά, και όλα τα προβλεπόμενα 110 επεισόδια θα προβληθούν στον αέρα του ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More