Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Η Αλεξάνδρα αθωώνεται

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Η Αλεξάνδρα, με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων όπως ο Μάρκος, ο Ιάσωνας και άλλοι που επιθυμούν το καλό της, αντιμετωπίζει τη δίκη της με εύνοια. Το δικαστήριο της δίνει άμεσα την αθωωτική απόφαση, γεγονός που προκαλεί χαρά σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Η Αλεξάνδρα αθωώνεται

Ωστόσο, ενώ ανακουφίζονται από αυτήν την εξέλιξη, ξαφνικά έρχεται στο φως η απαγωγή της Ρηνιώς και του Γιωργάκη, διαλύοντας την καλή τους διάθεση. Η Αλεξάνδρα, ο Μάρκος και ο Ιάσωνας σοκάρονται από αυτό το νέο, ενώ η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα στην Αθήνα. Ο Στέφανος επιθυμεί να αναχωρήσει αμέσως για τη Μεσσήνη, προκειμένου να βοηθήσει τον Μάρκο και τον Ιάσωνα. Παρόλα αυτά, η Μαργέτα αντιδρά αρνητικά σε αυτήν την απόφαση, φοβούμενη ότι ο σύζυγός της θα βρεθεί σε κίνδυνο από τους παρακρατικούς. Παρότι προσπαθεί να τον αποτρέψει, ο Στέφανος αρνείται να αλλάξει γνώμη και φεύγει.

Δυστυχώς, οι φόβοι της Μαργέτας επιβεβαιώνονται, καθώς ο άντρας της καταλήγει στα χέρια των παρακρατικών και υποφέρει βασανιστικές στιγμές. Καθώς παλεύει για τη ζωή του ως αιχμάλωτος, οι αντίπαλοι του σχεδιάζουν το θάνατό του. Κατά τη διάρκεια αυτής της ταραχώδους περιόδου, ενώ η Αθήνα βρίσκεται σε αναστάτωση λόγω της απαγωγής, η Μαργέτα υφίσταται την αγωνία της, πληροφορούμενη για την επικίνδυνη σύλληψη του Στέφανου από τους παρακρατικούς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like