Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Επιστρέφει την περιουσία στον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Η ζωή του Ιάσονα δέχεται ενα ακομη χτυπιμα με την επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας, που επηρεάζει άμεσα την Αλεξάνδρα. Η αποκάλυψη της διαθήκης της πεθεράς της Αλεξάνδρας θέτει την τελευταία σε ένα σοβαρό δίλημμα. Η Μαργέτα τ άφησε ολόκληρη την περιουσία της στη νύφη της, Αλεξάνδρα, εξαιρώντας τον γιο της, Ιάσονα.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Επιστρέφει την περιουσία στον Ιάσωνα

Ο Ιάσονας, ήδη βυθισμένος στα προβλήματα του, χάνει και την τελευταία του ελπίδα. Η Αλεξάνδρα, αναστατωμένη και συγχυσμένη, αναρωτιέται για τα κίνητρα της Μαργέτας. Ο Μάρκος είναι σίγουρος ότι η Μαργέτα προσπάθησε να δεσμεύσει την Αλεξάνδρα στο Κιάρι μέσω αυτής της κίνησης. Το ζευγάρι βρίσκεται σε δίλημμα: Από τη μία, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους, αλλά από την άλλη, η Αλεξάνδρα αισθάνεται άδικη απέναντι στον Ιάσονα, καθώς θεωρεί ότι η περιουσία ανήκει δίκαια σε αυτόν.

Στο τέλος, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να επιστρέψει την περιουσία στον Ιάσονα, ωστόσο, εκείνος αρνείται να τη δεχτεί. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Πώς θα επηρεάσει αυτή η απόφαση τη σχέση του ζευγαριού; Θα καταφέρει ο Ιάσονας να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να επανέλθει δυναμικά; Και τι θα αποφασίσει η Αλεξάνδρα για το μέλλον της σχέσης τους, μένοντας στο Κιάρι ή ακολουθώντας μια διαφορετική πορεία;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like