Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Αυτός τρώει λάχανο τη Νότα

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή και όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να τους βρουν. Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. «Πες μου τι ξέρεις. Αποκλείεται η θεία σου να το έκανε αυτό μόνη της. Μίλα, γιατί θα σε σκο- τώσω. Πού έχει πάρει η Νότα τον γιο μου και τη Ρηνιώ;», της φωνάζει ο Μάρκος. «Μίλα πριν είναι αργά», την πιέζει και ο Ιάσονας, ενώ η Αλεξάνδρα έχει χάσει το μυαλό της.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Αυτός τρώει λάχανο τη Νότα

Η Νάντια παραδίνεται εκούσια στη δικαιοσύνη, ενώ ο Μιχάλης επιχειρεί ανεπιτυχώς να την πείσει να βοηθήσει τον εαυτό της. Της λέει: “Δεν θα σε εγκαταλείψω σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Θα καταθέσω υπέρ σου, αλλά πρέπει να είσαι εσύ εκείνη που θα αποκαλύψει τα γεγονότα και θα δείξει δύναμη και αποφασιστικότητα.” Ωστόσο, εκείνη αισθάνεται απόγνωση. Παράλληλα, η Νότα κρατάει ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, και βρίσκει καταφύγιο στο απίθανο μέρος, το Κιάρι. Αν και νομίζει ότι έχει όλα υπό έλεγχο, γρήγορα θα αντιληφθεί ότι δεν είναι έτσι και τα γεγονότα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Ο Κοντογιάννης, που έχει στο μυαλό του την υπόσχεση που του έδωσε ο Μάρκος για την απελευθέρωση του παιδιού και της Ρηνιώς, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ομηρίας. Και τελικά, με μια δολοφονία ανταποκρίνεται στη συμφωνία του. Ο Κοντογιάννης σκοτώνει τη Νότα και εκπληρώνει την υπόσχεσή του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like