Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η ζωή του Στέφανου απειλείται ξανά

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η Μαργέτα βρίσκεται σε πανικό με την παρουσία του Άγη Σοφιανού στη ζωή της και των αγαπημένων της ανθρώπων, που μοιράζονται το σπίτι στην Κηφισιά. Έχοντας γνώση ότι ο Στέφανος συναντά τον μυστηριώδη άνδρα, ανησυχεί βαθιά για την εξέλιξη της κατάστασης, φοβούμενη μήπως κάτι κακό συμβεί στον σύζυγό της.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η ζωή του Στέφανου απειλείται ξανά

Μετά από λίγες ώρες, ο Παράσχος αντικρίζει τον Άγη, και η συνάντησή τους εξελίσσεται με απρόβλεπτο τρόπο, απειλώντας τη ζωή του Στέφανου. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να εγκαταλείψει το Κιάρι και να επιστρέψει στην Αθήνα. Καθώς ταξιδεύει με το αυτοκίνητο, ξαφνικά παρασύρεται από μια νέα κρίση και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, προσπαθώντας να πηδήξει έξω από το όχημα.

Στην ίδια στιγμή, στο αμάξι επικρατεί πανικός καθώς οι συνταξιδιώτες παλεύουν να την εμποδίσουν από την πράξη αυτοκτονίας. Τα άτομα αυτά δεν είναι άλλα από τους ανθρώπους που την αγαπούν και νοιάζονται γι’ αυτήν. Παράλληλα, ο Ιάσονας αντιμετωπίζει εσωτερικούς αγώνες, καθώς η έλξη προς την όμορφη Αρτέμη τον συγκλονίζει και τον αναστατώνει ενώ τρέφει ακόμη συναισθήματα για την αγαπημένη του Αλεξάνδρα. Μάλιστα όταν μαθαίνει τι συναίβει με την Αλεξάνδρα τρελαίνεται.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like