Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Διαλυμένος απο την χρεοκοπία στρέφεται στον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η εξέλιξη της ιστορίας θα είναι συνταρακτική, καθώς όλοι απομακρύνονται από τον Δεμερτζή. Ο Ιάσωνας, αφού αποφάσισε να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζει έντονη κατακραυγή από την κοινωνία.

Έρωτας Φυγάς – Διαλυμένος απο την χρεοκοπία στρέφεται στον Στέφανο

Οι εργάτες που τον υπηρετούν εγκαταλείπουν το Κιάρι, επικαλούμενοι ηθικές αξίες, προκαλώντας την οργή του Δεμερτζή, που βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα για να ζητήσει δάνειο και να σώσει τα υπολείμματα της περιουσίας του, ο Ιάσωνας αντιμετωπίζει έναν απρόσμενο φάκελο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει αδυναμίες στην αναζήτηση βοήθειας και χάνει ολόκληρη την περιουσία του.

Η απόρριψη από τη μητέρα του, σε συνδυασμό με λάθη στην επιχείρησή του, τις επιπτώσεις της θεομηνίας στο Κιάρι, και τις ύπουλες κινήσεις του Φάνη που σαμποτάρει την επιχείρησή του, οδηγούν τον πρώην επιχειρηματία στην καταστροφή. Με την ψυχολογία του χτισμένη πάνω στη μοναξιά και την πικρία, ο Ιάσωνας αποφασίζει να απευθυνθεί στον μοναδικό άνθρωπο που του πρόσφερε βοήθεια, τον Στέφανο. Καταφθάνοντας για να συναντήσει τον Στέφανο, ο Ιάσωνας ελπίζει να σώσει ό,τι μπορεί από τον εαυτό του και τη ζωή του.

Η εξέλιξη αυτή υπόσχεται να φέρει ακόμη περισσότερη ένταση και ανατροπές στη συναρπαστική πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like