Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Απειλεί να εξαφανίσει την Νότα

Έρωτας Φυγάς – Στο Κιάρι, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Ο Κοντογιάννης, συντετριμμένος από τον θάνατο της γυναίκας του, αρχίζει να χάνει τη λογική του. Σε μια προσπάθεια παγίδευσης, αποκαλύπτει στον Στέφανο τον υποτιθέμενο ενόχο της δολοφονίας της Μαργέτας, αλλά ο Στέφανος, γνωρίζοντάς τον καλά, δεν τον πιστεύει.

Έρωτας Φυγάς – Απειλεί να εξαφανίσει την Νότα

Ο Στέφανος, αποφασιστικός και λιγότερο ευγενικός πλέον, δίνει ένα τελεσίγραφο στη Νότα: να εγκαταλείψει το Κιάρι ή να αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες αν προσπαθήσει να τον εξαπατήσει με πονηριές. Η απειλή του είναι σαφής: θα την εξαφανίσει αν δεν ακολουθήσει τις οδηγίες του. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος προειδοποιεί τον Φάνη να παρακολουθεί στενά τη Νότα, γνωρίζοντας την αδίστακτη φύση της. Η Νότα, από την πλευρά της, δεν διστάζει να απειλήσει την Ελπίδα, εισβάλλοντας στο δωμάτιο της και προειδοποιώντας την να μην καταθέσει κατά της Ευγενίας, αλλιώς θα την σκοτώσει.

Η απειλή της είναι τρομακτική, καθώς δηλώνει ότι τα χέρια της είναι ήδη βαμμένα με αίμα.Πώς θα αντιδράσει ο Κοντογιάννης στην αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο της γυναίκας του; Θα καταφέρει ο Στέφανος να γλυτώσει από τις απειλές της Νότας;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like