Έρωτας φυγάς – Ανατροπή! Η Μαργέτα δεν είναι η μητέρα του Ιάσωνα

Έρωτας φυγάς – Συναρπαστικές αποκαλύψεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Θα ανακαλύψουμε ότι η πραγματική βιολογική μητέρα του Ιάσωνα είναι η Ουρανία, και όχι η Μαριέττα. Η Μαριέττα απλώς ανέθρεψε τον Ιάσωνα όταν, μαζί με τον σύζυγό της, τον παρέλαβε ως μωρό από την Ουρανία.

Έρωτας φυγάς – Ανατροπή! Η Μαργέτα δεν είναι η μητέρα του Ιάσωνα

Για να είμαστε πιο λεπτομερείς, όπως ήδη γνωρίζουμε, ο πατέρας του Ιάσονα είχε σχέση με την Ουρανία. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι από αυτήν τη σχέση, η Ουρανία έμεινε έγκυος. Όταν αυτό αποκαλύφθηκε, ο σύζυγος της Μαριέττας της αποκάλυψε τη σχέση που είχε με την Ουρανία, καθώς και την εγκυμοσύνη της. Η κατάσταση τότε ήταν εξαιρετικά δύσκολη, και οι σχέσεις μεταξύ των τριών ατόμων είχαν φτάσει στο όριο τους.

Τελικά όπως θα δούμε στην σειρά Έρωτας φυγάς”, οι τρεις αποφάσισαν να καταλήξουν σε μια ασυνήθιστη συμφωνία: το παιδί θα γεννιέται, και στη συνέχεια θα το αναθρέφει ο σύζυγος της Μαριέττας. Υπόσχονταν ότι αυτό το γεγονός θα παραμένει μεταξύ τους και δεν θα γίνει ποτέ γνωστό σε άλλους. Ένα τέταρτο άτομο που γνώριζε για αυτήν τη συμφωνία ήταν η γιαγιά, αλλά αυτή πέθανε χωρίς ποτέ να αποκαλύψει τίποτα. Ο Ιάσωνας δεν έχει γνώση για αυτό το γεγονός, καθώς η συμφωνία περιλάμβανε έναν απαράβατο όρο που τέθηκε από την Ουρανία. Προκειμένου να συμφωνήσει, έπρεπε να τους δίνει το παιδί, με την προϋπόθεση ότι θα είχε τη δυνατότητα να το βλέπει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Έτσι, ο Ιάσωνας γνωρίζει την Ουρανία ως φίλη του πατέρα του.

Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή παίρνει ανατρεπτική τροπή με συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ανακαλύπτουμε ότι ο πραγματικός βιολογικός πατέρας του Ιάσωνα είναι η Ουρανία, και όχι η Μαριέττα. Η Μαριέττα ανέθρεψε τον Ιάσωνα από μωρό, παραλαμβάνοντάς τον μαζί με τον σύζυγό της από την Ουρανία.

Ολόκληρη η ιστορία ξετυλίγεται όταν αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του Ιάσωνα είχε σχέση με την Ουρανία, η οποία εγκυμονούσε από αυτήν τη σχέση. Οι σχέσεις μεταξύ των τριών κορυφώνονται σε ένα σημείο ακραίας δυσκολίας. Τελικά όπως διαβάζουμε εδώ στο serfare.com, συμφωνούν να γεννηθεί το παιδί και να ανατρέφεται από τον σύζυγό της Μαριέττας, υπό τον όρο ότι θα έχει τη δυνατότητα να το βλέπει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Αυτή η συμφωνία παραμένει μυστική, αλλά μόνο ένα άτομο εκτός αυτών πληροφορεί για αυτήν, η γιαγιά, η οποία πεθαίνει χωρίς να αποκαλύψει ποτέ τίποτα. Ο Ιάσωνας δεν γνωρίζει αυτήν την αλήθεια και γνωρίζει την Ουρανία μόνο ως την φίλη του πατέρα του. Αυτή η αποκάλυψη θα ανατρέψει τη ζωή τους και θα δημιουργήσει νέες προκλήσεις και μυστικά στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More