Έρωτας Φυγάς 9/11/23: Οι έρευνες συνεχίζονται στο σκοτάδι

Έρωτας Φυγάς 9/11/23: Η Αλεξάνδρα, μέσα στην αγωνία για την πεθερά της, αναζητά παρηγοριά στο σπίτι της για πρώτη φορά. Εκτός από τα δικά της παιδιά, φροντίζει και το παιδί του Μάρκου.

Έρωτας Φυγάς 9/11/23: Οι έρευνες συνεχίζονται στο σκοτάδι

Παράλληλα, η Γεωργία παραμένει στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις, ενώ η Ρηνιώ αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση σχετικά με τη σχέση της με τον Νικόλα. Οι ώρες περνούν, χωρίς να εμφανιστεί κάποιος μάρτυρας που να παράσχει πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μαργέτας. Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται στο σκοτάδι. Ο Ιάσωνας νιώθει τύψεις, καθώς συνειδητοποιεί ότι, ενώ εκείνος σχεδίαζε να κλείσει τη μητέρα του στο ψυχιατρείο, κάποιοι προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν.

Ο Στέφανος αναζητά απεγνωσμένα τη Μαργέτα, πραγματοποιώντας δικές του έρευνες στην όχθη. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λίγες ελπίδες που διατηρούσε να επανασυνδεθεί με την Αλεξάνδρα. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο απελπιστική όσον αφορά την εξαφάνιση της Μαργέτας, καθώς η αγωνία των αγαπημένων της αυξάνεται με κάθε παροδική ανοίγματος της πόρτας.

Κάθε ημέρα που περνά, φαίνεται σαν αιωνιότητα για την Αλεξάνδρα, τον Μάρκο, τον Στέφανο και όλους όσους συνδέονται με το μυστηριώδες αυτό γεγονός. Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο και γεμάτο ερωτηματικά, καθώς η απάντηση στο τι συνέβη στη Μαργέτα φαίνεται να έχει χαθεί στον αόρατο χορό του σκότους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More