Έρωτας Φυγάς 4/12/23: Η Νότα απειλεί τον Μάρκο

Έρωτας Φυγάς 4/12/23: Ταυτόχρονα, ο Φάνης στηρίζει την Ευγενία με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Νικόλας προτείνει στη Ρηνιώ να αρραβωνιαστούν αμέσως, και παρόλο που αυτή συμφωνεί, δεν έχει ακόμη πειστεί για την αφοσίωση του εκείνου. Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά λαμβάνει απρόσμενη βοήθεια, ενώ ο Κοντογιάννης συνεχίζει την αναζήτηση της αλήθειας για τον πατέρα του με κάθε προσπάθεια.

Έρωτας Φυγάς 4/12/23: Η Νότα απειλεί τον Μάρκο

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν το βάζουν κάτω και σχεδιάζουν να εκτελέσουν το σχέδιό τους, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Ιάσονα στην Αθήνα. Παρ’ όλα αυτά, η Ουρανία, που τους παρατηρεί, δεν προτίθεται να το επιτρέψει. Η τρομερή καταιγίδα δε φαίνεται να πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, αλλά το σχέδιό τους φαίνεται να αντιμετωπίζει πολλά ακόμα εμπόδια, όπως η Νότα, που τους απειλεί ανοικτά και ανακαλύπτει τα χαρτιά της.

Παράλληλα, η Ουρανία, με το γνωστό της ύφος, προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα ότι είναι σύμμαχος και όχι εχθρός, λέγοντας πως ό,τι της λέει το κάνει για το καλό της, καθώς τη θεωρεί σαν την κόρη που ποτέ δεν είχε. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα φαίνεται να αμφιβάλλει για τις πραγματικές προθέσεις της Ουρανίας.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More