Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς 28/9/23: Η Αλεξάνδρα σβήνει τα ίχνη της απόπειρας δολοφονίας

Έρωτας Φυγάς 28/9/23: Οι ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της από τη Νότα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε πολλούς ανθρώπους. Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τη μορφή της Ευγενίας, η οποία φαίνεται να προστατεύει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς 28/9/23: Η Αλεξάνδρα σβήνει τα ίχνη της απόπειρας δολοφονίας

Η ίδια η Αλεξάνδρα προσπαθεί ενεργά να σκεπάσει τα ίχνη της απόπειρας δολοφονίας, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες. Ταυτόχρονα, οι οικοπεδοφάγοι από την Αθήνα είναι ανυπόμονοι να αποκτήσουν γη και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να το πετύχουν.

Ο Αλκιβιάδης, που έχει λάβει εντολές από τον Στέφανο, προσφέρει γενναιόδωρα στον Ιάσωνα για την αγορά των κτημάτων τους, το οποίο τον βάζει σε μεγάλο κίνδυνο από τους Αθηναίους. Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Ιάσωνα για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει εάν πουλήσει τα κτήματά του στους οικοπεδοφάγους, αλλά ο Ιάσωνας δεν είναι διατεθειμένος να ανακαλέσει την προσφορά του.

Ο στόχος του Ιάσωνα είναι να συγκεντρώσει χρήματα για να φύγει μακριά από το Κιάρι. Η Μαργέτα, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να τον αποτρέψει από αυτήν την απόφαση.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like