Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς 20/12/23: Ο Ιάσωνας ελευθερώνει την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς 20/12/23: Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος παραμένουν σε απόλυτη αναστάτωση μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση του Ιάσωνα. “Τα παρατάω, Αλεξάνδρα,” ανακοινώνει ο Ιάσωνας, απορρίπτοντας την οικειότητα που προσπάθησε να δημιουργήσει. “Δεν μπορώ να σε αναγκάσω να με αγαπήσεις. Παρ’ όλα αυτά, η Μυρσινούλα θα παραμείνει μαζί μου!”

Έρωτας Φυγάς 20/12/23: Ο Ιάσωνας ελευθερώνει την Αλεξάνδρα

Η έκπληξη αυτή αφήνει την Αλεξάνδρα με αναμενόμενη αμηχανία. Οι όροι του χωρισμού καθορίζονται αυστηρά από τον Ιάσωνα. Ο Μάρκος, παρόμοια, συμφωνεί να μείνει με την Ευγενία, αφήνοντας τον γιο του στο σπίτι του Στέφανου. Ο Ιάσωνας προτείνει ακόμα να μετακομίσει κοντά στο νέο τους σπίτι για να βλέπει τον Στεφανάκο καθημερινά. Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αντιμετωπίζουν τη νέα τους πραγματικότητα με ανησυχία.

Το ενδεχόμενο της ελευθερίας τους τους προκαλεί φόβο. “Αυτή η κατάσταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή,” σκέφτονται. Οι σκιές της αμφιβολίας περιβάλλουν τις σκέψεις τους. Ο Ιάσωνας προσπαθεί να καταπιαστεί με την αμηχανία της Αλεξάνδρας. “Ήταν επιθυμία της μητέρας μου,” εξηγεί, προσπαθώντας να διαλύσει τους φόβους της. “Δεν σε χάνω, γιατί δεν σε είχα ποτέ.” Ο Μάρκος, εξίσου, επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με την Ευγενία. Αποφασίζουν να κάνουν το άλμα, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν και αντιμετωπίζοντας το άγνωστο.

Παρ’ όλα αυτά, ο φόβος ότι η νέα αρχή ενδέχεται να μην είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, τους κατατρύχει.
Καθώς η ζωή τους παίρνει μια αναπάντεχη στροφή, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αναρωτιούνται αν οι ελευθερίες τους θα είναι πραγματικά ευτυχισμένες. Η πρόκληση είναι μπροστά τους, και η αβεβαιότητα πλανάται σαν σκιά πάνω από το μέλλον τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like