Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς 15/12/23: Ο Φάνης σαμποτάρει το εργοστάσιο

Έρωτας Φυγάς 15/12/23: Ο Κοντογιάννης, δρομολογώντας την αρπαγή της περιουσίας του Ιάσωνα, συγχρόνως χαρίζει έναν απρόσμενο βίο στον Στέφανο, χωρίς να γνωρίζει ότι προσφέρει σωτηρία. Αυτή η προσπάθεια, όμως, ανατρέπεται όταν η Ουρανία, συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, έρχεται κοντά σε εκείνην.

Έρωτας Φυγάς 15/12/23: Ο Φάνης σαμποτάρει το εργοστάσιο

Παράλληλα, η Μαργέτα, αποκλεισμένη στο κρησφύγετο της στην Κηφισιά, αντιμετωπίζει την εξάντληση των προμηθειών της, ενώ η Ελπίδα ανακτά τη ζωή της. Ο Φάνης, με σκοπό την εκδίκηση, σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αναζητά την ευτυχία εκτός του αρχοντικού, ενώ το βλέμμα του Ιάσωνα την καρφώνει εκεί. Η προσπάθειά της να δραπετεύσει από τον Κιάρι χαλεπαίνεται από τη σταθερή παρουσία του Ιάσωνα.

Στο μεταξύ, ο Στρατής κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Μίμη, αλλά βρίσκει αναπάντεχο σύμμαχο στον Μάρκο. Αντιμετωπίζοντας τον Ιάσωνα, ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια ενώπιον της εισαγγελέως, αθωώνοντας τον Στρατή πανηγυρικά. Έτσι, οι εξελίξεις ξετυλίγονται με έναν απρόβλεπτο τρόπο, προδίδοντας τις σκοτεινές πτυχές του κάθε χαρακτήρα και οδηγώντας την ιστορία σε νέες κατευθύνσεις.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like