Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς 13/12/23: Ο Μάρκος αποδέχεται την ήττα του

Έρωτας Φυγάς 13/12/23: Ο Στέφανος, ενημερωμένος για την πιθανή χρεοκοπία του Ιάσονα, πρωτοβουλιάζει να τον υποστηρίξει, προσφέροντας τη βοήθειά του. Το βάρος της κατάστασης αποκαλύπτεται ύστερα από τον χαμό της Μαργέτας, που έχει ενώσει τους δύο άνδρες περισσότερο. Αφήνοντας πίσω τους τα σκοτεινά βάθη του παρελθόντος, εκτιμούν πλέον ο ένας τον άλλον βαθιά, αν και ο Μάρκος παραμένει η απόκλιση στη σχέση τους.

Έρωτας Φυγάς 13/12/23: Ο Μάρκος αποδέχεται την ήττα του

Οι δυσκολίες επικεντρώνονται στον Μάρκο, που προσπαθεί να αποδεχτεί την ήττα του απέναντι στον Ιάσονα. Η αλλαγή στάσης του προς τους γύρω του είναι προφανής, με την παραίτησή του από το να φύγει από τη Μεσσήνη με τα παιδιά να αποτελεί απλά αδύνατο σενάριο. Ούτε ο Ιάσονας ούτε η Ευγενία είναι έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο. Ακόμα και η Αλεξάνδρα δεν έχει πλέον αυτήν την επιθυμία.

Ενδεχομένως, ο χαμός του Μίμη να αποτελεί ένα κρίσιμο γεγονός, που επηρεάζει τον Μάρκο να αποδεχθεί την αναπόφευκτη αλλαγή στη ζωή του. Στο μεταξύ, η Άννα, μέσω συνάντησής της με τη Ρηνιώ, τη συμβουλεύει να δώσει μια ευκαιρία στον Νικόλα. Παράλληλα, η Νότα αναθέτει σε κάποιον το καθήκον να ανακαλύψει τα πάντα για την Άρτεμη, ενώ δυο μπράβοι έχουν εντολή να εξαφανίσουν τον Στέφανο. Το μέλλον των χαρακτήρων συναρπάζει, καθώς οι περιπέτειες και οι ανατροπές διαμορφώνουν τις σχέσεις τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like