Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Επόμενα Επεισόδια Αστέρια στην άμμο: Αυτές είναι οι εξελίξεις

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αστέρια στην άμμο θα δούμε πως ο Ιάκωβος αποφασίζει πως πρέπει να έρθει άμεσα σε επαφή με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και ξεκινά από τον αδελφικό του φίλο Σπύρο.

Επόμενα Επεισόδια Αστέρια στην άμμο: Αυτές είναι οι εξελίξεις

Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη και η συγκίνηση είναι μεγάλη και για τους δυο. Η Αλεξία προσπαθεί να μάθει από τον Θοδωρή όλα όσα έχει ανακαλύψει για τον Μάξιμο και τον πατέρα του.

Ο Θοδωρής «κρατά το στόμα του κλειστό» και έτσι η Αλεξία αποφασίζει να του κάνει μια δελεαστική πρόταση. Ο Ίωνας προσπαθεί να πείσει τον Αντρέα και τον Μάξιμο να βρουν τρόπο να σώσουν τη Λαϊλά. Ο Λουκάς δεν εγκαταλείπει ούτε στιγμή τη Νίκη, περιμένοντας να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται την Ασπασία στο μοναστήρι και της ζητάει να παραστεί στους αρραβώνες του γιού τους. Ο Ιάκωβος προσπαθεί να βρει τρόπο για να προσεγγίσει τη μητέρα του, αλλά ο Σπύρος τον προειδοποιεί πως αν εμφανιστεί και μαθευτεί ότι είναι ζωντανός θα τον συλλάβουν καθώς θεωρείται φυγόδικος.

Η Νίκη συνέρχεται από το κώμα αλλά βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Η Μαριάννα είναι απαρηγόρητη μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στο διαγωνισμό οίνου. Την ίδια στιγμή η Αλεξία και ο Μάξιμος διοργανώνουν τους αρραβώνες τους και αποφασίζουν να τους καλέσουν όλους.

Η Αλεξία και ο Μάξιμος αρραβωνιάζονται σε «πολεμικό κλίμα», καθώς κάποιες συναντήσεις αναζωπυρώνουν την έχθρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Ο Ιάκωβος και ο Σπύρος προσπαθούν να βρουν λύσεις και να οργανώσουν σωστά όλα τα σχέδια της μεγάλης επιστροφής.

Η Άννα και ο Θοδωρής μετά το πάρτι έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η Βέρα προσπαθώντας να μάθει πού βρίσκεται η Αγάπη δημιουργεί προβλήματα και καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. Η Νίκη βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και ενώ ο Λουκάς νιώθει χαρούμενος που έσμιξαν ξανά, αντιλαμβάνεται πως η Νίκη έχει αμνησία.

Για την αρχική σελίδα « Αστέρια στην άμμο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like