Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Επικό σπριντ από Άδωνι για να καταθέσει υποψηφιότητα: Πώς πρόλαβε στο τσακ την προθεσμία

Πώς πρόλαβε στο τσακ ο Άδωνις Γεωργιάδης να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ;

Απέδωσε, όπως προκύπτει, ο αγώνας δρόμου του Άδωνι Γεωργιάδη για την συλλογή των 50 υπογραφών που απαιτούνται για να είναι κάποιος υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Φανερά αγχωμένος και τρέχοντας μπήκε πριν λίγα λεπτά ο Άδωνις Γεωργιάδης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Η υποβολή υποψηφιότητας μπορούσε με βάση τα όσα είχαν ανακοινωθεί να γίνει μέχρι τις 18.00. Ωστόσο, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο κ. Γεωργιάδης δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 50 υπογραφών από την Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

Μέχρι τις 15.00, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 45 υπογραφές και κάλεσε μέσω Twitter, «όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν».

Όπως φαίνεται, η έκκλησή του βρήκε ευήκοα ώτα και κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό.

Έτσι λίγα λεπτά μετά τις 18.00, οι τηλεοπτικές κάμερες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού κατέγραψαν τον κ. Γεωργιάδη να μπαίνει αγχωμένος και τρέχοντας προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

«Είχα πει από την αρχή ότι θα κάνω την προσπάθεια να συλλέξω τις 50 υπογραφές για να καταθέσω επίσημο αίτημα υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΔ. Αυτή η εβδομάδα ήταν μια από τις συγκινητικές εβδομάδες ζωή μου» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

«Ήταν παρα πολύ δύσκολη η διαδικασία συγκέντρωσης των υπογραφών. Κατορθώθηκε την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία. Ευχαριστώ την ΚΕΦΕ που δέχθηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά μου παρότι μπήκα με 3-4 λεπτά καθυστέρηση. Δεν θα έφερνα καμία εντίρρηση ακόμα και αν έπαιρνε άλλη αποφαση. Πάνω από όλα είναι η ΝΔ, η ενότητά της και όλοι κοπιάζουμε για να πάει μπροστά και να μεγαλώσει και να πάρει ξανά την εξουσία» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Από τις 3 το μεσημέρι μου έλειπαν 5 υπογραφές που μαζευτηκαν τα τελευταία 20 λεπτά. Κάποιοι φίλοι κατάλαβαν ότι δεν θα μπορούσα να καταθέσω και ξαφνικά άρχισαν να σπεύδουν να στείλουν τις υπογραφές τους» είπε.

«Θέλουμε μια ΝΔ δυνατή, ανοιχτή στον κόσμο, μια ΝΔ με όραμα. Και όλα αυτά θα τα πετύχουμε με τη βοήθεια του κόσμου που θα έρθει μαζικά να ψηφίσει τον υποψήφιο που επιθυμεί. Όποιος και να βγει θα είναι άξιος πρόεδρος της ΝΔ. Αν δεν είμαι εγώ – γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είμαι εγώ – θα τον υπηρετήσω πιστά και με αφοσίωση» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε τι τρέξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να καταθέσει υποψηφιότητα:

You might also like