Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Καλεσμένοι έκπληξη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Την επόμενη Τετάρτη (11/12), οι περιπέτειες για τον Ηλία ξεκινούν όταν η Καίτη φέρνει στο σπίτι έναν παλιό της φίλο, τον Πίπη, δήθεν για να τον φιλοξενήσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Καλεσμένοι έκπληξη

Ο Ηλίας φυσικά δεν τον βλέπει με καλό μάτι, ειδικά όταν συνειδητοποιεί ότι οι δυο τους ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι και, κυρίως, όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν τον φιλοξενεί απλώς, αλλά… τον κρύβει!

Μια μέρα αργότερα, ο ίδιος λαμβάνει ένα ραβασάκι, που τον καλεί να μετακομίσει στις Σέρρες με μετάθεση και η Καίτη επαναστατεί, αφού είναι σίγουρη ότι κάποιος ντόπιος επιχειρηματίας έχει βάλει το χεράκι του.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος με τη Βέλη αποφασίζουν να αγοράσουν αυτοκίνητο, αλλά διαφωνούν ποιος από τους δύο θα το διαλέξει.

Την επόμενη, υποδέχονται στο σπίτι την κυρία Μαριάντζελα (Ευαγγελία Μουμούρη), τη μητέρα του Αγγέλου, η οποία έρχεται δήθεν για να τους κάνει έκπληξη, όμως, αποδεικνύεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι…

Όσο για τη Βούλα με τον Μηνά, εκείνος μελαγχολεί επειδή έχει κληθεί ως μάρτυρας σε δίκη, και εκείνη αντιμετωπίζει με χιούμορ την ιδέα του να… προικίσουν την Αντιγόνη.

Τέλος, η Ξένια πέφτει θύμα τρακαρίσματος και τρώει και μπούλινγκ από τον άλλο οδηγό, ενώ την επόμενη τα ακούει και από τη Σοφία, επειδή την έβγαλε από την τάξη και της πήρε το κινητό.

Ο Μπάμπης αρχικά την υπερασπίζεται, όμως, μετά τα πράγματα αλλάζουν.

Για την αρχική σελίδα « Μην αρχίζεις τη μουρμούρα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like