Επεισόδια Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ο Νίκος το σκάει από το Νοσοκομείο

Επεισόδια Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τον Νίκο.Έτσι, όταν εκείνος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών μετά τον τραυματισμό του, η γυναίκα τον βοηθάει και δραπετεύει.

Επεισόδια Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ο Νίκος το σκάει από το Νοσοκομείο

Το γεγονός αυτό προκαλεί πανικό σε όλους και η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ασφαλής η μητέρα της. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης προσπαθεί να έχει από κοντά τη Μάρθα ώστε να ελέγχει τις κινήσεις της, καθώς είναι σίγουρος πως συνεργάζεται με τον Νίκο.

Στο μεταξύ, η Σοφία με τη βοήθεια της Γιώτας καταφέρνει να πάρει ξανά πίσω το παιδί από τον Δημήτρη. Όμως η κοπέλα δεν σταματά εκεί, καθώς στη συνέχεια ζητάει ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια του μωρού.

Από την άλλη, ο Χατζής εξοργίζεται, καθώς βλέπει πως χάνει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να έρχεται και πάλι κοντά με τον Μιχάλη. Λίγες ώρες μετά, βγαίνουν οι νέες εξετάσεις της Ρένας.

Η ίδια, τότε, ενημερώνεται πως το πρόβλημα της υγείας της παραμένει το ίδιο σοβαρό…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More