Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Επεισόδια Άπιστος: Η Ασιγιά στη δίνη του κυκλώνα

Επεισόδια Άπιστος: H Ντερίν εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη και όλη η πόλη έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της. Παρά τη μεγάλη όμως κινητοποίηση, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Ασιγιά μοιραία βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. Ξέρει πολύ καλά πώς νιώθει για αυτήν και τις επιλογές της η κοινή γνώμη και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Επεισόδια Άπιστος: Η Ασιγιά στη δίνη του κυκλώνα

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και επικεντρώνονται επάνω της. Εξετάζεται κάθε στοιχείο, μεγάλο ή μικρό, ενώ καταγράφονται και αναλύεται οι καταθέσεις των μαρτύρων που έχουν σχέση με την αγνοούμενη. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Όσο η Ντερίν παραμένει άφαντη τόσο δυσχεραίνει η θέση της Ασιγιά. Ποτέ δεν της άρεσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον τώρα, που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Από τη μεριά του, ο Βολκάν κάνει τις δικές του έρευνες για να βρει την Ντερίν, όχι μόνο για να βάλει τέλος στην αγωνία όλων, αλλά και για να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Την αγαπάει πολύ και δεν αντέχει να τη βλέπει να υποφέρει. Και καθώς βλέπει ότι οι προσπάθειές του παραμένουν άκαρπες, αποφασίζει να ακολουθήσει άλλες μεθόδους.

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της νεαρής και του Βολκάν, που αποδεικνύουν ότι η σχέση τους δεν ήταν τελικά τόσο ρόδινη.

Είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, όμως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί η Ντερίν. Όσο αυτό δεν γίνεται, η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και το παρελθόν της να την καταδιώκει, ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Για μια ακόμα φορά θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή.

You might also like