Επεισόδια Άγριες Μέλισσες Αντ1: Η Ασημίνα παίρνει τον μικρό Σέργιο και φεύγει

Επεισόδια Άγριες Μέλισσες Αντ1: Η σχέση της Ασημίνας με το Νικηφόρο διανύει τη χειρότερη της φάση. Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές.

Επεισόδια Άγριες Μέλισσες Αντ1: Η Ασημίνα παίρνει τον μικρό Σέργιο και φεύγει

Η εμφάνιση της Δρόσως στο Διαφάνι και η επιθυμία της να βλέπει το μικρό Σέργιο – έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει και τη συγκατάθεση του Νικηφόρου – οξύνει ακόμη περισσότερο τη σχέση μεταξύ Ασημίνας – Νικηφόρου. Έτσι, η Ασημίνα φεύγει με το παιδί από το σπίτι, και βάζει “φωτιά” στις Άγριες Μέλισσες!

Η Ασημίνα βλέποντας το Σέργιο να δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στη «θεία» του τρελαίνεται και φθάνει στα άκρα. Δεν θα διστάσει -όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια- να συνευρεθεί ερωτικά με τον Μπάμπη στο σπίτι του.

Επεισόδια Άγριες Μέλισσες Αντ1: Η Ασημίνα παίρνει τον μικρό Σέργιο και φεύγει

Ο Νικηφόρος αρχίζει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και βάζει το Σωτήρη να την παρακολουθεί στενά. Ο Σωτήρης βλέπει την Ασημίνα να διαβαίνει το κατώφλι του σπιτιού του Μπάμπη κι ενημερώνει αμέσως το Νικηφόρο.

Ο τελευταίος σίγουρος πλέον ότι η γυναίκα του τον απατά την ακολουθεί και κάποια στιγμή τη βλέπει με τον εραστή της. Ακολουθεί ένας μεγάλος καβγάς με την Ασημίνα η οποία παίρνει τις αποφάσεις της. Φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών με το μικρό Σέργιο και πηγαίνει στο σπίτι του Μπάμπη ο οποίος δέχεται να την φιλοξενήσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More