Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η ενσωμάτωση της…Ευρώπης στο Ισλάμ προχωρά με επιτυχία

Με ταχείς ρυθμούς ενσωματώνεται η χριστιανική Ευρώπη στο ισλάμ, για να δικαιώσει όσους ήσαν υπέρ της ενσωμάτωσης. Μόνο που δεν είχε γίνει αντιληπτό το νόημα της ενσωμάτωσης, και πολλοί πιστέψαμε πως γινόταν λόγος για προσπάθεια ενσωμάτωσης των απρόσκλητων φιλοξενουμένων στον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας. Λάθος μας.

Στην πραγματικότητα, οι ευρωπαϊκές κοινωνίες ενσωματώνονται στο ισλάμ, και όσες ακόμη αντιστέκονται υψώνουν εθνοτικά και θρησκευτικά τείχη. Χθεσινή η είδηση από την Γερμανία, όπου γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία αποφάσισε να εγκαινιάσει βαγόνια τρένων, στα οποία θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε γυναίκες και παιδιά. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την αύξηση της ασφάλειας, καθώς τα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων έχουν πληθύνει στη χώρα.

Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία (το βράδυ εκείνο έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία για 800 κρούσματα) και σε άλλες πόλεις, το πρώτο μέτρο ήταν η σύσταση του δημάρχου να βαδίζουν οι γυναίκες… ένα μέτρο απόσταση από τους μετανάστες που συναντούν στο δρόμο, το δεύτερο να κολυμπούν χωριστά οι άνδρες από τις γυναίκες στην πισίνα, και τώρα πήρε σειρά ο σιδηρόδρομος. Βέβαια, παρόμοια μέτρο έχουν κι άλλες χώρες, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Αίγυπτος…

Σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία, μανάδες των μικρών παιδιών σύστησαν ομάδες περιφρούρησης, ώστε κατά τα Σαββατοκύριακα να βρίσκονται στις πισίνες που κολυμπούν μικρά παιδιά. Την Σουηδία και τις άλλες σκανδιναβικές χώρες οι «προοδευτικοί» ηγέτες μας επί δεκαετίες μάς τις παρουσίαζαν ως πρότυπα ανεκτικότητας, μάλιστα ο κ. Γ. Παπανδρέου στο προεκλογικό πρόγραμμά του μας είχε διαβεβαιώσει πως θα καταστήσει την Ελλάδα «Δανία του νότου».

Τι συνέβη και εξαφανίστηκε η ανεκτικότητα;

Έπαψαν να είναι πλέον αιφνιδίως προοδευτικές και ανεκτικές κοινωνίες; Μπορεί άραγε να υπάρξει κάποια υπεύθυνη απάντηση από τον «προοδευτικό» κόσμο της χώρας μας; Έπαθαν μετάλλαξη οι Σουηδοί, Δανοί, Φινλανδοί και κλείνουν τα σύνορα; Και ακόμη, άνευ λόγου αυξάνεται αλματωδώς η εκλογική δύναμη ακροδεξιών κομμάτων; Και πώς θα εμποδιστεί αυτή η αύξηση; Με ευχολόγια, προφανώς, όχι, αλλά με λήψη κάποιων μέτρων.

Ποια μπορεί να είναι τα μέτρα αυτά;

Ο ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως έχει την λύση, και στο προχθεσινό μήνυμά του μας διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα, αρκεί να επικρατήσει η… ειρήνη. Κάτι παρόμοιο με αυτό που είπε ο Πάπας Φραγκίσκος. Ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν, αν υπάρξει σοτν κόσμο αγάπη. Τα ανωτέρω, αν δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα μέτρα, ώστε να υπάρξει «ειρήνη» ή «αγάπη», και είναι μόνον ευχολόγια, είναι σαπουνόφουσκες, για να χρησιμοποιήσω άκρως γλυκεία έκφραση.

Ίσως, όμως, πράγματι να γίνονται προσπάθειες για ειρήνη και αγάπη, όχι όμως προς την κατεύθυνση που νόμιζα. Τι άλλο είναι φερ’ ειπείν εκτός από εκδήλωση αγάπης η χειρονομία ότι στα γεύματα των γερμανικών σχολείων, αποκλείστηκε το χοιρινό, που υποχρέωσε τον υπουργό Τροφίμων της χώρας να εκφράσει δημοσίως την ανησυχία του για το γεγονός ότι τα σχολεία «αποβάλλουν» από τα μενού τους το χοιρινό κρέας εξαιτίας της «πολιτισμικής ευαισθησίας»;

Να ένα δείγμα προσαρμογής των Ευρωπαίων στο ισλάμ. Στην Ελλάδα δεν συνέβη αυτό, επειδή απλώς δεν έχουμε γεύματα στο σχολείο. Όμως, εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος στους πρόσφυγες, χωρίς να φορά το εγκόλπιο και να φέρει τον σταυρό. Στα αρνητικά σχόλια που έγιναν υπήρξε οργίλη απάντηση από την Αρχιεπισκοπή, φέροντας το επιχείρημα ότι και το ράσο μόνο του υποδεικνύει την χριστιανοσύνη. Τότε σε τι χρειάζονται σταυρός και εγκόλπιο και ξοδεύονται άδικα οι κληρικοί;

Κι από την θεολογική του ΑΠΘ είπαν πως η μεταφορά του προσκυνηταρίου στον… 4ο όροφο, έγινε για λόγους αισθητικής, αλλά και -άκουσον, άκουσον- να μη βρίσκεται δίπλα στους πίνακες που αναρτώνται οι βαθμολογίες, και οι αποτυχόντες φοιτητές το… κλωτσούν! Δεν χρειάζεται να το σχολιάσω.

Άπειρα περιστατικά θα μπορούσα να αναφέρω, αλλά αρκούμαι μόνο στο γεγονός, ότι τα θρησκευτικά σύμβολα -εγκόλπιο και σταυρός- αφαιρέθηκαν μπροστά στους μουσουλμάνους, αλλά η μικρή Αιγύπτια δεν αφαίρεσε την μαντίλα, το θρησκευτικό σύμβολο του ισλάμ, παρελαύνοντ5ας μπροστά στους χριστιανούς.

Μακεδών voria.gr

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More