Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Εμείς οι μουσουλμάνοι δουλεύουμε 25 λεπτά ενώ τα κορόιδα οι άπιστοι όλη μέρα!

«Πλούσιοι ἐπτώχευσαν καὶ ἐπείνασαν, οἱ δὲ ἐκζητοῦντες τὸν Κύριον οὐκ ἐλαττωθήσονται παντὸς ἀγαθοῦ». Ψαλ. 33,11

Θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων διαφωνεί δημόσια με την εξωφρενική άποψη του Ομπάμα ότι οι μουσουλμάνοι συνέβαλαν στην οικοδόμηση του ιστού της Αμερικής ή οποιασδήποτε άλλης χώρας. Όπως ομολόγησε οι μουσουλμάνοι δεν έκαναν τίποτα για την οικοδόμηση της Αμερικής. Άλλωστε δεν ήταν καν μια υπολογίσιμη μειονότητα στην Αμερική, παρά μόνο μετά τα τέλη του 20ου αιώνα.

m1

Ο ισλαμιστής θεολόγος καθηγητής Yousuf Al-Qaradhawi μιλώντας στο αραβικό κανάλι QatarTV στις 15 Απριλίου του 2015 είπε τα εξής: «Χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα και αεροπλάνα, αλλά δεν είναι δικά μας. Τα παράγουν άλλοι και τα εισάγουμε εμείς στις χώρες μας. Είναι αλήθεια ότι μπορούμε και αγοράζουμε τα πιο εντυπωσιακά πράγματα του κόσμου, για μας και για τα σπίτια μας. Οι δικοι μας πολίτες μάλιστα μπορούν και αγοράζουν τα πιο πολυτελή αμάξια του κόσμου Rolls-Royce , Mercedes-Benz 500, 700 Model, S, M. και L, με όλες τις πολυτέλειες. Ανήκουν σε εμάς αλλά δεν τα κατασκευάζουμε εμείς. Δεν κατασκευάζουμε ούτε μια βίδα από αυτά. Άλλοι τα κατασκευάζουν για εμάς.»

m2

Αναφέρει ότι τα εισοδήματα από την παραγωγή όλων των αραβικών κρατών συμπεριλαμβανόμενων και των πετρελαιοπαραγωγών, δεν μπορούν να φτάσουν ούτε αυτά ενός ευρωπαϊκού κράτους. Ούτε καν της Ισπανίας που είναι η τελευταία στην λίστα της παραγωγικότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=fraqpHvVcYM

«Και ποια είναι τα αίτια αυτής της κατάστασης; Mα γιατί εμείς δεν δουλεύουμε, και δεν παράγουμε», λέει ο Yousuf Al-Qaradhawi. Και συνεχίζει λέγοντας πως και όταν δουλεύουν οι Άραβες δεν το κάνουν αρκετά επαγγελματικά. Εργάζονται μόνο 27 λεπτά την ημέρα και τον υπόλοιπο χρόνο τους τον αναλώνουν σε άλλες δραστηριότητες.

Ύστερα αφηγείται ένα περιστατικό σε ένα ταξίδι του πριν χρόνια στη Γερμανία: Όταν έφτασε το πρωί ένας κύριος τον πήρε από το αεροδρόμιο για να τον πάει στην αίθουσα συνεδριάσεως. Όσο προχωρούσαν σε σχεδόν άδειους δρόμους, ο Yousuf Al- Qaradhawi ρώτησε τον κύριο, γιατί είναι οι δρόμοι άδειοι ενώ σε μας τέτοια ώρα είναι όλοι γεμάτοι κόσμο.

m3

Και ο κύριος απάντησε, «Είναι απλό. Ο κόσμος εδώ εργάζεται τέτοιες ώρες». Στις 7 η ώρα το βραδύ τον ξαναπήρε και τον ξαναπήγε πάλι στο ξενοδοχείο. Τον ξαναρώτησε γιατί οι δρόμοι είναι και πάλι άδειοι. Και ο κύριος του άπαντα: «Είναι απλό, ο κόσμος σχόλασε από τις δουλείες του και κουρασμένοι όπως ήταν πήγανε σπίτι τους.»

Εξηγεί στον Yousuf πως το μόνο που επιθυμούσαν εκείνη την ώρα είναι να φάνε, να ξεκουραστούν και να δουν λίγο ειδήσεις στην τηλεόραση και έπειτα να κοιμηθούν, διότι την επομένη μέρα θα έπρεπε και πάλι να σηκωθούν νωρίς για να πάνε να δουλέψουν σκληρά και χωρίς διακοπές.

m4

Εμείς όμως, λέει, είμαστε ένα έθνος που δεν δουλεύει. Πως μπορεί ένας λαός λοιπόν να προκόψει χωρίς δουλεία; Μια φράση που χρησιμοποιούμε συχνά, όπως αναφέρε, είναι μην στεναχώριεστε, αργότερα όλα αργότερα. Λέει πως το Ισλάμ υποτίθεται ότι διδάσκει επαγγελματισμό ώστε ακόμα και όταν σκοτώνουν κάποιον, θα πρέπει να το κάνουν σωστά.

Έτσι, καταλήγει ότι η κάστα των σιωνιστών λόγω της οργάνωσης και της εξυπνάδας της αν και αρκετά μικρότερη σε αριθμό κατάφερε να εξελιχτεί περισσότερο από τους Άραβες. Διότι οι Άραβες δεν έχουν στρατιωτική βιομηχανία και μόνο εισάγουν προϊόντα χωρίς στην ουσία να παράγουν.

m5

Ύστερα κατηγορούν τους Έλληνες για τεμπέληδες ενώ δεν διστάζουν να εισάγουν ανθρώπους από τέτοιες χώρες. Αυτούς λοιπόν συσπειρώνουν οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θέλουν να μας υποχρεώσουν να ζούμε μαζί τους στο μέλλον. Άνθρωποι που δεν έμαθαν ποτέ να δουλεύουν αλλά ούτε και να εκτιμούν τη ζωή του άλλου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μας σκοτώσουν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Τη μεγαλύτερη όμως ευθύνη σε αυτό έχουν πρωταρχικά οι ιερείς οι οποίοι, ενώ μπορούσαν με το λόγο τους να αποτρέψουν πολλά, εναγκαλίζονται με λαθρομετανάστες μπροστά στο φακό, πρόθυμοι να βγάλουν ακόμα και το σταυρό από πάνω τους, διότι είναι και αυτοί του συστήματος μαζί με τους πολιτικούς. Όταν όμως αρχίσουν οι μουσουλμάνοι να σφάζουν «επαγγελματικά» ακόμα και ιερείς για να πάνε στον «παράδεισο» να δούμε τότε ποια θα είναι η αντίδραση τους.

Καλό… παράδεισο λοιπόν σε όσους απεμπόλησαν θρησκεία και πατρίδα!

«Ανώφελα δε με σέβονται, διότι αφήνουν την ιδικήν μου αλήθειαν και διδάσκουν εντολάς και διδασκαλίας ανθρώπων» (Ματθ. 15,9).

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη [via]

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More