Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Elif εξελίξεις: Το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτεται…

0 259

Elif εξελίξεις: Η Αρζού βλέπει τη Νουρτέν και την Ελίφ να φεύγουν. Βλέποντας την Αρζού, η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει, κρατώντας πάντα από το χέρι την Ελίφ. Η Αρζού καταφέρνει να τις πλησιάσει, χτυπάει με ένα ξύλο τη Νουρτέν και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της.

Elif εξελίξεις: Το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτεται…

Η Αρζού πιάνει την Ελίφ και αποφασίζει να την πετάξει μέσα σε ένα πηγάδι αλλά η Νουρτέν ανακτά τις αισθήσεις της, χτυπάει την Αρζού και σώζει την Ελίφ. Στη συνέχεια η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως αν δεν θέλει να την πάρει η Αρζού, δεν πρέπει να πει τίποτα από όσα συνέβησαν στον Μουχσίν. Ο Μουχσίν ανησυχεί για τη Νουρτέν και την Ελίφ και η Σεχέρ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ τι έγινε και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε μαζί με την Ελίφ αφού πήρε χρήματα και κοσμήματα. Elif εξελίξεις

Η Σεχέρ φοβάται πως θα μπλέξουν αλλά η Νουρτέν θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της Ελίφ ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα χρήματα. Οι δύο γυναίκες δεν λένε τίποτα στον Μουχσίν και φροντίζουν πολύ καλά την Ελίφ. Η Μελέκ εξακολουθεί να μην είναι ο εαυτός της. Η Αλιγιέ είναι θυμωμένη επειδή ο Σαντίκ και η Κιράζ έφυγαν χωρίς να πουν ένα αντίο. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να την αποκαλεί «μητέρα» και της δίνει μεγάλη χαρά.

Η μητέρα της φίλης της Τουγτσέ τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει πως η Αρζού δεν έχει έρθει να πάρει τη μικρή. Η Αρζού δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματα του Κενάν, ο οποίος πηγαίνει να πάρει την Τουγτσέ. Όταν η μικρή επιστρέφει σπίτι λέει στην Αλιγιέ και τον Κενάν πως ο Σαντίκ και η Κιράζ επέστρεψαν στο χωριό τους και είναι πολύ λυπημένη για αυτό. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγτσέ ανεβάζει πυρετό και αρρωσταίνει επειδή περίμενε για ώρα τη μητέρα της στο κρύο… Elif εξελίξεις

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια! Μάθετε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μόνο στο TV24:

Η Νουρτέν πάει την Ελίφ στο κτήμα και η Αρζού σοκάρεται που τη βλέπει ζωντανή. Προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη μικρή, αλλά η Νουρτέν καταφέρνει να τη σώσει από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας. Στο μεταξύ, η Γκοντζά δεν φεύγει από το πλευρό του Νετζντέτ, ο οποίος ξυπνάει τελικά από το κώμα.

Η Κιράζ μιλάει ξανά με τον Σαντίκ και αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στην οικογένεια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο χωριό τους. Στο μεταξύ, η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη. Ακολουθεί έναν πωλητή κουλουριών και χάνει το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της. Ο Μουχσίν και η Νουρτέτν δεν μπορούν να τη βρουν και κουρασμένοι επιστρέφουν σπίτι τους. Το επόμενο πρωινό, όταν ο Μουχσίν πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ, η Νουρτέν τηλεφωνεί στην αδελφή της και της μιλάει για την ανταμοιβή που δίνει η οικογένεια της Ελίφ. Ο Μουχσίν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη στο πάρκο. Η Γκοντζά είναι ανήσυχη και λυπημένη επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου. Elif εξελίξεις

Ο Ερκούτ την παρακολουθεί και η Γκοντζά συνειδητοποιεί πως η Αρζού τον κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τη Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να τον πείσει γι’ αυτό αλλά ο Ερκούτ δεν την ακούει. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η ναυτία της Ζεϊνέπ οφείλεται στην εγκυμοσύνη της: «Ζεϊνέπ, είσαι έγκυος και δεν έχεις πει τίποτα; Γιατί;», τη ρωτάει και η κοπέλα της απαντάει πως δεν θέλει ακόμα να το μάθει κανείς. Η Κιράζ και ο Σαντίκ θέλουν να μιλήσουν στον Κενάν και την Αλιγέ αλλά μητέρα και γιος δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Τουλάι σχετικά με τη Ζεϊνέπ και φεύγουν.

Η Αρζού τους προσφέρει χρήματα για να φύγουν από το κτήμα, απειλώντας τους ταυτόχρονα πως αν δεν δεχθούν οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. Η Κιράζ και ο Σαντίκ αρνούνται την προσφορά και αποφασίζουν να επιστρέψουν στο χωριό τους.

Η Αρζού είναι χαρούμενη και ο επόμενος στόχος της είναι να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Για να τον πετύχει, επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή. «Αναρωτιέμαι γιατί πυροβόλησες τον πατέρα μου! Μήπως έχει να κάνει με τη Ζεϊνέπ;», του λέει και εκείνος της ζητάει να φύγει. Ομως η αδίστακτη γυναίκα επιμένει: «Εσύ είσαι φυλακή, αλλά η γυναίκα σου άραγε πού βρίσκεται; Αυτό το σάλι το βρήκα στο δωμάτιο του Ερκούτ!

Τι δουλειά είχε εκεί; Λογικό είναι η κοπέλα να συνεχίσει τη ζωή της αφού εσύ είσαι εδώ μέσα». Ο Μουχσίν φροντίζει την Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η αλλαγή στη συμπεριφορά της Νουρτέν απέναντι στην Ελίφ οφείλεται στα χρήματα της ανταμοιβής. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα και στη διαδρομή η μικρή έχει κάποιες αναμνήσεις. Η Αλιγέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να επιστρέψει στο κτήμα, ενώ η Γκοντζά και ο Ερκούτ περιμένουν στο νοσοκομείο να συνέλθει ο Νετζντέτ. Elif εξελίξεις

Η Γκοντζά είναι λυπημένη και νιώθει μεγάλη αγάπη για τον άντρα της. Φοβάται όμως τι θα συμβεί όταν αποκτήσει τις αισθήσεις του. Επίσης λέει στον Ερκούτ πως δεν είναι δυνατό να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ και πως έκανε μεγάλο λάθος να εμπιστευθεί την Αρζού και θα το μετανιώσει αργότερα.

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More