Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ελίφ επεισόδιο 691: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 12/10

Η Βιλντάν ξεσπά την οργή της στην Ελίφ

Ελίφ επεισόδιο 691: Η Ματσιντέ κάνει παρατήρηση στη Βιλντάν για τελευταία φορά και της ζητάει να φροντίζει να είναι η Ελίφ χαρούμενη και να της φέρεται σαν μέλος της οικογένειας.

Ελίφ επεισόδιο 691: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 12/10

Ο Γιουνούς συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν για το τίποτα και στη συνέχεια η Βιλντάν εκνευρισμένη κάνει ακριβώς το ίδιο στη Ρεϊχάν. Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο της ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ. Η μικρή το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν. Η Βιλντάν έρχεται να την πάρει και η Ρεϊχάν προστατεύει την Ελίφ. Ο Κερέμ ακούει τις φωνές, τους ζητάει να σταματήσουν και θέλει να ακούει τι συνέβη από την Ελίφ.

Η Ελίφ αρχίζει να μιλάει αλλά επεμβαίνει η Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει η Ματσιντέ και ζητάει από τη Βιλντάν να την ακολουθήσει. Η Ρεϊχάν πηγαίνει την κατατρομαγμένη Ελίφ στην κουζίνα. Η Ματσιντέ κάνει παρατήρηση στη Βιλντάν για τελευταία φορά και της ζητάει να φροντίζει να είναι η Ελίφ χαρούμενη και να της φέρεται σαν μέλος της οικογένειας.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να ετοιμάσει τον ξενώνα καθώς το βράδυ θα μείνει εκεί η Ελίφ με τη Ρεϊχάν. Η Βιλντάν μισεί αυτή την εντολή γιατί φοβάται μήπως η Ελίφ μιλήσει σε κάποιον. Η Ρεϊχάν προσφέρει κουλουράκια στην Ελίφ και τον Κερέμ και όσο τρώνε ο νεαρός κάνει αστεία. Η Ελίφ νιώθει όμορφα μετά από πολύ καιρό. Η Ματσιντέ ενημερώνει τη Ρεϊχάν πως το βράδυ θα μείνει με την Ελίφ. Ελίφ επεισόδιο 691

Η Βιλντάν δεν ξέρει πως να εξηγήσει στον Ταρίκ την εντολή της Ματσιντέ σε σχέση με την Ελίφ καθώς φοβάται την οργή του. Η Ρεϊχάν λυπάται την Ελίφ και θέλει να κάνει κάτι για το κοριτσάκι γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν της φέρεται απαίσια. Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα έξω από ένα μαγαζί ενώ περιμένει την Ιντζί και ο ιδιοκτήτης του λέει να παίξει αλλού και τον διώχνει.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

You might also like