Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

ELIF – Επεισόδιο 156

η Ελίφ το σκάει από τη Σουκρά αλλά εκείνη την πιάνει και για να την τιμωρήσει τη βάζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη και τρομοκρατημένη. Ο Κενάν ρωτάει τον Σελίμ σχετικά με την Ελίφ και πως θέλει να την επισκεφθεί στην κατασκήνωση αλλά εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει και του λέει πως δεν επιτρέπονται οι επισκέπτες.

Ο Μελίχ δεν είναι σίγουρος ότι η Αρζού λέει την αλήθεια σχετικά με την απαγωγή της Ελίφ και δεν ξέρει τι να κάνει. Την επόμενη μέρα συναντιούνται ξανά και η Αρζού τον πηγαίνει στον γκρεμό, όπου τους περιμένει ένας άντρας. Η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν παραδώσει το cd, ο άντρας αυτός θα τον οδηγήσει στην Ελίφ. Στην πραγματικότητα ο άντρας είναι ένας εκτελεστής. Ξαφνικά ο εκτελεστής σημαδεύει τον Μελίχ και του ζητάει να πέσει από τον γκρεμό. Η Αρζού φεύγει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τυπώνουν αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ, που έχει εξαφανιστεί και τις τοιχοκολλούν παντού.

Κάνουν και μια σχετική ανακοίνωση στα social media. Η πληγή του Ερκούτ από το καρφί, μολύνεται και ανεβάζει υψηλό πυρετό. Η Αρζού του φέρνει ένα φάρμακο αλλά η κατάσταση του χειροτερεύει. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος γιατί δεν μπορεί να βρει τη Σεϊντά. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκανε ο Ερκούτ και εκείνος εκπλήσσεται. Και οι δύο αισθάνονται πως δεν μπορούν πια να του έχουν εμπιστοσύνη. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Ο Μουράτ λέει στον πατέρα του πως έχει μιλήσει στον Ερκούτ για την Ελίφ και του έχει αποκαλύψει πως ο Κενάν είναι ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ είναι δυστυχισμένη επειδή είναι μόνη της. Ζητάει από τη Σεϊντά να μη φύγει στιγμή από κοντά της…

ELIF – Επεισόδιο 157

ο Μελίχ παλεύει με τον άντρα, που προσέλαβε η Αρζού για να τον σκοτώσει και τον αφοπλίζει. Ρωτάει τον άντρα για την Ελίφ αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Ο Μελίχ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι η Αρζού έλειπε πάλι από το σπίτι.

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και τσεκάρει το cd αλλά είναι άδειο. Σκέφτεται όμως ότι έχει ξεφορτωθεί για πάντα τον Μελίχ και σοκάρεται όταν εκείνος της τηλεφωνεί και της λέει να έρθει στην κεντρική πόρτα. Καθώς μιλάνε, έρχεται ο Κενάν και μπαίνουν όλοι μέσα στο σπίτι. Ο Μελίχ έχει το cd μαζί του και λέει στην Αρζού πως αν δεν του πει που είναι η Ελίφ όλοι στο σπίτι θα παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του cd. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Η Αρζού πηγαίνει στην αποθήκη να ρωτήσει τον Ερκούτ για το που βρίσκεται η Ελίφ και η Σεϊντά την ακολουθεί, συνειδητοποιεί ότι ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και ακούει τη συζήτηση τους. Ο Σελίμ αναζητάει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι. Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού. Η Σουκράν πηγαίνει να αγοράσει μια αλοιφή.

Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν, ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχείο. Βρίσκει φωτογραφίες της Σουκράν με τα παιδιά της μόνο. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ την ακολουθούν. Η Μελέκ λιποθυμάει ξανά και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Βεϊσέλ συναντάει ξανά την Τουλάι. Η γυναίκα εντυπωσιάζεται όταν ο Βεϊσελ της λέει πως μεγάλωσε μόνος τα παιδιά του…

ELIF – Επεισόδιο 158

η Μελέκ δεν έχει φάει τρεις μέρες και είναι αδύναμη. Οι γιατροί της προτείνουν να μιλήσει με έναν ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση της εξαφάνισης της Ελίφ.

Η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στον Μελίχ ότι ο Ερκούτ κρύβεται στην αποθήκη του κτήματος και πως ούτε αυτός, ούτε η Αρζού γνωρίζουν που βρίσκεται η Ελίφ. Μόλις διαβάζει το μήνυμα, ο Μελίχ φεύγει από το κτήμα. Πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκει. Μαθαίνει πως είναι στο νοσοκομείο και πηγαίνει εκεί αμέσως για να προσφέρει τη συμπαράστασή του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ συνεχίζονται. Ο Μελίχ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν και εκεί βρίσκει μια κάρτα από μια εταιρία ταξί. Η Σουκράν αρρωσταίνει με πυρετό. Η Ελίφ σκέφτεται πως έχει την ευκαιρία να το σκάσει αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήσει μόνο του έναν άρρωστο άνθρωπο. Έτσι μένει για να φροντίσει τη Σουκράν.

Η Ιπέκ είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το ταξίδι της. Ο Ερκούτ θεωρεί πως είναι πια επικίνδυνο να μένει στην αποθήκη και προσπαθεί να φύγει από το κτήμα χωρίς να τον δουν αλλά πέφτει πάνω στον Κενάν… ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

ELIF – Επεισόδιο 159

ο Ερκούτ λέει στον Κενάν πως δήθεν πριν από τρεις μήνες η Αρζού χτύπησε την κόρη του με το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και η Αρζού πλήρωσε όλα τα έξοδα της νοσηλείας.

Συνεχίζει λέγοντας του πως η Αρζού δεν του είπε τίποτα γιατί φοβήθηκε πως θα θυμώσει και για αυτό το λόγο είχε φύγει για λίγο καιρό και από το σπίτι τους. Δικαιολογεί την παρουσία του στο κτήμα λέγοντας πως έφερε ένα μικρό δώρο στην Αρζού για να την ευχαριστήσει αλλά εκείνη δεν τον θυμήθηκε και εκείνος θύμωσε, με αποτέλεσμα δύο νεαροί από τη γειτονιά να νομίζουν πως την παρενοχλεί και να τον χτυπήσουν.

Ο Ερκούτ λέει στον Κενάν την απίθανη ιστορία, που προετοίμασε με την Αρζού. Ο Κενάν τον διώχνει και στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως για αυτό τον λόγο η Αρζού πήρε τόσα χρήματα από τον λογαριασμό τους και εξηγείται ίσως και το αυτοκίνητο, που της είχαν κλέψει.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ τον ρωτάει που είναι η Ελίφ. Του λέει πως γνωρίζει ότι ξέρει την ταυτότητα της Ελίφ και πιστεύει ότι εκείνος την έχει απαγάγει για να ζητήσει λύτρα. Καθαρίζοντας το δωμάτιο της Αλιγιέ, η Κιράζ βρίσκει ένα κομμάτι χαρτί από την εφημερίδα και το βάζει στο συρτάρι της χωρίς να το διαβάσει.

Η Τουγτσέ έχει βαρεθεί να είναι μόνη και κανείς να μην της δίνει σημασία και αποφασίζει να πάει να βρει την Ελίφ. Όταν η Σεϊντά δεν μπορεί να βρει τη μικρή ζητάει βοήθεια. Όλοι ανησυχούν και την αναζητούν. Η Αρζού είναι έξαλλη με την Σεϊντά και ανησυχεί για την κόρη της.

Ο Σελίμ και η Αρζού βρίσκουν την Τουγτσέ στο δρόμο, να έχει πέσει από το ποδήλατό της. Όλοι νιώθουν άσχημα όταν η Τουγτσέ τους λέει πως ήθελε να πάει στην Ελίφ. Η Αρζού την πηγαίνει στο δωμάτιο της και τη μαλώνει.

Με αυστηρό ύφος της λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα της Ελίφ. Η Γκόντζα τις κρυφακούει και όπως και η Τουγτσέ αντιλαμβάνονται ότι η Αρζού έχει επανακτήσει τη μνήμη της. Όταν η Γκόντζα πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να πει στον Βεϊσέλ τα νέα για την Αρζού, βλέπει τον Ερκούτ. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Θυμάται ότι τον είχε δει να μιλάει με τη Σεϊντά και πως εκείνη της είχε πει ότι είναι ο αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει στην εταιρία ταξί, κρατώντας την κάρτα, που βρήκε στο σπίτι της Σουκράν. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μαζί με τη Ζεϊνέπ και τον Μελίχ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ.

Η Ελίφ πείθει τη Σουκράν να πάνε μαζί να αγοράσουν τα φάρμακα της αλλά στη διαδρομή η Σουκράν πάλι μπερδεύεται. Μαζεύουν κάποια βότανα και επιστρέφουν στην καλύβα. Δύο άντρες εμφανίζονται στην πόρτα…

ELIF – Επεισόδιο 160

Ο Βεϊσέλ είναι σίγουρος ότι ο Ερκούτ απήγαγε την Ελίφ. Ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να τον πείσει για το αντίθετο. Η Γκόντζα πιστεύει και εκείνη πως ο Ερκούτ είναι μπερδεμένος στην υπόθεση εξαφάνισης της Ελίφ και ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τη σχέση του με τον Ερκούτ. Του λέει πως η αδελφή του Ερκούτ δουλεύει στο κτήμα ως νταντά αλλά ο Βεϊσέλ τη διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του λέει. Η Γκόντζα του λέει πως η Αρζού βρήκε ξανά τη μνήμη της.

Ο Βεϊσέλ θέλει να μάθει ποια είναι αυτή που υποδύεται στο κτήμα την αδελφή του Ερκούτ και ζητάει από τον Μουράτ να το ανακαλύψει. Ο Μουράτ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Σεϊντά, τη σκέφτεται συνέχεια και επισκέπτεται τα αγαπημένα τους μέρη. Και η Σεϊντά όμως σκέφτεται μόνο τον Μουράτ και κοιτάζει τις φωτογραφίες τους από ευτυχισμένες στιγμές. Οι δύο άντρες, που εμφανίζονται στην καλύβα της Σουκράν ισχυρίζονται ότι έχουν χαθεί και ζητούν να τους φιλοξενήσει. Η Σουκράν δέχεται αλλά η Ελίφ δεν τους εμπιστεύεται καθόλου.

Το επόμενο πρωί κάποιος χτυπάει την πόρτα και οι άντρες βγάζουν όπλα και λέει στη Σουκράν και την Ελίφ να μη μιλήσουν. Έχει περάσει μια εβδομάδα από την εξαφάνιση της Ελίφ και η Μελέκ είναι απελπισμένη αφού δεν έχει κανένα νέο για την τύχη της κόρης της. Ο Κενάν καλεί γιατρό στο κτήμα για να εξετάσει την Αρζού. Η Αρζού φοβάται πως ίσως δεν καταφέρει να ξεγελάσει τον γιατρό αλλά τελικά πετυχαίνει ξανά τον στόχο της.

Ο γιατρός λέει τον Κενάν πως η Αρζού πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει ειδικές εξετάσεις. Η Αρζού πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να δει τον Βεϊσέλ και ζητάει τη βοήθειά του για να πάρουν το cd από τον Μελίχ… ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

ELIF – Επεισόδιο 161

βλέποντας τη Σεϊντά στο κτήμα, ο Μουράτ χαίρεται και θυμώνει ταυτόχρονα. Ζητάει από τη Σεϊντά ντα του πει τι σκαρώνει με τον Ερκούτ και εκείνη του εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν αλλά ο Μουράτ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και είναι πολύ πληγωμένος. Της λέει πως τόσο η ίδια όσο και ο Ερκούτ είναι νεκροί για αυτόν και φεύγει από το κτήμα.

Η Γκόντζα όμως τους έχει δει να μιλάνε και βλέπει τη Σεϊντά να φοράει μια περούκα και ακούει ότι η το «Σινέμ» δεν είναι στην το πραγματικό της όνομα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και παίρνει το όπλο, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον Ερκούτ. Του τηλεφωνεί και του ζητάει να συναντηθούν επειγόντως. Η Σεϊντά αισθάνεται χάλια μετά από τη συνάντησή της με τον Μουράτ.

Η Ιπέκ αντιλαμβάνεται πως δεν είναι καλά και της προτείνει να ξεκουραστεί. Η Σεϊντά πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά δεν μπορεί να βρει τον Μουράτ. Ο Βεϊσέλ της ζητάει να αφήσει ήσυχο τον Μουράτ και τη διώχνει. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Σεϊντά και τη ρωτάει αν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Μουράτ θέλει να τον δει. Η Σεϊντά δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τη συνάντησή της με τον Μουράτ αλλά συνειδητοποιεί πως ο Μουράτ θα κάνει κάτι κακό και αποφασίζει να πάει και εκείνη στο σημείο, που οι δύο άντρες έχουν κανονίσει να βρεθούν.

Κάποιοι άντρες πηγαίνουν στην καλύβα της Σουκράν αναζητώντας τον Μπεκίρ και τον Νιχάτ, που έκλεψαν ένα κτήμα και χτύπησαν τους ιδιοκτήτες. Ο Μπεκίρ απειλεί να σκοτώσει την Ελίφ και η Σουκράν δεν τους προδίδει. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Ο Μελίχ είναι λυπημένος επειδή δεν μπόρεσε να βρει την Ελίφ. Ο Εφρούζ τον εμψυχώνει και του λέει να μη χάνει την ελπίδα του αλλά να συνεχίσει να ψάχνει για τη μικρούλα.

Ο Ερκούτ έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει και αποφασίζει να απολογηθεί στη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ. Όταν πηγαίνει να τις βρει, είναι μαζί τους ο Σελί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ προσπαθούν να τον διώξουν αλλά η Μελέκ θέλει να ακούσει τι έχει να τους πει. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν η Αρζού βγαίνει βόλτα μόνης της. Μιλώντας με την Αρζού, ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το cd και προσπαθεί να την πείσει να του δώσει τα λεφτά, που θέλει. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Ο Ερκούτ συναντάει τον Μουράτ και όταν συνεχίζει να λέει ψέματα σχετικά με τη Σεϊντά, ο Μουράτ γίνεται έξαλλος…

ELIF – Επεισόδιο 162

ο Ερκούτ σοκάρεται όταν ο Μουράτ τον απειλεί με όπλο. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Μουράτ ξέρει πια τα πάντα, δεν ξέρει τι να κάνει. Ενώ ο Μουράτ είναι έτοιμος να πατήσει την σκανδάλη, εμφανίζεται η Σεϊντά. Ο Μουράτ είναι πολύ θυμωμένος και με τους δύο και νιώθει πληγωμένος. Ξεσπάει σε κλάματα και ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που έψαχνε για το να το σκάσει.

Η Σεϊντά πείθει τον Μουράτ να την ακούσει, του λέει πως θα τα διορθώσει όλα και ζητάει μια νέα ευκαιρία για να του αποδείξει την αγάπη της. Ο Μουράτ ζητάει λίγο χρόνο για να μπορέσει να αποδεχθεί όλα όσα συνέβησαν και της ζητάει να παραμείνει προσωρινά στο κτήμα. Ο Ερκούτ είναι πολύ θυμωμένος με τη Σεϊντά επειδή τον πρόδωσε και της στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων όμως μαθαίνει από τον βοηθό ότι ο Βεϊσέλ ήταν θυμωμένος και τον έψαχνε και ο Ερκούτ αποφασίζει να εξαφανιστεί.

Ο Μπεκίρ απειλεί με το όπλο του τη Σουκράν και της ζητάει να πάει στην πόλη και να αγοράσει ένα κινητό. Εκείνη όμως δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ο Μπεκίρ θυμώνει μαζί της και τη χτυπάει με το όπλο του στο κεφάλι. Η Σουκράν χάνει τις αισθήσεις της και η Ελίφ φοβάται πως θα της κάνουν κακό. Τελικά, ο Νιχάτ συμβιβάζει την κατάσταση και επιτρέπει στη Σουκράν να πάρει μαζί της την Ελίφ και εκείνος να τις παρακολουθεί. Στο δρόμο η Ελίφ βλέπει τις αφίσες, που αναφέρουν την εξαφάνισή της.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ, του δίνει τη διεύθυνση γραφείου του Μελίχ και του ζητάει να πάει και να βρει το cd. O Βεϊσέλ παίρνει μαζί του και τον Μουράτ αλλά ενεργοποιείται ο συναγερμός και το σκάνε. Την επόμενη μέρα, ο Βεϊσέλ μαθαίνει από την Γκόντζα πως η Σεϊντά είναι άνθρωπος του Ερκούτ. Η Αλιγιέ βρίσκει στο δωμάτιο της Ιπέκ ένα εισιτήριο για την Αμερική. Μητέρα και κόρη τσακώνονται αλλά η Ιπέκ είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Αλιγιέ της λέει πως αν φύγει, δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι τους. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Την επόμενη μέρα η οικογένεια αποχαιρετά την Ιπέκ με ανάμεικτά αισθήματα χαράς και λύπης. Η Πελίν έρχεται στο κτήμα να χαιρετήσει και εκείνη την Ιπέκ. Η Μελέκ έχει κλειστεί στον εαυτό της, η απουσία της Ελίφ την έχει διαλύσει. Ο Κενάν βλέπει στο όνειρο του τη Μελέκ. Ο Μελίχ αντιλαμβάνεται πως η Αρζού έστειλε κάποιον στο γραφείο του για να βρει το cd…

ELIF – Επεισόδιο 163

Η Ελίφ παίρνει μια από τις αφίσες, που αναφέρουν την εξαφάνισή της και την κρύβει μέσα από τα ρούχα της. Ο φούρναρης παρατηρεί την Ελίφ και τηλεφωνεί στη Μελέκ.

Ο Μπεκίρ ζητάει τη βοήθεια ενός φίλου του, του Σαρπ Τεκίν να τον βοηθήσει να το σκάσει. Εκείνος του λέει πως θα έρθει με κάποιο όχημα την επόμενη μέρα. Το πρωί, ο Μπεκίρ και ο Νιχάτ εγκαταλείπουν την καλύβα και η Ελίφ τους ζητάει να την πάρουν μαζί τους αλλά εκείνοι αρνούνται. Η Ελίφ τους ακολουθεί και μπαίνει κρυφά στο φορτηγό ενώ οι άντρες τσακώνονται για τα χρήματα.

Στη διαδρομή ο Μπεκίρ ανακαλύπτει την Ελίφ. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν στη διεύθυνση, που τους έδωσε ο φούρναρης και ενημερώνουν σχετικά και τον Μελίχ. Επειδή όμως δεν θέλουν να συναντηθεί ο Μελίχ με τον Σελίμ, δεν τηλεφωνούν στον δεύτερο. Αναζητούν την Ελίφ αλλά και πάλι δεν καταφέρνουν να τη βρουν. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι ανακάλυψε σχετικά με τη Σεϊντά και πατέρας και γιος καταλήγουν να τσακώνονται.

Ο Μουράτ σχεδιάζει να βρει εκείνος το cd, να πάρει τα χρήματα και να φύγει μακριά με τη Σεϊντά. Η στάση της Αλιγιέ στενοχωρεί την Ιπέκ, η οποία πριν φύγει για την Αμερική, γράφει ένα γράμμα στη μητέρα της. Ενώ το βάζει στο συρτάρι της, βρίσκει ένα κομμάτι χαρτί. Το χαρτί είναι το αρχείο της Μελέκ στο ορφανοτροφείο. ELIF – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Η Ιπέκ δεν βγάζει νόημα αλλά δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο γιατί πρέπει να προλάβει την πτήση της. Καθώς ο Κενάν τη συνοδεύει στο αεροδρόμιο, η Ιπέκ του δίνει το χαρτί, που βρήκε…

ELIF – Επεισόδιο 164

soon

ELIF – Επεισόδιο 165

soon

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More