Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

0 65

ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

ELIF – Επεισόδιο 138

η Αρζού παίρνει χρήματα από τον λογαριασμό της εταιρίας και ο λογιστής της λέει πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν αλλά εκείνη αντιδρά. Ο Μελίχ πιέζει τον Σαντίκ να βρει το cd. Η Αλιγιέ κάνει παρατήρηση στον Σελίμ επειδή σερβίρει και προσβάλει και την Ζεϊνέπ. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Ο Σελίμ ζητάει από τη μητέρα του να φύγει και παρηγορεί την Ζεϊνέπ. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Πελίν θυμωμένη και του λέει πως τον περίμενε για ώρες στη σχολή. Ο Σελίμ της απαντάει πως δεν της είχε υποσχεθεί τίποτα. Η Πελίν φεύγει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αλιγιέ. Η Αλιγιέ την καλεί στο κτήμα και τη συμβουλεύει να φερθεί σαν φίλη και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ ώστε να γνωρίζει τα σχέδια τους.

Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού πότε θα επιστρέψει η Ελίφ από την κατασκήνωση και εκείνη του απαντάει πως χρειάζεται ακόμα χρόνος για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Το αφεντικό της Μελέκ της λέει πως σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι της και θέλει να αναλάβει εκείνη την κουζίνα.

Η Μελέκ πηγαίνει στο καφέ να πει τα καλά νέα στη Ζεϊνέπ και μαθαίνει τι συνέβη με την Αλιγιέ. Η Μελέκ θυμάται τις δικές της κακές αναμνήσεις και λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αν είναι ενωμένοι τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί ανάμεσά τους. Αργότερα ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως είναι περίεργο το αφεντικό της μέσα σε μια εβδομάδα, που την έχει υπάλληλο να της κάνει μια τέτοια επαγγελματική προσφορά.

Ο Σελίμ της προτείνει να ανοίξουν μαζί ένα εστιατόριο αλλά η Μελέκ αρνείται ενώ παράλληλα νιώθει μπερδεμένη με την προσφορά, που της έγινε. Η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στον Μουράτ και του ζητάει να συναντηθούν ώστε να του δώσει εξηγήσεις.

Ο Μουράτ ενθουσιάζεται. Η Σεϊντά πηγαίνει στο σημείο, που έχει δώσει ραντεβού με την Αρζού για να κάνουν την ανταλλαγή του cd με τα χρήματα αλλά δεν βρίσκει το cd στην τσάντα της…

ELIF – Επεισόδιο 139

Ο Σαντίκ έχει πια στα χέρια του το cd. Ειδοποιεί τον Μελίχ και εκείνος πηγαίνει στο κτήμα να το πάρει. Όταν το παρακολουθεί μαθαίνει τα πάντα για τις ενέργειες της Αρζού και η οργή του μεγαλώνει. Στο σημείο συνάντησης δεν εμφανίζεται τελικά κανείς και η Αρζού με τον Ερκούτ αποχωρούν.

Ο Μελίχ λέει στην Αρζού πως έχει στην κατοχή του αυτό που ψάχνει και της δίνει ραντεβού στο δρόμο κοντά στο δάσος. Όταν συναντιούνται ο Μελίχ απειλεί να δώσει το cd στον Κενάν και βάζει την Αρζού με τη βία στο αυτοκίνητό του. Οδηγεί την Αρζού σε έναν γκρεμό, σαν εκείνον που κάποτε είχε ρίξει την Ελίφ. Η Αρζού είναι τρομοκρατημένη. Η Σεϊντά συναντάει τον Μουράτ και του ζητάει να βρει λεφτά για να κάνουν μια νέα αρχή και να περιμένει ξανά τηλεφώνημά της. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Του λέει ακόμη πως θα του εξηγήσει τα πάντα όταν θα είναι πια μακριά και στη συνέχεια επιστρέφει στο κτήμα. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν τι συνέβη στο καφέ ανάμεσα στην Αλιγιέ και την Ζεϊνέπ και του λέει πως είναι άσχημο να είσαι ανάμεσα στη μητέρα σου και τη γυναίκα, που αγαπάς. Ο λογιστής της εταιρίας καλεί τον Κενάν και του λέει πως η Αρζού πήρε λεφτά και του ζήτησε να μην τον ενημερώσει.

Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος του δίνει λίγα. Ο Μουράτ προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τα χρήματα και ζητάει από τον Ερκούτ να απασχολήσει τον πατέρα του. Ο Ερκούτ πείθει τον Βεϊσελ να τον ακολουθήσει στο καφενείο της γειτονιάς αλλά στη συνέχεια με μια πρόφαση επιστρέφει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να δει τι σκαρώνει ο Μουράτ.

Ο Μουράτ βρίσκει τα χρήματα και τηλεφωνεί στη Σεϊντά. Κανονίζουν να συναντηθούν και ο Ερκούτ τους ακούει. Περιμένοντας τον Μουράτ, η Σεϊντά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ερκούτ…

ELIF – Επεισόδιο 140

η Αρζού ισχυρίζεται πως η ομολογία της στο cd έγινε υπό την απειλή ενός όπλου στο κεφάλι της και πως όλα όσα λέει είναι ψέματα αλλά ο Μελίχ δεν την πιστεύει. Η Αρζού πιστεύει πως ο Μελίχ κρύβεται πίσω από την απαγωγή της.

Ο Μελίχ της αποκαλύπτει πως είναι ο αδελφός της Μελέκ και θείος της Ελίφ και πως η οικογένεια Εμίρογλου είναι υπεύθυνη για τα δεινά, που πέρασε η οικογένειά του. Της λέει πως η Αλιγιέ διέταξε τη δολοφονία το πατέρα του. Η Αρζού του υπόσχεται να μην πειράξει ποτέ ξανά κανέναν, να τη συγχωρέσει για το χατίρι της Τουγκτσέ και να της χαρίσει τη ζωή της. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Ο Μελίχ της λέει πως δεν θα τη σκοτώσει αλλά πως θα δώσει το cd στον Κενάν. Την αφήνει και φεύγει και η Αρζού λιποθυμάει. Ο Ερκούτ μεταφέρει τη Σεϊντά σε ένα άδειο σπίτι. Όταν βρίσκει στην τσάντα της φωτογραφίες της Αρζού γίνεται έξαλλος. Η Σεϊντά του λέει πως κάποιος έκλεψε το cd.

Ο Ερκούτ γίνεται σκληρός μαζί της και απειλεί να σκοτώσει τον Μουράτ. Την αναγκάζει να στείλει μήνυμα στον Μουράτ λέγοντας του πως όλα όσα του είπε ήταν μια φάρσα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο καφέ, που έχει δώσει ραντεβού με τη Σεϊντά και στεναχωριέται όταν δεν τη βρίσκει εκεί. Ρωτάει τον σερβιτόρο αν την είδε και εκείνος του λέει πως έφυγε με κάποιον.

Ο Μουράτ φοβάται πως η Σεϊντά έχει μπλέξει. Ζητάει από τον σερβιτόρο να του περιγράψει τον άντρα αλλά εκείνη τη στιγμή λαμβάνει το μήνυμα της Σεϊντά. Ο Μουράτ πιστεύει πως κάποιος την πίεσε να το γράψει και είναι πολύ ανήσυχος.

Την καλεί αλλά το τηλέφωνο της είναι κλειστό. Ο Κενάν ζητάει από το λογιστήριο αναλυτικά όλα τα έξοδα της Αρζού το τελευταίο τρίμηνο. Ξαφνιάζεται και θυμώνει όταν διαπιστώνει πως έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά. Όταν δεν μπορεί να βρει την Αρζού στο σπίτι ζητάει την Γκόντζα. Όταν εκείνη του λέει πως δεν γνωρίζει που είναι, θυμώνει ακόμα περισσότερο.

Η Αλιγιέ του ζητάει να ηρεμήσει αλλά ο Κενάν βγαίνει εκτός εαυτού. Κατηγορεί τη μητέρα του πως εξαιτίας της και μόνο η Αρζού έγινε μέλος της οικογένειάς τους και ως εκ τούτου εκείνη είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία, που επικρατεί στο σπίτι τους. Την προειδοποιεί πως δεν θα της επιτρέψει να κάνει το ίδιο και στον Σελίμ. Στη συνέχεια, ο Κενάν τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά το κινητό της είναι κλειστό.

Η Τουγκτσέ τρομοκρατείται όταν ακούει τις φωνές του πατέρα της. Ο Σελίμ αγοράζει λουλούδια για να φυτέψει στον κήπο της Ζεϊνέπ. Η Ελίφ τους βοηθάει και οι τρεις είναι πολύ ευτυχισμένοι. Στο καφενείο ο Βεϊσέλ παίζει χαρτιά και χάνει…

ELIF – Επεισόδιο 141

Ένας περαστικός βρίσκει την Αρζού αναίσθητη κοντά στον γκρεμό. Έχει χτυπήσει το κεφάλι της σε έναν βράχο και αιμορραγεί. Ο άντρας καλεί ασθενοφόρο ενώ βλέπει τον Μελίχ να απομακρύνεται από το σημείο με το αυτοκίνητο του.

Στην τσάντα της Αρζού βρίσκει την επαγγελματική κάρτα του Κενάν και τον ενημερώνει. Όλη η οικογένεια αναστατώνεται. Στο νοσοκομείο, ο Κενάν μιλάει με τον άντρα, που βρήκε την Αρζού και εκείνος του λέει πως είδε έναν ψηλό, νεαρό άντρα από απόσταση στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να δει το πρόσωπο του. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Ο γιατρός λέει στην οικογένεια πως η Αρζού έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και πως η κατάσταση της είναι κρίσιμη και για αυτό το λόγο θα μπει στην εντατική. Στην εντατική η καρδιά της Αρζού σταματάει. Ο Ερκούτ πηγαίνει με τη βία τη Σεϊντά στο κτήμα και εκείνη τον ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σημείο, που τη βρήκαν. Η Σεϊντά εκμεταλλεύεται την απουσία της οικογένειάς από το σπίτι και ψάχνει παντού για το cd. Ενώ ο Σελίμ γευματίζει με την Ζεϊνέπ, τη Μελέκ και την Ελίφ, τον καλεί η Ιπέκ και τον ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Ο Σελίμ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και μαθαίνει από τη Σεϊντά πως όλοι είναι στο νοσοκομείο. Καθώς πηγαίνει στο νοσοκομείο, ο Μελίχ διαπιστώνει ότι έχασε το δαχτυλίδι του πατέρα του. Τηλεφωνεί στον Σαντίκ και του ζητάει να πάει στον γκρεμό και να το βρει.

Η Τουγκτσέ ξυπνάει και παραξενεύεται όταν διαπιστώνει ότι λείπουν όλοι. Ο Μουράτ φοβάται πως κάποιος απήγαγε τη Σεϊντά και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία αλλά ο Ερκούτ και ο Βεϊσέλ τον αποτρέπουν. Όμως ο νεαρός τους ξεφεύγει και πηγαίνει στην αστυνομία και δηλώνει την εξαφάνιση της Σεϊντά. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Καθώς συμπληρώνει κάποια χαρτιά, ανακαλύπτει πως η Σεϊντά είναι γνωστή απατεώνισσα στις Αρχές και δεν μπορεί να το πιστέψει…

ELIF – Επεισόδιο 142

οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν στη ζωή την Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά οι αστυνομικοί του λένε πως έχει φάκελο με διάφορα αδικήματα και πως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, που τον εγκατέλειψε.

Ο Μουράτ είναι μπερδεμένος αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί για τη Σεϊντά. Ο Ερκούτ είναι αυτός, που βρίσκει το δαχτυλίδι του Μελίχ. Επιστρέφει στο νοσοκομείο και ρωτάει για την κατάσταση της Αρζού. Ο Κενάν τον βλέπει και ρωτάει τη νοσοκόμα για την ταυτότητά του. Εκείνη του απαντάει πως είναι φίλος της Αρζού και ο Κενάν πιστεύει πως ήταν αυτός μαζί της όταν έγινε το ατύχημα. Τον κυνηγά αλλά δεν καταφέρνει να τον πιάσει. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Η Γκόντζα πάλι πιστεύει πως η Αρζού ήταν μαζί με τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει και αυτός τι συνέβη και υποπτεύεται πως ο Μελίχ έχει το cd και πως αυτός επιτέθηκε στην Αρζού. Ο Βεϊσέλ λέει στην Γκόντζα πως σίγουρα ο Μελίχ έχει έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο κτήμα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να φτάσει στα χέρια του το cd. Ο Σαντίκ δεν μπορεί να βρει το δαχτυλίδι και ο Μελίχ ανησυχεί.

Η Μελέκ αποδέχεται την προσφορά του Ουμίτ για να ανοίξουν ένα ακόμα εστιατόριο μαζί. Στην πραγματικότητα ο Μελίχ είναι αυτός, που ζήτησε από τον Ουμίτ να της κάνει αυτή την προσφορά. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, χωρίς να υποψιάζονται κάτι, είναι χαρούμενες επειδή επιτέλους τα πράγματα πάνε καλά για αυτές. Και η Ελίφ είναι χαρούμενη που ζει μαζί τους. Η Τουγκτσέ ανησυχεί για τη μητέρα της.

Η Κιράζ και η Σεϊντά αναγκάζονται να της πουν την αλήθεια. Η Σεϊντά συνοδεύει τη μικρή στο νοσοκομείο. Λυπάται πολύ όταν βλέπει τη μητέρα της στο κρεββάτι ακίνητη χωρίς τις αισθήσεις της. Καθώς η Τουγκτσέ την αγκαλιάζει κλαίγοντας, η Αρζού συνέρχεται αλλά έχει αμνησία…

ELIF – Επεισόδιο 143

η Αρζού έχει αμνησία και όλοι σοκάρονται. Όταν ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση της ίσως είναι μόνιμη, απογοητεύονται. Η Τουγκτσέ επηρεάζεται περισσότερο από όλους από την αδυναμία της μητέρα της να τη θυμηθεί.

Η Γκόντζα και η Σεϊντά πείθουν την Τουγκτσέ να επιστρέψουν στο κτήμα. Ο Μελίχ και ο Κενάν όμως δεν πιστεύουν πως η Αρζού έχει αμνησία. Ο Μελίχ μένει για λίγο μόνος μαζί της και της λέει πως δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού του απαντάει πως δεν τον γνωρίζει. Ο Μελίχ μένει στο νοσοκομείο για να στηρίξει τον Κενάν. ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος. Αναρωτιέται τι μπορεί να έκανε η Αρζού στον γκρεμό και ποιος είναι ο άντρας, που τη συνόδευε. Ο Κενάν ξεχνάει στο δωμάτιο της Αρζού το πορτοφόλι του και όταν επιστρέφει, βλέπει την Αρζού να το έχει στα χέρια της και να κοιτάζει τη φωτογραφία της Ελίφ.

Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ ετοιμάζουν το νέο εστιατόριο και είναι πολύ ενθουσιασμένες. Η Μελέκ σκέφτεται να στείλει την Ελίφ στο νηπιαγωγείο και εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της. Η Γκόντζα βλέπει τη Σεϊντά και τον Ερκούτ να συναντιούνται κρυφά. Η Σεϊντά λέει στον Ερκούτ πως η Αρζού έχει αμνησία.

Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι, που βρήκε στο μέρος του ατυχήματος και ζητάει από τη Σεϊντά να έχει τα αυτιά της ανοιχτά σε περίπτωση, που κάποιος αναφέρει το δαχτυλίδι. Η Γκόντζα ρωτάει τη Σεϊντά ποιος είναι ο άντρας, που συνάντησε έξω από το κτήμα και εκείνη της απαντάει πως είναι ο αδελφός της.

Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ίσως η Σεϊντά είναι ο άνθρωπος του Μελίχ στο κτήμα…

ELIF – Επεισόδιο 144

η Αρζού ρωτάει τον Κενάν ποια είναι η Μελέκ και ο Κενάν της απαντάει πως δεν είναι κάποια σημαντική. Όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά είχε η Αρζού κοντά στον γκρεμό. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι αλλά δεν θυμάται τίποτα.

Είναι με όλο το προσωπικό ευγενική και όλοι ξαφνιάζονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έμαθα πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά δεν το πιστεύει. Ο Βεϊσέλ τους ακούει και γίνεται έξαλλος. Ο Ερκούτ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τη Σεϊντά και λέει στον Μουράτ πως θα τον βοηθήσει να τη βρει.

Μάλιστα λέει ψέματα στον Μουράτ πως έβαλε έναν φίλο του να αναζητήσει το τηλέφωνο της και έμαθε πως η τελευταία κλήση της έγινε από μια άλλη πόλη. Τον ενθαρρύνει να πάει να τη βρει. Ο Μουράτ αφήνει ένα γράμμα στον πατέρα του και φεύγει. Η Τουγκτσέ βλέπει εφιάλτες και είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας της. Όλοι στο σπίτι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν.

Η Τουγκτσέ κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει την παρουσία της στη μητέρα της. Ο Μελίχ κατηγορεί τον εαυτό του για τη λύπη, που βιώνει η Τουγκτσέ. Επισκέπτεται τη Μελέκ και είναι χαρούμενος που τη βλέπει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά. Η Μελέκ του ζητάει να της εξηγήσει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για εκείνη, διαφορετικά θα φροντίσει να μην την ξαναδεί ποτέ.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Μελίχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια…
ELIF – Επεισόδιο 145

η Μελέκ είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Μελίχ και δεν τον πιστεύει. Ο Μελίχ της λέει πως θα της αποδείξει πως είναι αδέλφια και της ζητάει να κάνει λίγο υπομονή. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για τη συζήτησή του με τη Μελέκ και εκείνος τον συμβουλεύει να έχει υπομονή και να δώσει χρόνο στην αδελφή του να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Η Μελέκ αισθάνεται μπερδεμένη. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της είπε ο Μελίχ. Πηγαίνει στο κτήμα να ρωτήσει τον Κενάν αν γνωρίσει ότι έχει αδελφό αλλά και ο Κενάν δεν ξέρει περισσότερα για την καταγωγή και την οικογένειά της. Επιστρέφοντας σπίτι της, η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και εκείνος την πηγαίνεις τον τάφο των γονιών τους. Ο Κενάν προσπαθεί να βρει τα αρχεία του τηλεφώνου της Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να ψωνίσουν για το εστιατόριο.

Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άβολα για τα πολλά έξοδα, που κάνει ο Σελίμ και εκείνος θυμώνει μαζί της. Της λέει πως πλέον είναι μία οικογένειά και πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να σχολιάσει κάτι τέτοιο. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ γοητεύεται από μια πελάτισσα, την Τουλάϊ. Στο κτήμα όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την Αρζού να επανακτήσει τη μνήμη και της διηγούνται διάφορα περιστατικά αλλά η Αρζού δεν θυμάται τίποτα.

Η Γκιουλνούρ πηγαίνει στο νέο εστιατόριο της Μελέκ για να βοηθήσει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα και όταν η Αλιγιέ τη συστήνει στην Αρζού ως φίλη του Σελίμ από τη σχολή, η Πελίν νιώθει άσχημα. Όταν υπενθυμίζει στην Αλιγιέ πως είχαν κάνει μαζί ένα σχέδιο σχετικά με τον Σελίμ, η Αλιγιέ της απαντάει να μην ανησυχεί, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον Σελίμ να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και η απόφασή της αυτή είναι οριστική…
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More