Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

ELIF – Επεισόδιο 130

η Γκόντζα και ο Βεϊσελ εμποδίζουν τον δολοφόνο του Σελίμ την τελευταία στιγμή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν αντιλαμβάνονται το παραμικρό. Βλέποντας τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να αγκαλιάζονται, η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη.

Η Τουγκτσέ εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Σεϊντά. Η Τουγκτσέ βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και η Αλιγιέ τη βρίσκει στις σκάλες να κλαίει μόνη της. Η απουσία της μητέρας της και της Ελίφ έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της μικρής. Όταν δεν βρίσκει ούτε τη Σεϊντά αλλά ούτε και την Γκόντζα, η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και τα βάζει με την Κιράζ.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Συναντούν τυχαία τον Μουράτ και εκείνος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τα δαχτυλίδια τους και τους λέει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος. Όμως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία του. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν χωρίς να το πουν σε κανέναν και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Σεϊντά έχει βαρεθεί να μένει στο κτήμα και αποφασίζει να βρει τον Μουράτ και να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Του στέλνει μήνυμα και του λέει πως θέλει να συναντηθούν. Όμως το μήνυμα το βλέπει ο Ερκούτ και απαντάει στη θέση του Μουράτ, σβήνοντας στη συνέχεια τη συνομιλία.

Η Σεϊντά περιμένει τον Μουράτ και μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ, ο οποίος την αναγκάζει να επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της αλλά βλέπει τον Κενάν να έρχεται και δεν ανοίγει την πόρτα.

Ο Κενάν της λέει πως ξέρει ότι είναι μέσα στο σπίτι και πως δεν την έχει συγχωρέσει αλλά επειδή ήταν φυλακή ήθελε να την επισκεφθεί και δεν σκοπεύει να την ενοχλήσει ξανά. Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα.

Η Ελίφ βάζει τα κλάματα και λέει στη Μελέκ πως αγαπάει τον Κενάν και ήθελε να τον δει. Η είδηση του αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, προκαλεί στη Μελέκ ανάμικτα συναισθήματα χαράς αλλά και προβληματισμού καθώς φοβάται πως θα περάσει και εκείνη ότι πέρασε η ίδια.

Ο Βεϊσέλ δεν αφήνει την Αρζού ελεύθερη ακόμα. Μαζί με τους φίλους του την τρομοκρατούν ακόμα περισσότερο. Παίζουν ρωσική ρουλέτα μαζί της και της λένε ότι για κάθε λάθος απάντηση, που θα τους δίνει, θα τραβούν την σκανδάλη.

Ζητάνε να τους ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα και την καταγράφουν ώστε να έχουν έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι τους. Φοβούμενη για τη ζωή της, η Αρζού ομολογεί τα πάντα. Η κακία της, τους ξαφνιάζει όλους. Όταν τελειώνει η ομολογία, οι άντρες αφήνουν το όπλο στην Αρζού και τη συμβουλεύουν να αυτοκτονήσει.

Η Αρζού δε διστάζει να τους σημαδέψει αλλά το όπλο είναι άδειο . Οι άντρες την αφήνουν ελεύθερη. Η Αρζού σε άθλια κατάσταση επιστρέφει στο κτήμα και εκεί βρίσκει τον Ερκούτ…

ELIF – Επεισόδιο 131

η Αρζού λιποθυμάει μπροστά στο κτήμα και ο Ερκούτ την πηγαίνει στο σπίτι της Σεϊντά. Η Αρζού του λέει τι συνέβη, το πρόσωπο της είναι χτυπημένη και έχει πυρετό. Η Γκόντζα στενοχωριέται όταν βλέπει το δαχτυλίδι αρραβώνων του Σελίμ. Ταυτόχρονα ανησυχεί για την Αρζού ενώ έχει πάρει κρυφά το cd.

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκαναν στην Αρζού και ο Μουράτ δεν κρύβει την ευχαρίστησή του. Ζητάει να δει το cd αλλά ο Βεϊσέλ δεν το βρίσκει και συνειδητοποιεί πως το έχει πάρει η Γκόντζα. Της τηλεφωνεί αμέσως και της ζητάει να φέρει πίσω το cd αλλιώς θα έρθει εκείνος στο κτήμα και θα το πάρει. Όταν η Γκόντζα δεν επιστρέφει το cd, ο Βεϊσέλ μπαίνει στο δωμάτιο της κρυφά και της τηλεφωνεί από εκεί.

Ο Μουράτ περιμένει στην πόρτα τον πατέρα του όταν εμφανίζεται η Σεϊντά, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει εξαιτίας της περούκας. Όπως είχε υποσχεθεί, ο Μελίχ φροντίζει τον Σαλίμ και την οικογένειά του. Ο Μελίχ εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πως είναι η ανιψιά του και συνεχίζει και τη συνεργασία του με τον Κενάν. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη επειδή η Αρζού δεν έχει επικοινωνήσει με τον άντρα και το παιδί της και έτσι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει εκείνη. Η Αλιγιέ ζητάει από τη νύφη της να επιστρέψει αμέσως σπίτι της.

Η Μελέκ ζητάει δουλειά από τον Αρντά αλλά εκείνος έχει ήδη βρει κάποια άλλη. Όμως ένας φίλος του, ο Χακάν, έχει ανοίξει μαγαζί και ψάχνει για κόσμο. Η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και θυμωμένη τον ρωτάει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για την οικογένειά της.

Η Πελίν σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν…

ELIF – Επεισόδιο 132

ο Μελίχ μιλάει με τη Μελέκ, τον καλεί ο Εφρούζ, ο οποίος ζητάει τη βοήθειά του. Ο Μελίχ βρίσκει τον Εφρούζ αναίσθητο στο εργαστήριο του. Ο άντρας έχει υποστεί καρδιακή προσβολή αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να τον σώσουν. Στο νοσοκομείο ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Όταν ο Εφρούζ συνέρχεται, του λέει πως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κουβέντα του με τη Μελέκ και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να μιλήσουν.

Η Μελέκ ανησυχεί για τον Μελίχ και τον πατέρα του αλλά δεν έχει το τηλέφωνο του για να μάθει νεότερα. Ο Χακάν είναι ενθουσιασμένος από το φαγητό της Μελέκ και παραγγέλνει και άλλο. Η Μελέκ είναι χαρούμενη και αγοράζει ένα δώρο για την Ελίφ.

Η Ελίφ θέλει κοντά της την κούκλα της και η Ζεϊνέπ της λέει πως θα της την φέρει ο Σελίμ. Ο Σελίμ φέρνει την κούκλα της Ελίφ και λουλούδια για την αγαπημένη του Ζεϊνέπ. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί στη σχολή του και ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως το απόγευμα θέλει να τη γνωρίσει στην οικογένειά του. Ένα τυχαίο γεγονός, θα γίνει αφορμή να δει ο Μελίχ την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ προτείνει στην Γκόντζα να αντιγράψει το cd αλλά εκείνη του λέει πως αυτό είναι επικίνδυνο και πως κατάφερε να πάρει το cd από εκείνον επειδή ήταν ανίκανος να το προστατέψει. Ο Βεϊσέλ φοβάται μήπως κάποιος τον δει και φεύγει αλλά λέει στην Γκόντζα πως θα τα ξαναπούν. Όταν ο Ερκούτ δεν εμφανίζεται, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ
ανησυχούν.

Ο Βεϊσέλ καλεί τον Ερκούτ και όταν η Αρζού βλέπει το όνομα του στο τηλέφωνο του Ερκούτ, πιστεύει πως ο Βεϊσέλ ευθύνεται για ό,τι της συνέβη. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει πως ο Βεϊσέλ είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο αλλά η Αρζού του λέει πως ο Βεϊσέλ δεν είπε κουβέντα για τον αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ γιατί μυρίστηκε χρήμα. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ πως ο Βεϊσέλ είναι κοινός τους εχθρός.

Η Αρζού γίνεται καλύτερα με τα φάρμακα, που της έφερε ο Ερκούτ. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έμαθε κάτι. Η Τουγκτσέ ζητάει τη μητέρα της συνεχώς και έχει κακή διάθεση. Η Αλιγιέ λέει στην Γκόντζα να τηλεφωνήσει στην Αρζού και να της πει να επιστρέψει. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Η Γκόντζα της λέει πως η Αρζού τους νοσταλγεί όλους και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Η απάντησή της θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αλιγιέ. Η Ιπέκ θυμίζει στη μητέρα της πως εκείνη επέμενε η Αρζού να γίνει γυναίκα του Κενάν και πως δεν πρέπει να την εκπλήσσει η κατάσταση ανάμεσα στο ανδρόγυνο.

Η Αλιγιέ της απαντάει πως έκανε το σωστό και είναι πρόθυμη να το ξανακάνει και για τον Σελίμ, αν χρειαστεί. Η Σεϊντά μιλάει με την Κιράζ και συλλέγει πληροφορίες για την οικογένεια…

ELIF – Επεισόδιο 133

ο Μελίχ κλαίει όταν βλέπει την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ. Αφήνει το δώρο της Ελίφ και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Μιλάει στον Εφρούζ και του λέει πως θα μάθει γιατί η Ελίφ έμεινε στο κτήμα και στη συνέχεια θα αποκαλύψει στη Μελέκ πως είναι αδέλφια.

Ο Μελίχ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Ελίφ χαίρεται με το δώρο του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως δεν είναι έτοιμη να συναντήσει την οικογένειά του. Φοβάται πως θα κάνει κάτι λάθος και θα εκθέσει τα μυστικά της Μελέκ. Ο Σελίμ είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Κενάν.

Η Μελέκ μιλάει στη Ζεϊνέπ για το περιστατικό με τον Μελίχ αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ θα μιλήσει στον Κενάν. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ είναι ένας πολύ καλός άντρας, πως δεν πρέπει να φοβάται και πως είναι πολύ τυχερή που ζει μια τέτοια αγάπη.

Ο Σελίμ μιλάει στον Κενάν για τη Ζεϊνέπ και τον αρραβώνα τους. Ο Κενάν του λέει πως η κακή κατάληξη της αγάπης του με τη Μελέκ δεν έχει σχέση με τη δική του αγάπη με τη Ζεϊνέπ. Τον συμβουλεύει να είναι δυνατός, δίπλα σε εκείνους που αγαπάει.

Ο Κενάν είναι χαρούμενος για την ευτυχία, που ζει ο αδελφός του και του προτείνει να γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στην οικογένεια. Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος και κατά τη διάρκεια του πρωινού ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα τους φέρει έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Η Αλιγιέ πιστεύει πως πρόκειται για την Πελίν και ζητάει από το προσωπικό να φροντίσουν την κάθε λεπτομέρεια για το δείπνο. Όπως είναι φυσικό ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ και δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Η Αρζού είναι σίγουρη πως πίσω από την ομολογία της κρύβεται ο Βεϊσέλ και ζητάει από τον Ερκούτ να ψάξει να βρει το cd. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Ο Ερκούτ συναντάει τον Βεϊσέλ αλλά δεν καταφέρνει να μάθει τίποτα. Ακούει όμως τον Μουράτ να ζητάει τη βοήθεια ενός φίλους για να αντιγράψουν ένα cd. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί τη μητέρα της και ζητάει από τον Κενάν να την πάρει τηλέφωνο αλλά η Αρζού το έχει κλειστό.

Ο Κενάν παρηγορεί την Τουγκτσέ και τηλεφωνεί στον Μπεχτσέτ, οποίος εργάζεται στο εξοχικό της οικογένειας. Εκείνος του λέει πως το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει φανεί κανείς. Ο Κενάν τηλεφωνεί ξανά στην Αρζού και έξαλλος της αφήνει μήνυμα να επιστρέψει σπίτι αμέσως.

Η Αρζού καλύπτει τις μελανιές στο πρόσωπο της με make up και επιστρέφει στο κτήμα. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ…

ELIF – Επεισόδιο 134

η Γκόντζα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι κόρη του Βεϊσέλ. Η Αλιγιέ θέλει να «ανακρίνει» τη Ζεϊνέπ αλλά ο Κενάν την εμποδίζει. Η Αλιγιέ δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της όταν μαθαίνει ότι ο Βεϊσέλ έχει πλυντήριο αυτοκινήτων και η Ζεϊνέπ δουλεύει σε καφέ.

Η Αρζού και η Ζεϊνέπ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζονται. Η Αρζού πιέζει την Ζεϊνέπ με τις ερωτήσεις της. Ο Κενάν της ζητάει να συνέλθει και της υπενθυμίζει πως αργότερα θα του δώσει εξηγήσεις για το που ήταν τόσες μέρες. Η Αρζού απομονώνει την Ζεϊνέπ και της λέει πως όποιος και να είναι ο σκοπός της, δεν θα τα καταφέρει να τον πετύχει.

Η Ζεϊνέπ της εξηγεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο και πως απλά αγαπάει τον Σελίμ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Αρζού λέει στη Ζεϊνέπ πως τώρα, που έχει την υποστήριξη του Σελίμ, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την υποτροφία της στη σχολή. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται θιγμένη από το σχόλιο της και φεύγει από το τραπέζι. Τα λόγια της Αρζού πληγώνουν την Ζεϊνέπ, που ξεσπάει σε κλάματα. Λέει στον Σελίμ πως η Αρζού ίσως να έχει κάποιο δίκιο και πως τελικά ίσως να μην ταιριάζουν.

Ο Σελίμ της λέει πως δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον τα λόγια της Αρζού και πως εκείνη είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή του και δεν τον ενδιαφέρει τι σκέφτονται ή τι πιστεύουν οι άλλοι. Την παρηγορεί και την πηγαίνει σπίτι της. Εκεί, η Ζεϊνέπ ακούει τη Μελέκ να λέει στην Γκιουλνούρ πως φοβάται ότι η Ζεϊνέπ θα έχει τη δική της μοίρα. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού και έχει κουραστεί από την ανευθυνότητά της.

Η Ιπέκ συμφωνεί με τον Κενάν αλλά η Αρζού τους απαντάει πως η Ζεϊνέπ δεν αξίζει τίποτα και φεύγει. Ο Κενάν ξεκαθαρίζει στην Αλιγιέ πως δεν θα επιτρέψει να κάνει στον Σελίμ ότι έκανε σε εκείνον στο παρελθόν. Η Αλιγιέ μιλάει στην Αρζού και της λέει πως η φαρμακερή γλώσσα της κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό και πως πρέπει να είναι προσεχτική ώστε να λύσουν το θέμα της Ζεϊνέπ.

Το επόμενη πρωί η Αρζού καλεί στο κτήμα την Πελίν. Ο Κενάν και ο Σελίμ μιλάνε ανοιχτά και ο Κενάν υπόσχεται να τον υποστηρίξει στις προσωπικές επιλογές του. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ την ταυτότητά της για να ορίσουν ημερομηνία γάμου αλλά η Ζεϊνέπ τον αιφνιδιάζει. Του δίνει πίσω το δαχτυλίδι και του λέει πως δεν έχει νόημα να προσπαθήσουν να είναι μαζί.

Η Σεϊντά είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στον Ερκούτ να χωρίσει τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ, όπως έκανε με εκείνη και τον Μουράτ. Ο Ερκούτ όμως την απειλεί…

ELIF – Επεισόδιο 135

ο Σελίμ σοκάρεται όταν η Ζεϊνέπ του δίνει πίσω το δαχτυλίδι. Προσπαθεί μάταια να την πείσει για το αντίθετο. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αυτός ο γάμος είναι αδύνατο να υπάρξει και φεύγει. Ο Σελίμ μιλάει στη Μελέκ για ό,τι συνέβη και εκείνη υπόσχεται να τον βοηθήσει. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Ο Σελίμ ψάχνει παντού τη Ζεϊνέπ αλλά δεν την βρίσκει πουθενά. Τελικά την βλέπει να κάθεται στο αγαπημένο τους σημείο στην ακτή. Η Αρζού και η Αλιγιέ λένε στην Πελίν πως δεν θεωρούν σωστό ο Σελίμ να παντρευτεί μια κοπέλα σαν την Ζεϊνέπ και πως θεωρούν εκείνη ως κατάλληλη νύφη για την οικογένειά τους. Τη συμβουλεύουν να προσπαθήσει να κατακτήσει τον Σελίμ.

Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν του είπε ότι η Ζεϊνέπ ήταν στο κτήμα. Η Αρζού του λέει πως θα φροντίσει για όλα και του ζητάει να βρει το cd. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως η Αρζού κάτι κρύβει. Ο Βεϊσέλ μαλώνει την Γκόντζα επειδή δεν τον είχε ενημερώσει για την επιστροφή της Αρζού. Σκέφτεται πως ίσως πρέπει να της πάρει πίσω το cd.

Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ και μαζί προσπαθούν να βρουν το cd. Ο Ερκούτ ανακαλύπτει πως το cd είναι στο κτήμα. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και μαζί φτάνουν στο συμπέρασμα πως ίσως η Γκόντζα γνωρίζει κάτι. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Σεϊντά να βρει εκείνη το cd. Καθώς μιλάνε, ο Σαντίκ τους ακούει και ενημερώνει τον Μελίχ. Όταν η Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της συνειδητοποιεί πως το cd λείπει.

Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να παρακολουθεί την Αρζού ενώ τυχαία ακούει τη συζήτησή της με τον Ερκούτ. Αμέσως ζητάει από τον Σαντίκ να βρει το cd και να του το φέρει…

ELIF – Επεισόδιο 136

η Γκόντζα δεν μπορεί να βρει το cd και πανικοβάλλεται. Ο Μουράτ εμφανίζεται και της το ζητάει και εκείνη του λέει πως το έχασε αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Μουράτ φοβάται μην τον δουν και αναγκάζεται να φύγει από το κτήμα. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Η Κιράζ λέει στην Γκόντζα πως η Αρζού είναι θυμωμένη και θέλει να της μιλήσει και η κοπέλα πιστεύει πως η Αρζού έχει βρει το cd. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του το λέει αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν πρέπει να εγκαταλείψουν ο ένας τον άλλο επειδή έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο δρόμο. Της υπόσχεται η σχέση τους να μην έχει το άδοξο τέλος, που είχε η σχέση του Κενάν με τη Μελέκ.

Το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει και ο Σελίμ πηγαίνει με τη Ζεϊνέπ στο καφέ για να τη βοηθήσει. Η Σεϊντά είναι αυτή, που έχει πάρει το cd αλλά όταν τη ρωτάει σχετικά ο Ερκούτ εκείνη δεν απαντάει. Η Αλιγιέ είναι αποφασισμένη να παντρέψει τον Σελίμ με την Πελίν. Η ιδέα πως ο γιος της μπορεί να παντρευτεί την Ζεϊνέπ, την τρελαίνει.

Έτσι καλεί στο δείπνο την Πελίν και ζητάει από την Αρζού να την υποστηρίξει. Η Πελίν βλέπει στο καφέ τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ και γίνεται έξαλλη…

ELIF – Επεισόδιο 137

η Αρζού πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να μιλήσει με τον Βεϊσέλ για το cd. Η Γκόντζα είναι ήδη εκεί όμως και κρύβεται στην κουζίνα. Ο Βεϊσέλ συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα για το cd και η Αρζού φεύγει. Λίγο αργότερα η Αρζού δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα στο κινητό της και ο άγνωστος αποστολέας της ζητάει χρήματα.

Η Γκόντζα επιστρέφει στο κτήμα και δικαιολογεί την απουσία της λέγοντας πως αρρώστησε ξαφνικά ένας συγγενής της. Στο καφέ η Πελίν λέει στον Σελίμ πως είναι καλεσμένη στο κτήμα και του ζητάει να πάνε μαζί αλλά εκείνος αρνείται. Η Πελίν παραπονιέται σχετικά στην Αλιγιέ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Αρζού και η Αλιγιέ προτείνουν στον Σελίμ να μελετάει μαζί με την Πελίν.

Το επόμενο πρωί, ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως έχει καταλάβει τις προθέσεις της σχετικά με την Πελίν και δεν του αρέσουν καθόλου όσα κάνει. Ο Σελίμ δεν αφήνει περιθώρια στη μητέρα του να του εξηγήσει και φεύγει. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο καφέ για να τον βρει και ο Σελίμ μένει άφωνος όταν τη βλέπει. Ο Κενάν ξέρει για ποιο λόγο η Αρζού και η Αλιγιέ κάλεσαν για δείπνο την Πελίν και λέει στη γυναίκα του πως εκείνος υποστηρίζει τον Σελίμ και να σταματήσει να ανακατεύεται στη ζωή του αδελφού του. ELIF – Επεισόδιο 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137

Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και εκείνη τον ρωτάει για ποιο λόγο δείχνει τόσο ενδιαφέρον για τη ζωή της. Εκείνος της απαντάει πως το κίνητρο του είναι αποκλειστικά φιλικό. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως του λείπει πολύ η Σεϊντά αλλά εκείνος του λέει πως δεν πρέπει να ενδιαφέρεται για ένα κορίτσι, που τον απογοήτευσε και να την ξεχάσει.

Η Σεϊντά βλέπει το cd και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που βλέπει και ακούει. Αποφασίζει να μην δώσει το cd στον Ερκούτ ενώ ονειρεύεται ότι είναι μαζί με τον Μουράτ ξανά…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More