Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412

Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή θα φύγει με τη Μελέκ χωρίς να αποχαιρετήσουν κανέναν. Δεν καταφέρνει να πείσει τη Μελέκ να μείνουν παρά τα όσα της λέει. Ο Σελίμ βρίσκει τη Μελέκ στο σταθμό των λεωφορείων και τη ρωτάει γιατί αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενάν. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412

Η Μελέκ του λέει πως ο Κενάν έμαθε για την πώληση του σπιτιού και έτσι της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο, επειδή δεν θα είχε που να μείνει και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να δεχθεί. Ενώ η Μελέκ συζητάει με τον Σελίμ, η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνό της και καλεί τον Κενάν.

Του λέει πως φεύγουν με τη μητέρα της και ο Κενάν πηγαίνει να τις βρει. Ο Κενάν καλεί ξανά στο κινητό της Μελέκ αλλά εκείνη δεν απαντάει και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ απέρριψε την πρόταση γάμου, που της έκανε γιατί πιστεύει πως το έκανε από οίκτο για την οικονομική της κατάσταση.

Ο Κενάν είναι αποφασισμένος για όλα και ακολουθεί το λεωφορείο, στο οποίο έχουν επιβιβαστεί η Ελίφ και η Μελέκ και αναγκάζει τον οδηγό του να σταματήσει. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ να πάρει την Ελίφ και να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Κενάν την αναγκάζει να κατέβει από το λεωφορείο και της εξηγεί πως της έκανε πρόταση γάμου γιατί την αγαπάει και πως δεν είχε ιδέα για την πώληση του σπιτιού. Η Μελέκ τον πιστεύει και δέχεται να τον παντρευτεί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη.

Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Καθώς η Ράμπια και η Αλιγιέ κάνουν βόλτα στον κήπο εμφανίζεται ο Σερντάρ. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412

Ο άντρας αποκαλύπτει στην Αλιγιέ πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και πως ήρθε για να την πάρει. Η Αλιγιέ σοκάρεται όταν το ακούει και του λέει πως ποτέ δεν θα πάρει την Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Τουλάι, η Τουγτσέ και η Ασουμάν και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να πάει αμέσως την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αλιγιέ λέει στον Σερντάρ πως δεν πιστεύει τα ψέματά του. Ο Σερντάρ της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA αλλά η Αλιγιέ εξακολουθεί να αρνείται να πιστέψει στα λόγια του.

Ο Σερντάρ μπαίνει στο σπίτι με τη βία και η Τουγτσέ λέει πως δεν θέλει να πάει μαζί του. Η Ασουμάν επεμβαίνει αλλά ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ. Ο Κενάν, η Μελέκ και η Ελίφ φτάνουν και η Μελέκ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Ο Κενάν ζητάει από τον Σερντάρ να μιλήσουν μόνοι τους. Η Ασουμάν πηγαίνει την Τουγτσέ και την Ελίφ στο δωμάτιό τους ενώ η Αλιγιέ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ με αποτέλεσμα να ανέβει η πίεσή της.

Οι τόνοι της συζήτησης ανάμεσα στον Κενάν και τον Σερντάρ αυξάνονται επικίνδυνα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ιντζί φτάνουν και ο Σελίμ επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σερντάρ λέει πως θα διεκδικήσει δικαστικά την κόρη του και φεύγει. Ο Κενάν λέει σε όλη την οικογένεια πως πράγματι ο Σερντάρ είναι ο αληθινός πατέρας της Τουγτσέ και όλοι σοκάρονται.

Η Τουγτσέ κατεβαίνει και η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της. Μια εβδομάδα περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ. Και οι δύο είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Μελέκ λέει στον Κενάν πως δεν θα κάνει διακρίσεις ανάμεσα στην Τουγτσέ και την Ελίφ και πως θα μεγαλώσουν σαν πραγματικές αδελφές…. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 412

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 413, 414, 415, 416, 417

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

You might also like