Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405

Η Αρζού λέει στην Τουγτσέ να μην απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις τη Ασουμάν. Η Τουγτσέ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ή γιατί μένουν με την Ασουμάν αλλά είναι χαρούμενη επειδή είναι κοντά στη μαμά της και την Ασουμάν. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405

Η Αρζού προειδοποιεί την Ασουμάν να μην πλησιάζει την Τουγτσέ και εκείνη της λέει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της και πως θα φύγει μόλις βρει ένα νέο μέρος να μείνει. Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως δεν είπαν στον πατέρα της ότι είναι μαζί και εκείνη της λέει ψέματα πως τον έχει ειδοποιήσει.

Η Ασουμάν συνειδητοποιεί πως ο Κενάν δεν ξέρει ότι η Τουγτσέ είναι μαζί με την Αρζού. Η Ασουμάν παίζει ένα παιχνίδι με την Τουγτσέ αλλά η Αρζού εκνευρίζεται και μιλάει άσχημα στην Τουγτσέ. Η μικρή είναι πολύ στενοχωρημένη. Ο Σερντάρ πηγαίνει να δει την Γκόντζα και εκείνη του λέει πως έχει πείσει τον Ιρφάν για το σχέδιο της.

Ο Σερντάρ νιώθει άβολα με την εμμονή της Γκόντζα με τα χρήματα ενώ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Τουγτσέ. ‘Όταν η Γκόντζα του λέει πως μπορούν να πάρουν μαζί τους την Τουγτσέ εκείνος της λέει πως πήγε πριν από μία εβδομάδα στο κτήμα και είδε πως η Τουγτσέ είναι χαρούμενη εκεί και δεν θέλει να ταράξει τη ζωή της. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405

Ο Ιρφάν δίνει στην Γκόντζα να υπογράψει τα χαρτιά μεταβίβασης της περιουσίας του Νετζντέτ στο όνομά της αλλά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία χρειάζονται και την υπογραφή του Νετζντέτ. Ο Ιρφάν λέει στην Γκόντζα πως θα το χειριστεί εκείνος. Ο Νετζντέτ υπογράφει τα έγγραφα, νομίζοντας πως υπογράφει κάτι άλλο.

Ο Ερκούτ υποψιάζεται πως ο Ιρφάν και η Γκόντα κάτι σχεδιάζουν και πηγαίνει στη φυλακή να ενημερώσει τον Νετζντέτ. Εκεί όμως μαθαίνει πως το προηγούμενο βράδυ κάποιος κρατούμενος μαχαίρωσε στο στήθος τον Νετζντέτ και πέθανε. Ο Ερκούτ είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο Κενάν υποψιάζεται την Αρζού για την εξαφάνιση της Τουγτσέ και λέει στον Σελίμ να μεταφέρει τη Μελέκ και την Ελίφ στο κτήμα. Αυτή τη φορά η Μελέκ δεν φέρνει καμία αντίρρηση. Στο κτήμα όλοι είναι λυπημένοι. Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη.

Η Ελίφ και η Ιντζί ανησυχούν για την Τουγτσέ. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα δήθεν για να δει την Τουγτσέ. Ο Κενάν της λέει πως η Τουγτσέ έχει εξαφανιστεί. Η Αρζού παθαίνει κρίση, καλεί την αστυνομία και τους λέει πως υποψιάζεται ότι η Μελέκ απήγαγε την κόρη της. Ο Κενάν και η Αλιγιέ τη διώχνουν και εκείνη τους απειλεί… ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 405

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 406, 407, 408, 409, 410

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

You might also like