Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

0 703

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26

O Σερντάρ επισκέπτεται ξανά την Αρζού. Στενοχωριέται όταν τη βλέπει σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού του λέει πως της έκλεψαν τα χρήματα και έτσι δεν μπόρεσε να προσλάβει δικηγόρο.

Ο Σερντάρ της υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ο δικηγόρος Κερέμ Γκιοκντενίζ επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Αρχικά η Αρζού πιστεύει πως τον όρισε το κράτος αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως τον έχει προσλάβει ο Σερντάρ για να την υπερασπιστεί.

Η Αρζού αρχίζει να λέει στον δικηγόρο τα ίδια ψέματα που λέει σε όλους αλλά εκείνος της λέει πως θέλει να ακούσει την αλήθεια διαφορετικά δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει.

Η Αρζού ομολογεί τα πάντα και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ζεϊνέπ και πως ήταν ατύχημα.

Ο Κενάν ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και επιμένει να τη συνοδέψει. Σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της είναι ο Μελίχ.

Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μελίχ του είπε ψέματα. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός αλλά δεν έχει τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί την ενημερώνουν πως ο αδελφός της είχε ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο Εφρούζ φτάνει και αυτός στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν βλέπει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός.

Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και εκείνη εκπλήσσεται.

Η αγενής συμπεριφορά του Βεϊσέλ σχολιάζεται από όλους αρνητικά αλλά επειδή είναι πατέρας της Ζεϊνέπ όλοι φέρονται με ευγένεια.

Η Ελίφ λέει στην Τουγτσέ πως ο πατέρας της τη χτυπούσε και εκείνη έκλαιγε στα κρυφά για να μην στενοχωριέται η μητέρα της.

Η Τουγτσέ λυπάται πολύ για όσα πέρασε η φίλη της. Καθώς πηγαίνουν στο σαλόνι, τρομοκρατούνται όταν βλέπουν τον Βεϊσέλ.

Ο Νετζντέτ εκπαιδεύει τον Ερκούτ για να γίνει το δεξί του χέρι…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 27

H Αρζού αισθάνεται καλύτερα τώρα που ο Σερντάρ της προσέλαβε δικηγόρο. Όταν φοράει τα ρούχα, που της έφερε η Γκόντζα όλες στον θάλαμο την κοροϊδεύουν.

Ο Κενάν ζητάει από τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν και εκείνη πιστεύει πως πρόκειται για την Ελίφ αλλά συνειδητοποιεί πως το θέμα είναι ο Μελίχ και ανακουφίζεται.

Η Ζεϊνέπ λέει στον Κενάν πως και η Μελέκ το έμαθε πρόσφατα. Ο Κενάν πηγαίνει πάλι στο νοσοκομείο και μιλάει με τη Μελέκ.

Όταν εξηγεί στη Μελέκ με ποιο τρόπο ο Μελίχ πλησίασε την οικογένειά του, η Μελέκ του μιλάει για όλα όσα έχουν συμβεί.

Ο Εφρούζ και η Μελέκ δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του Μελίχ. Ο Μελίχ συνέρχεται και πρόκειται να πάρει εξιτήριο. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Όταν η Μελέκ και ο Κενάν βγαίνουν στο διάδρομο του νοσοκομείου να μιλήσουν, ο Εφρούζ δίνει στον Μελίχ το δαχτυλίδι του πατέρα του.

Ο Βεϊσέλ δέχεται πιέσεις για να ξεπληρώσει το χρέος του. Η Ζεϊνέπ απολογείται στην Αλιγιέ και την Ιπέκ για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

Τους εξηγεί πως δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα της και πως στην πραγματικότητα η Μελέκ είναι αυτή που τη μεγάλωσε.

Η Τουγτσέ ακούει την Αλιγιέ και την Ιπέκ να συζητούν για το διαζύγιο της Αρζού και του Κενάν και στενοχωριέται. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Η Τουγτσέ θεωρεί πως για αυτό το λόγο έφυγε η μητέρα της και πως την έχει εγκαταλείψει…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 28

H Νεβρά λέει στην Αρζού να μην κυκλοφορεί στη φυλακή με ακριβά ρούχα, εκείνη δεν της δίνει καμία σημασία.

Η Νεβρά της λέει πως η Σουλτάν εκνευρίζεται που τη βλέπει με αυτά τα ρούχα και πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είχε πιάσει τον άντρα της με μια καλοντυμένη γυναίκα και τους σκότωσε και τους δύο.

Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί αλλά ο Κενάν του λέει πως είναι σημαντικό πρώτα να αναρρώσει.

Τον ενημερώνει όμως πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που σκότωσε τους γονείς του. Ο Μελίχ ξαφνιάζεται η Μελέκ του δίνει όλες τις πληροφορίες.

Ο Κενάν, η Μελέκ και ο Μελίχ συμμαχούν και είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη γη τους. Η Τουγτσέ αποφασίζει να ρωτήσει τον παππού της που βρίσκεται η μητέρα της.

Μαζί με την Ελίφ παίρνουν κρυφά το τηλέφωνο της Αλιγιέ και αν και δεν ξέρουν ακόμα να διαβάσουν προσπαθούν να βρουν το τηλέφωνό του.

Όταν τα καταφέρνουν, ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει την Τουγτσέ. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν δεν βλέπει τη μητέρα της στο σπίτι του Νετζντέτ.

Η Μελέκ και ο Μελίχ αποφασίζουν πως πρέπει να πουν στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του το συντομότερο δυνατό.

Η Αλιγιέ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να πάρει πίσω την Τουγτσέ.

Στέλνει την Τουγτσέ στο αυτοκίνητο και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή την άφησε τόσα χρόνια να πιστεύει πως είναι μια δολοφόνος.

Τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την Αρζού και της ζητάει να συνεργαστεί μαζί του αν θέλει να βγει μια μέρα από τη φυλακή.

Η Γκόντζα λαμβάνει μια ανθοδέσμη από τον Νετζντέτ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 29

O Νετζντέτ φλερτάρει την Γκόντζα και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ για να πάει να τον δει κρυφά στο κτήμα του.

Ο Νετζντέτ προσφέρει στην Γκόντζα ένα υπέροχο πρωινό και πολλά κομπλιμέντα. Η Γκόντζα το απολαμβάνει.

Ο Νετζντέτ της ζητάει να τον πληροφορεί σχετικά με την οικογένεια Εμιρόγλου και η Γκόντζα δέχεται την πρότασή του.

Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν και καταλήγουν να τσακώνονται. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Οι φύλακες σταματούν τον καυγά και χωρίζουν τις δύο γυναίκες. Η Σουλτάν βρίσκει τα έγγραφα του διαζυγίου της Αρζού και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει.

Ο Νετζντέτ όμως έχει ζητήσει από τη δεσμοφύλακα να προσέχει την κόρη του και εκείνη προειδοποιεί τη Σουλτάν να μην ασχολείται με την Αρζού.

Ο Κενάν λέει στον Σελίμ πως η Μελέκ και ο Μελίχ είναι αδέλφια αλλά βλέποντας την αντίδραση του καταλαβαίνει πως το γνώριζε.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανυπομονούν να πάνε σχολείο. Ο Κενάν είναι αυτός που τις συνοδεύει στο σχολικό.

Η Ζεϊνέπ θέλει να σταματήσει τη θεραπεία της επειδή δεν βλέπει καμία πρόοδο. Ενώ φεύγει από το κτήμα με τον Σελίμ, βλέπουν την Πελίν να έρχεται.

Η Πελίν μιλάει με την Αλιγιέ και της λέει πως είναι φίλη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ αλλά και όλης της οικογένειας.

Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ να δει τη Μελέκ, ελπίζοντας πως εκείνη θα αλλάξει γνώμη στη γυναίκα του. Πράγματι η Μελέκ κατορθώνει να αναπτερώσει τις ελπίδες της Ζεϊνέπ.

Ο Νετζντέτ έχει κάνει μια συμφωνία με την Αρζού.

Η συμφωνία είναι να μη χωρίσει η Αρζού από τον Κενάν και ο Νετζντέτ να φροντίσει να μη μάθει ποτέ ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του.

Όταν η Μελέκ λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αποφάσισε να μιλήσει στον Κενάν για την Ελίφ, εκείνοι δεν κρύβουν τη χαρά τους.

Ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως η Μελέκ θα τους επισκεφθεί το βράδυ για να τους πει κάτι σημαντικό. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212, 213, 214

Όλοι είναι πολύ περίεργοι να μάθουν. Η Γκόντζα ενημερώνει σχετικά τον Νετζντέτ. Η Μελέκ ζητάει τη βοήθεια του Μελίχ για να πει στην οικογένεια την αλήθεια.

Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν έχει. Η Τουλάι ακούει τη συζήτησή τους και δίνει εκείνη χρήματα στον Μουράτ.

Παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές της θείας της, η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να πάει σχολείο.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι χαρούμενες, που θα πάνε σχολείο και λυπημένες επειδή νοσταλγούν τις μητέρες τους …

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 30

H Ιπέκ, η Αλιγιέ και ο Κενάν είναι περίεργοι και αναρωτιούνται τι θέλει να τους πει η Μελέκ.

Ο Μουράτ θέλει να κάνει μια έκπληξη στη Φεριντέ αλλά αντί να χαρεί, η κοπέλα το βάζει στα πόδια.

Η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι χαρούμενες που θα πάνε σχολείο και η Ελίφ λέει στη φίλη της πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δασκάλα.

Ο Νετζντέτ προειδοποιεί τη Μελέκ να μην πει τίποτα σε κανέναν και την απειλεί. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα.

Η Ιπέκ δεν γνωρίζει ότι είναι αδέλφια και ξαφνιάζεται όταν τους βλέπει μαζί. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται να πει σε όλους πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν, η Τουγτσέ τους διακόπτει και τους λέει πως η Ελίφ χάθηκε. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ.

Όλοι στο κτήμα αναζητούν την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και ο Νετζντέτ την τρομοκρατεί και της ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει και τον Ερκούτ. Ο Μελίχ θυμώνει επειδή η Μελέκ δεν του μίλησε νωρίτερα για τις απειλές του Νετζντέτ.

Φεύγουν αμέσως από το κτήμα και πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Η Μελέκ ακούει τις φωνές βοήθειας της Ελίφ και λιποθυμάει. Ο Νετζντέτ τελικά στέλνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα.

Προειδοποιεί τη Μελέκ και τον Μελίχ να προσέχουν τι κάνουν και τι λένε και τους διώχνει.

Ο Κενάν βρίσκει την Ελίφ να περιφέρεται μόνη της και τη μεταφέρει στο σπίτι. Όλοι ρωτούν τι συνέβη αλλά η Ελίφ δεν θέλει να μιλήσει και ζητάει με δάκρυα τη μητέρα της.

Ένα πακέτο φτάνει στη φυλακή για την Αρζού, που περιέχει ένα τηλέφωνο και ένα σημείωμα. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212, 213, 214

Το πακέτο το έχει στείλει ο Νετζντέτ και η Αρζού βλέπει στο τηλέφωνο φωτογραφίες από την απαγωγή της Ελίφ.

Ο Νετζντέτ της γράφει στο σημείωμα ότι κράτησε το λόγο του και πως τώρα είναι η σειρά της. Η Αρζού δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 32

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More