Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Open tv ….

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Ο γάμος της Κλαίρης και του Μάνου οδηγείται προς το διαζύγιο και εκείνη βρίσκει έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να τον σώσει. Για τρεις μήνες θα ζουν χωριστά και θα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η καθημερινότητά τους, όμως, δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζουν. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Η ημέρα των γενεθλίων της Κλαίρης (Δήμητρα Ματσούκα) φτάνει αλλά δεν ξεκινάει καλά. O άντρας της ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) τής ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη που δεν θέλει, οι γονείς της (Παύλος Χαϊκάλης-Λουκία Παπαδάκη) μόλις της ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο και η κολλητή της (Άννα Μενενάκου) ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Την ίδια ώρα εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και ένας γοητευτικός άνδρας στο κολυμβητήριο, ο Αλέξης (Ιωάννης Παπαζήσης) αναστατώνει τις πιο βαθιές ορμές της και την κάνει να βλέπει οράματα, το οποίο θα ήταν απολύτως φυσιολογικό αν η Κλαίρη δεν ήταν ψυχολόγος.

Μέσα από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων, η ίδια και ο Μάνος καταλήγουν να συζητούν ανοιχτά τις διαφορές τους σε έναν καβγά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαζύγιο.

Η Κλαίρη, όμως, εκείνη τη στιγμή κάνει την ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, προτείνοντας ένα πείραμα που έκανε ένας συνάδελφος στο γραφείο: την «ελεύθερη σχέση».

>>> Ελεύθερη Σχέση – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Προτείνει, λοιπόν, στον σύζυγό της, τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία και με απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν και με όπιον θέλουν. Στο τέλος των ενενήντα ημερών θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τον γάμο τους ή αν θα πάρουν διαζύγιο. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Η Πέπη (Στέλλα Κοσμοπούλου), μια σερβιτόρα έτοιμη για όλα, φτάνει για συνέντευξη στο μπαρ του Μάνου.

Την επόμενη μέρα η Κλαίρη είναι εξοργισμένη από κάποιες δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο. Έτσι, φτάνει στο μπαρ του Μάνου για να συμμετάσχει στην πρόσληψη της καινούργιας σερβιτόρας, ενώ εκείνος πείθεται από τον Στέργιο (Γεράσιμος Γεννατάς) να πάει μαζί του σε ένα έξαλλο πάρτι με στρίπερ.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα φτάνει στα χέρια της Κλαίρης ένα βίντεο του Μάνου με μία στρίπερ και τότε αποφασίζει να προσεγγίσει και εκείνη τον Αλέξη. Αντί για τα πραγματικά τους ονόματα, όμως, συστήνονται ως Μπραντ και Αντζελίνα. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος (Σπύρος Πούλης) αποφασίζει ότι η «ελεύθερη σχέση» είναι η ευκαιρία του να διεκδικήσει ερωτικά την Κλαίρη και χρησιμοποιεί τις γνώσεις του στην ψυχολογία για να αποθαρρύνει τον Μόνο από το να επικοινωνήσει μαζί της.

O τελευταίος, όμως, τη συναντάει και προσπαθεί να εξηγήσει στην Κλαίρη την παρεξήγηση με το βίντεο απ’ το πάρτι, όμως όταν η Πέπη τον βάζει σε υποψίες σχετικά με την ερωτική ζωή της συζύγου του αποφασίζει να ψάξει το σπίτι τους για αποδείξεις απιστίας. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 1, 2, 3

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Για την αρχική σελίδα « Ελεύθερη Σχέση » πατήστε ΕΔΩ

You might also like