Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Έλα Στη Θέση Μου – Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Έλα Στη Θέση Μου: Η Φαίη, μετά τον χωρισμό της από τον Βλάση, έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να μην πληγώνει πια τα πρόσωπα που αγαπά. Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αναγνωρίζει τα λάθη της και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επανορθώσει.

Έλα Στη Θέση Μου – Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Όλα, εκτός από το τελευταίο. Δηλαδή τον έρωτά της για τον Μάρκο, που την οδήγησε να περάσουν μια νύχτα πάθους οι δυο τους, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος στο παιδί του και να πληγωθεί η Ρενάτα. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φαίη έρχεται αντιμέτωπη και με τον Βλάση, ο οποίος προσπαθεί να την παρασύρει να πάνε μαζί στην τράπεζα που κρύβει τα λεφτά του.

Έλα Στη Θέση Μου - Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Εκείνη καταλαβαίνει αμέσως τι συμβαίνει και, αγχωμένη, ενημερώνει σχετικά έναν δικό της άνθρωπο, προκειμένου να εξαφανίσει τα χρήματα από εκεί. Στόχος της είναι να τον τρελάνει και να τον κατηγορήσει ότι άδικα την υποψιάζεται και την αμφισβητεί. Όπως και γίνεται. Αργότερα, όμως, ο Βλάσης επανέρχεται. Αυτή τη φορά, όχι για την υπόθεση με τα κλεμμένα λεφτά του, αλλά για να της μιλήσει για τη νέα επιχειρηματική ιδέα που έχει, θέλοντας να κάνει υπερήφανη την κόρη του. Αποκαλύπτει στην πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του ότι οραματίζεται να φτιάξει ένα σουβλατζίδικο και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η ιδέα όμως, προκαλεί τις αντιδράσεις της Φαίης. Έλα Στη Θέση Μου

Έλα Στη Θέση Μου - Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Για ακόμη μία φορά διαφωνούν και οι δυο τους έχουν μία διένεξη σχετικά με όσα τους ενώνουν και τους χωρίζουν. Η ένταση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα η Φαίη να έχει κάποιους έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο Βλάσης αρχίζει να ανησυχεί και τη ρωτάει αν είναι καλά. Αν και εκείνη τον καθησυχάζει ότι οι πόνοι υποχωρούν σιγά σιγά, λίγα λεπτά μετά γίνονται ακόμη πιο έντονοι και η Φαίη διπλώνεται στα δύο. Ο Βλάσης πανικοβάλλεται και, χωρίς να χάνει χρόνο, τηλεφωνεί στον Μάρκο για να Η τον ενημερώσει σχετικά. Τότε τον προτρέπει, ως πατέρα του παιδιού που περιμένει η γυναίκα, να φερθεί για μία φορά σαν σωστός άντρας και να σπεύσει στο μέρος που βρίσκονται για να μεταφέρει τη Φαίη στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έλα Στη Θέση Μου - Η Φαίη και το μωρό μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Ο Μάρκος, παρά τις ενστάσεις W που είχε και συνεχίζει να έχει για τον τρόπο που η Φαίη χειρίζεται τη σχέση τους και την εγκυμοσύνη της, βρίσκεται στο πλευρό της και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γιατρός της. Η Φαίη, όμως, αγωνιά όχι για τη δική της υγεία, αλλά για του μωρού, και εύχεται να μην έπαθε κάτι κακό.Έπειτα από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται, και έπειτα από αρκετή ώρα, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι, τελικά, η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά.

Ωστόσο, την παροτρύνουν να αποφεύγει εντάσεις και άγχος, καθώς όλα αυτά την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Ύστερα από λίγο, το μοντέλο παίρνει εξιτήριο και μαζί με τον Μάρκο επιστρέφουν στο σπίτι της. Όμως εκείνη τον διώχνει, καθώς είναι απογοητευμένη με τη στάση του στο θέμα του παιδιού.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More