Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος: Είναι έγκυος η Ρενάτα;

Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος: Ραγδαίες και άκρως ανατρεπτικές είναι ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος

Τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Η Ρενάτα λιποθυμάει, δημιουργώντας υποψίες εγκυμοσύνης, την ώρα που ο Δαμιανός, έχοντας αντιληφθεί την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φαίη, αποφασίζει να τη σώσει.

Είναι μία γυναίκα δυναμική που ξέρει να διεκδικη όσα αγαπά και να επιτυγχάνει τους στόχους της χωρίς πισώπλατα μαχαιριές και ίντριγκες.

Ύστερα από πολλά εμπόδια, κατάφερε, λοιπόν, να πάρει πίσω τον άνδρα της ζωής της, τον Αχιλλέα, και κάνει μι του νέα όνειρα ζωής! Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος

Ωστόσο, η Ρενάτα βρίσκεται, ταυτόχρονα, στο μάτι του κυκλώνα, διότι η Βασιλίνα είναι αποφασισμένη με τις συντεχνίες της να χωρίσει το ζευγάρι και να την εκδικηθεί επειδή της στέρησε τον σι ζυγό της.

Η Ρενάτα, έχοντας αντιληφθεί ότι βρίσκει στο στόχαστρο της μετά τα μάγια που της έκανε, έρχεται αντιμέτωπη με μία νέα κατάσταση που της προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Στα προσεχή επεισόδια η κοπέλα λιποθυμάει, γεγονός που την αναστατώνει καθώς δε είναι σίγουρη για τους λόγους οι οποίοι την οδήγησε στην κατάρρευση.

Μετά την επανασύνδεσή της με τε Αχιλλέα, έζησαν πολλές στιγμές πάθους, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο πίσω από την αδιαθεσία της να κρύβεται μία απροσδόκητη εγκυμοσύνη.

Βέβαια, μπορεί η λιποθυμία να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες, όπως η άσχημη και ιδιαίτερα στρεσογόνα ψυχολογία που έχει τελευταία εξαιτίας της Βασιλίνας. Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος

Από την άλλη πλευρές η εχθρός της μαζί με τη Λατάνια θεωρούν ότι π κατάρρευση της οφείλεται στα δαιμόνια κόλπα τους.

Τι έχε συμβεί στην πραγματικότητα θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Όσο η Φαίη βρίσκεται αιχμάλωτη στο Ντουμπάι, ο Βλάσης συνεχίζει τη ζωή του σε αντίθεση με τον Δαμιανό!

Εκείνος, παρότι έζησε εξαιτίας της τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής του, όταν τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, κατά βάθος τρέφει ακόμα αισθήματα και προσπαθεί να βρει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού μας, ο Δαμιανός είναι και το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να τη σώσει από την ομηρία στην οποία βρίσκεται.

Με βάση, λοιπόν, τα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, έχοντας μια πληροφορία για το τι έχει συμβεί, βάζει στόχο να τη βοηθήσει δημοσιεύοντας ένα δελτίο Τύπου σχετικά με την ομηρία της.

Στο μεταξύ, η Φαίη κάνει μία προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση στην οποία δίνει λανθασμένη εντύπωση σε όλους πως περνάει καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

Ο μοναδικός που ανησυχεί για εκείνη είναι ο Δαμιανός. Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος

Τελικά, ο άνδρας βρίσκει τον τρόπο να τη σώσει, ενώ «ξυπνάει» ταυτόχρονα το αρρωστημένο του πάθος για εκείνη.

Όταν η Φαίη επιστρέφει στην Ελλάδα, εκείνος είναι το καταφύγιό της.Όλα από ’κεί και πέρα είναι πιθανά, διότι η κίνηση αυτή του Δαμιανού ανοίγει μία «πόρτα» επανασύνδεσης.Έλα στη θέση μου Γ’ κύκλος

Ποια θα είναι η εξέλιξη στην ιστορία τους;

Άραγε η Φαίη έχει ξεπεράσει τον Βλάση, ο οποίος δεν τη θέλει και μάλιστα είναι αποφασισμένος να της στερήσει το παιδί της, και να ζήσει μία νέα ζωή στο πλευρό του Δαμιανού;

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More