Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Η Ρενάτα ανακαλύπτει τα ψέματα Μάρκου και Αχιλλέα

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ραγδαίες εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, καθώς η Ρενάτα έρχεται μπροστά σε δύο αποκαλύψεις για τον Αχιλλέα και τον Μάρκο που θα την πληγώσουν.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Η Ρενάτα ανακαλύπτει τα ψέματα Μάρκου και Αχιλλέα

Η Ρενάτα και ο Μάρκος αποφυλακίζονται, το ίδιο και η τριάδα της Βiοσοφούλας και η Σύλβια, που μέχρι πρότινος ήθελε να αναλάβει την ευθύνη. Λίγο μετά την αποφυλάκιση, ο Βλάσης, ο Αχιλλέας και ο Μάρκος πιάνονται στα χέρια. Οι τρεις άντρες που εμπλέκονται στη ζωή της Ρενάτας έρχονται σε αντιπαράθεση. Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν όλες οι υποψίες για τον υπαίτιο της σύλληψης των δύο νέων οδηγούν στον Αχιλλέα.

Εν τω, μεταξύ, ο Βλάσης κατηγορεί τη Φαίη πώς είναι πίσω από τη σύλληψη του ζευγαριού κι εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια για την εμπλοκή του Αχιλλέα στην υπόθεση. Παράλληλα, ο Μάρκος πείθει τον Βλάση να μην αποκαλύψει στη Ρενάτα ποιος έκανε την καταγγελία. Ωστόσο, εκτός από τον Βλάση, την αλήθεια μαθαίνει και ο Μάκης, ο οποίος λαδώνει τον Μιχόπουλο και του τα αποκαλύπτει όλα. Λίγο αργότερα, ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Ρενάτας κλείνει για πάντα, και αυτό δεν είναι άλλο από τον γάμο της με τον Αχιλλέα. Οι δύο πρώην σύντροφοι βάζουν τις πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο μέσα σε κλίμα έντασης.

Η αναστάτωση για την κοπέλα δεν σταματάει εδώ, καθώς μαθαίνει πως πίσω από την καταγγελία που την οδήγησε στο κρατητήριο κρύβεται ο Αχιλλέας. Από την άλλη, ο Μάρκος έρχεται ξανά στα χέρια με τον Αχιλλέα και τον προτρέπει ο ίδιος να πει την αλήθεια στη Ρενάτα. Το πρόβλημα όμως, δεν έγκειται μόνο στην εμπλοκή του Αχιλλέα στην υπόθεση αλλά και στο πως ο Μάρκος γνώριζε για αυτό και ανέφερε στη Ρενάτα. Η αλήθεια αυτή πληγώσει διπλά. Τα δύο πρόσωπα στα ποία έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη φαίνεται να της κρύβουν πράγματα.

Και ενώ τα γεγονότα τρέχουν, ο Μάρκος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Ρενάτα την πραγματική του ταυτότητα, ενώ περιμένει ένα μυστηριώδες πακέτο. Ωστόσο, λίγο προτού όλα έρθουν στο φως, μαθαίνει ο Αχιλλέας, πώς να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Το πώς θα πορευτούν, όμως, ο Μάρκος και η Ρενάτα εξαρτάται από την τελευταία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει εάν μπορεί να δικαιολογήσει όσα της έκρυβε ο Μάρκος τόσο καιρό ή όχι, σύμφωνα με το my tv.

Στην εταιρεία αλλά και στη ζωή όλων των ηρώων επικρατεί ένταση και αβεβαιότητα. Τα χρέη πνίγουν τον Μάκη αλλά ο Σήφης κάνει κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, σε μία προσπάθεια να τον βοηθήσει. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Ζούβας αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Σύλβια ότι, σύμφωνα με όσα έμαθε, ο Αχιλλέας έκανε την καταγγελία. Η γυναίκα, που αισθάνεται ένα ισχυρό δέσιμο με τον Μάρκο αλλά και μία βαθιά συμπάθεια για τη Ρενάτα, θυμώνει με αυτή την αποκάλυψη και συζητά το γεγονός με τον Δαμιανό.

Οι δυο τους αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον του Αχιλλέα και να σταματήσουν τις βλέψεις του, που στό­χο έχουν να βλάψουν την εταιρεία αλλά και το μέλλον όλων.Όμως, εμπόδιο στα σχέδια τους μπαίνουν ο Σήφης με τη Ζωγραφιά, οι οποίοι προσπαθούν να τους σταματήσουν και να τους αποτρέψουν από την έναρξη ενός «πολέμου» που μόνο αρνητικά θα μπορούσε να επιφέρει.

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένοςνα συνεχίσει τις προσπάθειες για να πάρει πίσω τη Sofo, χωρίς να νοιάζεται για κανέναν.Ο άντρας, που πλέον έχει χάσει το μέτρο, καθοδηγείται από τον θυμό του, τα αισθήματα μίσους και τη δίψα του για εκδίκη­ση απέναντι στον Μάρκο και στη Ρενάτα.

Ο Λεωνίδας είναι βαθιά απογοητευμένος από τον βιολογικό του γιο. Έτσι, λίγο αργότερα, ο Αχιλλέας έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του σε μια σύγκρουση με δραματικές συνέπειες και για τους δύο.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More