Έκανε άμβλωση και λίγους μήνες μετά γέννησε το παιδί της!

Νεαρή είχε επισκεφτεί τον γιατρό για να κάνει άμβλωση. Λίγους μήνες μετά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ιστορία της είναι σπάνια και συγκινητική…

Ήταν μόλις 13 χρονών όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος και θέλησε να επισκεφτεί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης τον γιατρό για να κάνει άμβλωση. Όλα πήγαν καλά μέχρι τη στιγμή που χρειάστηκε λίγες εβδομάδες μετά, να πάει να κάνει εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι χαίρει άκρας υγείας.

Τότε, οι εξετάσεις της δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ο γυναικολόγος την ενημέρωσε ότι σε λίγο καιρό θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. “Όλα πήγαν καλά με την άμβλωση απλά είχατε δίδυμα τελικά και το ένα παιδάκι σας είναι ακόμα στην κοιλίτσα σας!”.

Η μητέρα δεν πίστευε στα αυτιά της, το μωρό γεννήθηκε και είναι υγιές και ευτυχισμένο στην αγκαλιά της. Η νεαρή το περιγράφει σαν θαύμα και δήλωσε έτοιμη να του προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που έχει ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More