Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Dropshipping προμηθευτές: Εύρεση και συνεργασία [Κεφάλαιο 3]

Dropshipping προμηθευτές: Πριν από την αναζήτηση προμηθευτών, είναι κρίσιμο να γνωρίζουμε πώς να διακρίνουμε μεταξύ των νόμιμων προμηθευτών χονδρικής και των καταστημάτων λιανικής πώλησης που προσφέρουν ως χονδρεμπόρους.

Ένας πραγματικός χονδρέμπορος αγοράζει απευθείας από τον κατασκευαστή και συνήθως θα είναι σε θέση να σας προσφέρει σημαντικά καλύτερη τιμολόγηση.

Dropshipping προμηθευτές


Πώς να βρείτε Spot Fake Dropshipping χονδρέμπορους

Ανάλογα με το πού ψάχνετε, θα συναντήσετε πιθανότατα έναν μεγάλο αριθμό “ψεύτικων” χονδρεμπόρων. Δυστυχώς, οι νόμιμοι χονδρέμποροι είναι παραδοσιακά καλοί στο μάρκετινγκ και τείνουν να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μη γνήσιοι χονδρέμποροι – συνήθως απλώς μεσάζοντες – να εμφανίζονται πιο συχνά στις αναζητήσεις σας, οπότε θα θέλετε να είστε προσεκτικοί.

Οι παρακάτω τακτικές θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε εάν ένας προμηθευτής χονδρικής είναι νόμιμος:

Θέλουν συνεχιζόμενες αμοιβές – οι πραγματικοί χονδρέμποροι δεν χρεώνουν στους πελάτες τους μηνιαία αμοιβή για το προνόμιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της παραγγελίας τους. Εάν ένας προμηθευτής ζητήσει μηνιαία συνδρομή μέλους ή υπηρεσίας, πιθανόν να μην είναι νόμιμη.

Είναι σημαντικό να διαφοροποιηθεί εδώ μεταξύ προμηθευτών και καταλόγων προμηθευτών. Οι κατάλογοι προμηθευτών (οι οποίοι θα συζητήσουμε σύντομα) είναι κατάλογοι προμηθευτών χονδρικής που οργανώνονται από τύπους προϊόντων ή αγοράς και ελέγχονται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές είναι νόμιμοι. Οι περισσότεροι κατάλογοι θα χρεώνουν ένα τέλος – είτε μία φορά είτε σε συνεχή βάση – έτσι δεν πρέπει να το παίρνετε ως σημάδι ότι ο ίδιος ο κατάλογος είναι παράνομος. Dropshipping προμηθευτές

Πωλούν στο κοινό – Για να έχετε πραγματική χονδρική τιμολόγηση, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό χονδρικής, να αποδείξετε ότι είστε νόμιμη επιχείρηση και να είστε εγκεκριμένοι πριν τοποθετήσετε την πρώτη σας παραγγελία. Οποιοσδήποτε χονδρικός προμηθευτής που προσφέρει προϊόντα στο ευρύ κοινό σε “χονδρικές τιμές” είναι απλώς ένας έμπορος λιανικής πώλησης που προσφέρει προϊόντα σε διογκωμένες τιμές.


Αλλά εδώ είναι μερικά νόμιμα τέλη dropshipping που πιθανότατα θα συναντήσετε:

Προμήθειες ανά παραγγελία – Πολλοί dropshippers θα χρεώνουν ένα τέλος αποστολής ανά παραγγελία που μπορεί να κυμαίνεται από $ 2 έως $ 5 ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα των αντικειμένων που αποστέλλονται. Αυτό είναι στάνταρ στη βιομηχανία, καθώς το κόστος συσκευασίας και αποστολής μεμονωμένων παραγγελιών είναι πολύ υψηλότερο από το να παραδίδεται μαζική παραγγελία.

Ελάχιστα μεγέθη παραγγελίας – Μερικοί χονδρέμποροι θα έχουν ένα ελάχιστο αρχικό μέγεθος παραγγελίας, το οποίο είναι το χαμηλότερο ποσό που πρέπει να αγοράσετε για την πρώτη σας παραγγελία. Το κάνουν αυτό για να φιλτράρουν τους εμπόρους παραθύρων που θα χάσουν το χρόνο τους με ερωτήσεις και μικρές παραγγελίες, αλλά δεν θα μεταφραστούν σε σημαντικές επιχειρήσεις.

Αν είστε dropshipping, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες επιπλοκές. Για παράδειγμα, τι κάνετε εάν ένας προμηθευτής έχει μια ελάχιστη εντολή $ 500, αλλά το μέσο μέγεθος της παραγγελίας σας είναι περίπου $ 100; Δεν θέλετε να προ-παραγγείλετε $ 500 προϊόντος μόνο για το προνόμιο του ανοίγματος ενός dropshipping λογαριασμού.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να προσφέρετε στον προηθευτή $ 500 για να χτίσετε ια πίστωση μαζί του για να κάνετε αίτηση κατά των παραγγελιών αποστολής σας. Αυτό σας επιτρέπει να καλύψετε τις ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς του προμηθευτή (καθώς δεσμεύεστε να αγοράσετε τουλάχιστον 500 δολάρια σε προϊόν) χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία μεγάλη παραγγελία χωρίς αντίστοιχες παραγγελίες πελατών. Dropshipping προμηθευτές


Εύρεση προμηθευτών χονδρικής

Τώρα που μπορείτε να εντοπίσετε μια απάτη από την πραγματική συμφωνία, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αναζήτηση προμηθευτών! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές, μερικές πιο αποτελεσματικές από άλλες. Οι παρακάτω μέθοδοι παρατίθενται κατά σειρά αποτελεσματικότητας και προτιμήσεων, με τις αγαπημένες μας μεθόδους να αναφέρονται πρώτα:

Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή

Αυτός είναι ο αγαπημένος μας τρόπος να εντοπίσουμε εύκολα νόμιμους προμηθευτές χονδρικής πώλησης. Εάν γνωρίζετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, καλέστε τον κατασκευαστή και ζητήστε μια λίστα με τους χονδρεμπόρους του. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς τους χονδρεμπόρους για να δείτε αν εγκαταλείπουν και ρωτούν για τη δημιουργία ενός λογαριασμού.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι χονδρέμποροι μεταφέρουν προϊόντα από διάφορους κατασκευαστές, η στρατηγική αυτή θα σας επιτρέψει να προμηθευτείτε γρήγορα μια επιλογή προϊόντων μέσα στην εξειδικευμένη αγορά. Αφού κάνατε μερικές κλήσεις προς τους κορυφαίους κατασκευαστές σε μια θέση, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε γρήγορα τους κορυφαίους χονδρεμπόρους στην αγορά.


Αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Google

Η χρήση της Google για την εύρεση προμηθευτών υψηλής ποιότητας μπορεί να φαίνεται προφανής, αλλά υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να θυμάστε:

 • Έχετε να ψάξετε εκτεταμένα – Οι χονδρέμποροι είναι φοβεροί στο μάρκετινγκ και την προώθηση και σίγουρα δεν πηγαίνουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για τους προμηθευτές χονδρικής για το προϊόν X. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να σκάψετε μέσα από ΑΚΡΙΒΗ αποτελέσματα αναζήτησης – ενδεχομένως εκατοντάδες – για να βρεθεί ο ιστοχώρος του χονδρεμπόρου καταγεγραμμένος μέχρι το # 65.
 • Μην Δικαστής από την Ιστοσελίδα – Οι χονδρέμποροι είναι επίσης διαβόητοι που έχουν κακώς σχεδιασμένες ιστοσελίδες τύπου 90s. Έτσι, ενώ ένας ποιοτικός χώρος μπορεί να υποδεικνύει έναν καλό προμηθευτή σε ορισμένες περιπτώσεις, πολλοί νόμιμοι χονδρέμποροι έχουν άξονες αρχικές σελίδες. Μην αφήσετε τον φτωχό σχεδιασμό να σας τρομάξει.
 • Χρησιμοποιήστε πολλά τροποποιητές – Οι χονδρέμποροι δεν κάνουν εκτενή SEO για να εξασφαλίσουν ότι βρίσκετε τις ιστοσελίδες τους, επομένως ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε διάφορα ερωτήματα αναζήτησης. Μην σταματήσετε μόνο σε “[προϊόν] χονδρέμπορος”. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τροποποιητές όπως “διανομέας”, “μεταπωλητή”, “μαζική”, “αποθήκη” και “προμηθευτή”.

Παραγγελία από τον διαγωνισμό

Εάν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε έναν προμηθευτή, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το παλιό τέχνασμα από το διαγωνισμό. Εδώ είναι πώς λειτουργεί: Βρείτε έναν ανταγωνιστή που πιστεύετε ότι είναι dropshipping και τοποθετήστε μια μικρή παραγγελία με την εν λόγω εταιρεία. Όταν λάβετε το πακέτο, η Google επιστρέφει τη διεύθυνση για να μάθετε ποιος ήταν ο αρχικός αποστολέας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα είναι προμηθευτής που μπορείτε να επικοινωνήσετε. Dropshipping προμηθευτές

Αυτή είναι μια τακτική που έχουμε ακούσει συζητηθεί από άλλους, αλλά δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τον εαυτό μας. Και αν δεν μπορέσατε να βρείτε έναν προμηθευτή χρησιμοποιώντας τις άλλες τεχνικές που αναφέρθηκαν παραπάνω, ίσως υπάρχει ένας καλός λόγος (δηλαδή, η αγορά είναι πολύ μικρή, δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση για να δικαιολογηθεί ένας προμηθευτής κ.λπ.). Συνεπώς, κρατήστε αυτή την τεχνική στο μυαλό, αλλά μην τη βασίζεστε υπερβολικά.

Παρακολουθήστε μια εμπορική έκθεση

Μια εμπορική έκθεση σας επιτρέπει να συνδεθείτε με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και τους χονδρεμπόρους σε μια θέση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε επαφές και να ερευνήσετε τα προϊόντα και τους προμηθευτές σας όλα σε ένα σημείο. Αυτό λειτουργεί μόνο εάν έχετε ήδη επιλέξει τη θέση και / ή το προϊόν σας και δεν είναι εφικτό για όλους. Αλλά αν έχετε το χρόνο και τα χρήματα για να παρακολουθήσετε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές σε μια αγορά.

Κατάλογοι

Μια από τις πιο κοινές ερωτήσεις που ζητούν οι επιχειρηματίες ηλεκτρονικού εμπορίου να ρωτήσω είναι: Πρέπει να πληρώσω για έναν κατάλογο προμηθευτών;

Ένας κατάλογος προμηθευτών είναι μια βάση δεδομένων προμηθευτών που οργανώνεται από την αγορά, τη θέση ή το προϊόν. Πολλοί κατάλογοι χρησιμοποιούν κάποιο είδος διαδικασίας ελέγχου για να εξασφαλίσουν ότι οι προμηθευτές που αναφέρονται είναι γνήσιοι χονδρέμποροι. Οι περισσότεροι διοικούνται από εταιρίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίες χρεώνουν τέλος για πρόσβαση στον κατάλογό τους.

Ενώ οι κατάλογοι μελών μπορούν να είναι χρήσιμοι, ειδικά για ιδέες προβληματισμού, δεν είναι καθόλου απαραίτητες. Εάν γνωρίζετε ήδη το προϊόν ή τη θέση που θέλετε να πουλήσετε, θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε τους κύριους προμηθευτές στην αγορά σας με ένα κομμάτι σκάψιμο και τις τεχνικές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Επιπλέον, μόλις ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ξανά τον κατάλογο εκτός εάν χρειάζεται να βρείτε προμηθευτές για άλλα προϊόντα.

Τούτου λεχθέντος, οι κατάλογοι προμηθευτών είναι ένας βολικός τρόπος για γρήγορη αναζήτηση και / ή περιήγηση σε μεγάλο αριθμό προμηθευτών σε ένα μέρος και είναι ιδανική για ιδέες προβληματισμού για προϊόντα που πωλούν ή κόγχες για να μπουν. Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τα χρήματα, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί κατάλογοι προμηθευτών και μια συνολική ανασκόπηση όλων αυτών είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του οδηγού. Αντ ‘αυτού, έχουμε επισημάνει μερικούς από τους πιο γνωστούς καταλόγους προμηθευτών στο διαδίκτυο. Σημειώστε ότι δεν προσυπογράφουμε κανέναν από αυτούς τους καταλόγους, σας παρέχουμε απλώς κάποιες επιλογές. Dropshipping προμηθευτές

Worldwide Brand

Γρήγορα στατιστικά:

 • Ιδρύθηκε το 1999
 • Χιλιάδες χονδρέμποροι
 • Πάνω από 10 εκατομμύρια προϊόντα
 • Τιμή: $ 299 για μια ιδιότητα μέλους

Το Worldwide Brands είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς καταλόγους προμηθευτών.

Διαφημίζει ότι περιλαμβάνει μόνο προμηθευτές που πληρούν μια σειρά οδηγιών για να εξασφαλίσουν νόμιμους, ποιοτικούς χονδρεμπόρους.

Έχουμε χρησιμοποιήσει τον κατάλογο στο παρελθόν για να βρούμε νόμιμους χονδρεμπόρους και να ιδέουμε ιδέες ειδικών – και το θεωρούσα χρήσιμο. Αν και ο κατάλογος λείπει ορισμένοι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαστήκαμε, περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή νόμιμων χονδρεμπόρων. Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο ποιότητας και είστε ευχαριστημένοι με μια μεγαλύτερη εφάπαξ πληρωμή, το Worldwide Brands είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

SaleHoo

Γρήγορα στατιστικά:

 • Ιδρύθηκε το 2005
 • Πάνω από 8.000 προμηθευτές
 • Τιμή: $ 67 ανά έτος

Ο κατάλογος προμηθευτών SaleHoo παραθέτει περισσότερους από 8.000 προμηθευτές χύμα-αγορά και dropshipping, και φαίνεται να εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τους εμπόρους στο eBay και Amazon.

Παρόλο που δεν είχαμε ποτέ χρησιμοποιήσει τη SaleHoo για την προμήθεια προϊόντων, η ετήσια τιμή των 67 δολαρίων είναι μια από τις πιο συναρπαστικές τιμές μεταξύ των καταλόγων προμηθευτών και περιλαμβάνει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την καταβολή ετήσιας συνδρομής – ή μόνο να χρησιμοποιήσετε προσωρινά έναν κατάλογο – το SaleHoo ίσως αξίζει μια ματιά.

Doba

Γρήγορα στατιστικά:

 • Ιδρύθηκε το 2002
 • 165 προμηθευτές
 • Πάνω από 1,5 εκατομμύρια προϊόντα
 • Τιμή: $ 60 ανά μήνα

Αντί να αναφέρουμε απλώς τους προμηθευτές, η υπηρεσία της Doba ενσωματώνεται με dropshippers (επομένως, έχουν μόνο 165 προμηθευτές) επιτρέποντάς σας να τοποθετείτε παραγγελίες με πολλαπλές αποθήκες χρησιμοποιώντας το κεντρικό περιβάλλον της. Η ιδιότητα μέλους περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο Push-to-Marketplace που αυτοματοποιεί τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων σε eBay.

Το κεντρικό σύστημα της Doba προσφέρει περισσότερη ευκολία από τους άλλους καταλόγους και γι ‘αυτό φαντάζεται ότι το τέλος των 60 $ / μήνα είναι σημαντικά υψηλότερο από άλλες τιμές. Εάν τοποθετήσετε υψηλή αξία στην ευκολία και μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε μεταξύ των προμηθευτών τους, η διεπαφή της Doba μπορεί να αξίζει το κόστος.

Ωστόσο, εάν μπορείτε να προσδιορίσετε τους προμηθευτές ποιότητας μόνοι σας και δεν σας πειράζει να συνεργαστείτε άμεσα με αυτούς, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου $ 700 / έτος. Εάν υπάρχουν μόνο μερικοί βασικοί προμηθευτές στη θέση σας – μειώνοντας τον αριθμό των μερών που πρέπει να συντονίσετε – αυτό μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

Wholesalecentral

Γρήγορα στατιστικά:

 • Ιδρύθηκε το 1996
 • 1.400 προμηθευτές
 • 740.000 προϊόντα
 • Τιμή: δωρεάν

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους καταλόγους, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την αναζήτηση κεντρικού καταστήματος χονδρικής για τους προμηθευτές, διότι χρεώνει τους προμηθευτές για την καταχώρισή τους και επίσης εμφανίζει διαφημίσεις στον ιστότοπό τους. Ζητούν επίσης να αναθεωρήσουν και να ελέγξουν όλους τους προμηθευτές για να εξασφαλίσουν ότι είναι νόμιμες και αξιόπιστες.

Είναι δύσκολο να υποστηρίξετε με δωρεάν, και δεν υπάρχει καμία ζημιά στην περιήγηση στις λίστες στο Χονδρικό κέντρο, αλλά θα πρέπει να είναι λίγο πιο διακριτική. Πολλοί από τους προμηθευτές που βρήκαμε φαίνεται ότι είναι έμποροι λιανικής πώλησης που πωλούν στο κοινό σε τιμές “χονδρικής” – δεν είναι κάτι που ένας προμηθευτής θα έκανε όταν προσφέρει πραγματική χονδρική τιμολόγηση. Έτσι, ενώ είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν γνήσιες ευκαιρίες χονδρικής πώλησης που αναφέρονται, ίσως να θέλετε να είστε λίγο πιο λεπτομερής με τη δέουσα επιμέλεια.

Πριν επικοινωνήσετε με τους προμηθευτές

Εντάξει, έτσι έχετε βρει έναν αριθμό σταθερών προμηθευτών και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε – εξαιρετικά! Αλλά πριν αρχίσετε να επικοινωνείτε με εταιρείες, θα θελήσετε να έχετε όλες τις πάπιές σας στη σειρά.

Πρέπει να είστε νομικοί – Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι περισσότεροι νόμιμοι χονδρέμποροι θα απαιτήσουν την απόδειξη ότι είστε νομική επιχείρηση πριν σας επιτρέψετε να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό. Οι περισσότεροι χονδρέμποροι αποκαλύπτουν μόνο την τιμολόγησή τους σε εγκεκριμένους πελάτες, οπότε θα πρέπει να έχετε ενσωματωθεί νόμιμα προτού λάβετε το είδος των τιμών που θα λάβετε. Dropshipping προμηθευτές

Συμπέρασμα? Βεβαιωθείτε ότι είστε νομικά ενσωματωμένοι πριν επικοινωνήσετε με τους προμηθευτές! Αν ψάχνετε μόνο να ρωτήσετε μερικές βασικές ερωτήσεις (“Πέτατε το πλοίο;” “Φέρνετε το σήμα X;”), δεν θα χρειαστεί να παράσχετε κάποια τεκμηρίωση. Αλλά μην περιμένετε να ξεκινήσετε χωρίς να ρυθμίσετε σωστά την επιχείρησή σας. Θα μιλήσουμε περισσότερο για τη δημιουργία της επιχείρησής σας στο Κεφάλαιο 5.

Καταλάβετε πώς εμφανίζεστε – Οι χονδρέμποροι βομβαρδίζονται συνεχώς από ανθρώπους με “σπουδαία επιχειρηματικά σχέδια” που τους πιέζουν με ερωτήσεις, καταλαμβάνουν πολύ χρόνο και στη συνέχεια δεν παραγγέλνουν τίποτα. Έτσι, αν ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να γνωρίζετε ότι πολλοί προμηθευτές δεν πρόκειται να ξεφύγουν από το δρόμο τους για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Οι περισσότεροι θα χαρούν να σας συστήσουν με ένα dropshipping λογαριασμό εάν το προσφέρουν. Αλλά μην ζητάτε να κάνετε τιμολόγηση με έκπτωση ή να αφιερώνετε ώρες για να συνδέσετε τους αντιπροσώπους πωλήσεών τους στο τηλέφωνο, προτού πραγματοποιήσετε μια ενιαία πώληση. Θα σας κερδίσει γρήγορα μια κακή φήμη και θα βλάψει τη σχέση σας με τον προμηθευτή.

Εάν χρειάζεστε να κάνετε ειδικά αιτήματα (για παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσετε έναν προμηθευτή να εγκαταλείψει το πλοίο όταν συνήθως δεν το κάνει), πρέπει να οικοδομήσουμε αξιοπιστία. Να είστε οριστικοί για τα επιχειρησιακά σας σχέδια (“Που ξεκινάμε αυτήν την περιοχή στις 20 Ιανουαρίου) αντί να χρησιμοποιήσετε νευρικότητα ρητορική (” Σκέφτομαι να ξεκινήσω μια επιχείρηση λίγο σύντομα “). Και να είστε βέβαιος να επικοινωνήσετε με τις επαγγελματικές επιτυχίες που είχατε στο παρελθόν – ειδικά με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ – που θα σας βοηθήσουν στο νέο σας εγχείρημα.

Πρέπει να πείσετε τους προμηθευτές ότι η ταλαιπωρία της εξυπηρέτησης των ειδικών αιτημάτων σας θα αποπληρωθεί στο δρόμο όταν θα γίνει επιτυχής και θα αρχίσετε να τους φέρνετε έναν τόνο επιχειρήσεων.

Μην φοβάστε το τηλέφωνο – Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που οι άνθρωποι έχουν όταν πρόκειται για προμηθευτές είναι απλά η παραλαβή του τηλεφώνου και η πραγματοποίηση της κλήσης. Για πολλούς, αυτή είναι μια παράλυτη προοπτική. Μπορεί να μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ορισμένα ζητήματα, αλλά συχνότερα θα χρειαστεί να πάρετε το τηλέφωνο για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζετε. Οι προμηθευτές έχουν συνηθίσει να τους αποκαλούν τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των νέων επιχειρηματιών. Είναι πιθανό να πάρετε κάποιον που είναι φιλικός και περισσότερο από ευτυχής να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Εδώ είναι μια συμβουλή που θα σας βοηθήσει, απλά γράψτε τις ερωτήσεις σας μπροστά από το χρόνο. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολο είναι να πραγματοποιήσετε την κλήση όταν έχετε μια λίστα με προ-γραπτές ερωτήσεις για να ρωτήσετε.

Πώς να βρείτε καλούς προμηθευτές

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, οι προμηθευτές δεν δημιουργούνται όλοι εξίσου. Στον κόσμο της dropshipping – όπου ο προμηθευτής είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος της διαδικασίας ολοκλήρωσης – είναι ακόμα πιο σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι εργάζεστε με κορυφαίους παίκτες.

Οι μεγάλοι προμηθευτές τείνουν να έχουν πολλά από τα ακόλουθα 6 χαρακτηριστικά:

Εμπειρογνώμονα και βιομηχανία

– Οι κορυφαίοι προμηθευτές έχουν ενημερωμένους αντιπροσώπους πωλήσεων που γνωρίζουν πραγματικά τη βιομηχανία και τις σειρές προϊόντων τους. Η δυνατότητα να καλέσετε έναν εκπρόσωπο με ερωτήσεις είναι ανεκτίμητη, ειδικά εάν ξεκινάτε ένα κατάστημα σε μια θέση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό.

Ειδικοί εκπρόσωποι υποστήριξης

– Τα dropshippers ποιότητας θα πρέπει να σας αναθέτουν έναν μεμονωμένο αντιπρόσωπο πωλήσεων, υπεύθυνο για τη φροντίδα σας και τα τυχόν σας ζητήματα. Έχουμε ασχοληθεί με τους χονδρέμπορους που δεν εκχωρούν συγκεκριμένους αντιπροσώπους και το μισούμε. Τα προβλήματα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν και συνήθως πρέπει να κάνουμε τα άτομα να φροντίσουν ένα θέμα. Έχοντας έναν μόνο προμηθευτή επικοινωνίας ποιος είναι υπεύθυνος για την επίλυση των προβλημάτων σας είναι πραγματικά πολύ σημαντικός.

Επενδύθηκε στην τεχνολογία

– Ενώ υπάρχουν πολλοί καλοί προμηθευτές με ξεπερασμένες ιστοσελίδες, ένας προμηθευτής που κατανοεί τα οφέλη της – και επενδύει σε μεγάλο βαθμό – στην τεχνολογία είναι συνήθως μια ευχαρίστηση να δουλέψει. Χαρακτηριστικά όπως η απογραφή πραγματικού χρόνου, ένας πλήρης κατάλογος online, προσαρμόσιμες τροφοδοσίες δεδομένων και ένα ηλεκτρονικό ιστορικό παραγγελιών που μπορούν να αναζητηθούν είναι καθαρή πολυτέλεια για τους εμπόρους στο διαδίκτυο και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τις δραστηριότητές σας.

Μπορεί να λάβει παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

– Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα δευτερεύον ζήτημα, αλλά πρέπει να καλέσετε κάθε παραγγελία – ή να το τοποθετήσετε με το χέρι στον ιστότοπο – καθιστά τις παραγγελίες επεξεργασίας σημαντικά πιο χρονοβόρες.

Βρίσκεται κεντρικά

– Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη χώρα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιήσετε ένα dropshipper που βρίσκεται στο κέντρο, καθώς τα πακέτα μπορούν να φτάσουν περισσότερο από το 90% της χώρας εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών. Όταν ένας προμηθευτής βρίσκεται σε μια από τις ακτές, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μία εβδομάδες για την αποστολή παραγγελιών σε ολόκληρη τη χώρα. Οι κεντρικοί προμηθευτές σας επιτρέπουν να υποσχεθείτε με συνέπεια τους γρηγορότερους χρόνους παράδοσης, ενδεχομένως εξοικονομώντας χρήματα για τα έξοδα αποστολής.

Οργανωμένη και αποτελεσματική

– Μερικοί προμηθευτές διαθέτουν ικανό προσωπικό και μεγάλα συστήματα που έχουν ως αποτέλεσμα αποτελεσματική και κατά κύριο λόγο χωρίς λάθη εκπλήρωση. Άλλοι θα καταπνίξουν κάθε τέταρτη σειρά και θα σας κάνουν να θέλετε να αποκόψετε τα μαλλιά σας έξω. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο ικανός είναι ένας προμηθευτής χωρίς να το χρησιμοποιεί.

Παρόλο που δεν θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, η τοποθέτηση μερικών μικρών εντολών δοκιμής μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη αίσθηση του τρόπου λειτουργίας ενός προμηθευτή. Μπορείς να δεις:

 • Πώς χειρίζονται τη διαδικασία παραγγελίας
 • Πόσο γρήγορα αποστέλλονται τα αντικείμενα
 • Πόσο γρήγορα ακολουθούν τα στοιχεία παρακολούθησης και τιμολόγιο
 • Η ποιότητα της εργασίας πακέτου όταν φτάσει το στοιχείο

Οι επιλογές σας σχετικά με την πληρωμή προμηθευτών

Η συντριπτική πλειονότητα των προμηθευτών θα αποδεχθεί την πληρωμή με έναν από τους δύο τρόπους:

Πιστωτική κάρτα

Όταν ξεκινάτε, οι περισσότεροι προμηθευτές θα σας ζητήσουν να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. Μόλις έχετε δημιουργήσει μια ακμάζουσα επιχείρηση, η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες είναι συχνά ακόμα η καλύτερη επιλογή. Δεν είναι μόνο βολικοί (δεν χρειάζεται να γράφουν τακτικά επιταγές), αλλά μπορείτε να μεταφέρετε πολλά σημεία ανταμοιβής / μίλια συχνών πτήσεων. Επειδή αγοράζετε ένα προϊόν για έναν πελάτη που έχει ήδη πληρώσει για αυτόν στον ιστότοπό σας, μπορείτε να κερδίσετε έναν μεγάλο όγκο αγορών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να χρειαστεί να υποστείτε οποιαδήποτε πραγματικά έξοδα εκτός τσέπης.

Καθαροί Όροι

Ο άλλος κοινός τρόπος πληρωμής των προμηθευτών είναι με “καθαρούς όρους” στο τιμολόγιο. Αυτό σημαίνει απλά ότι έχετε ορισμένο αριθμό ημερών για να πληρώσετε τον προμηθευτή για τα αγαθά που έχετε αγοράσει. Έτσι εάν είστε σε “καθαρές 30” όρους, έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να πληρώσετε τον προμηθευτή σας – με επιταγή ή τράπεζα – για τα αγαθά που αγοράσατε.

Συνήθως, ένας προμηθευτής θα σας κάνει να παρέχετε πιστωτικές αναφορές προτού να προσφέρετε καθαρούς όρους πληρωμής, διότι είναι αποτελεσματικό να σας δανείζετε χρήματα. Αυτή είναι μια κοινή πρακτική, οπότε μην ανησυχείτε αν πρέπει να παράσχετε κάποια τεκμηρίωση όταν πληρώνετε για τους καθαρούς όρους.

Αρχική σελίδα Οδηγού ΕΔΩ

Ξεκίνησε τώρα το δικό σου κατάστημα πατώντας εδώ!

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More