Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Δωρεάν SMS ιστοσελίδες στείλτε SMS online

Δωρεάν SMS: Κινητό τηλέφωνο είναι μια εφεύρεση που έχει σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή μας. Κυψελοειδής τεχνολογία έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής μας.

Μας κινητά τηλέφωνα έχουν αντικαταστήσει μας IPods, βιβλία, πορτοφόλια, φωτογραφικές μηχανές και τόσα άλλα. Φαίνεται σαν να υπάρχει μια εφαρμογή για κάθε άλλο πράγμα τώρα και εμείς μπορεί να κρατήσει ένα κομμάτι όλων των δραστηριοτήτων μας σε μια ενιαία συσκευή που χωράει στην τσέπη μας.

Δωρεάν SMS

Δωρεάν SMS ιστοσελίδες στείλτε SMS online

Ωστόσο, μία από τις μεγάλες επαναστάσεις που αυτή η συσκευή έχει φέρει στη ζωή μας μειώνει το χάσμα επικοινωνίας.

SMS ή text μήνυμα text έχει γίνει αναμφισβήτητα μία από τις πιο βολικό μορφές επικοινωνίας.

Παρακάτω θα συζητήσουμε κορυφαίες 10 ιστοσελίδες που μας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα κειμένου σε απευθείας σύνδεση σε μια στιγμή. Δωρεάν SMS

Δωρεάν SMS ιστοσελίδες στείλτε SMS online


1. Messagebird:

https://www.messagebird.com/

Μήνυμα πουλί είναι σε απευθείας σύνδεση μηνυμάτων φόρουμ που χρησιμοποιείται από πολλές κορυφαίες μάρκες όπως ντόμινο, Levi IKEA, TNW, κλπ. Σας ζητείται να εγγραφείτε σε αυτή την ιστοσελίδα για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες. Έχουν διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης για διαφορετικούς πελάτες με βάση την προτίμησή τους από τα πακέτα που παρέχονται. Επίσης προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή και παρέχει διάφορες επιλογές. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Αυτή η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις και πρέπει να καταλήξουμε σε πολυάριθμους πελάτες ταυτόχρονα.
 • Messagebird παρέχει επίσης υπηρεσίες του κινητού μάρκετινγκ, SMS την ομιλία και Email σε SMS μετατροπές.

Μειονεκτήματα:

 • Messagebird παρέχει πλήρη σε απευθείας σύνδεση κείμενο μηνυμάτων λύση σε εταιρείες και επιχειρήσεις, αλλά δεν είναι πολύ αναζήτησε μετά προορισμός για χαλαρές, ανεπίσημες συζητήσεις.

2. SS Infos:

http://smscity.in/

SS Infos είναι βασικά ένα online διαφημιστικό γραφείο και εκτός από τη διαφήμιση και μάρκετινγκ υπηρεσιών παρέχει επίσης υπηρεσία των σε απευθείας σύνδεση SMS. Όπως Messagebird, SS Infos είναι μια εμπορική web-based πλατφόρμα SMS.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπερέχουν στην παροχή υπηρεσιών, διαφημιστικά SMS, SMS συναλλαγής και φωνητικές κλήσεις.
 • Παρέχουν, επίσης, χύμα SMS gateways για ενσωμάτωση σε σελίδες web, σε απευθείας σύνδεση κάρρα αγορών, τραπεζικής λύση και σε απευθείας σύνδεση περιοχές δικτύωσης.

Μειονεκτήματα:

 • Οι υπηρεσίες που παρέχονται από SS infos δεν είναι εξ ολοκλήρου χωρίς κόστος και είστε υποχρεωμένος να πληρώσετε για τον αριθμό των SMS πιστώσεις.
 • Η πληρωμή, για τη χρήση των υπηρεσιών, απαιτείται να γίνουν εκ των προτέρων και καμία επιστροφή είναι αν έχετε μείνει με οποιουσδήποτε αριθμούς αχρησιμοποίητα πιστωτικά.Δωρεάν SMS

3. 160by20:

http://www.160by2.com/

160by2 είναι μια εκτενέστερα χρησιμοποιημένα ιστοσελίδα για να στέλνω απεριόριστος ελεύθερος SMS. Είναι αυτό το site μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες χώρες όπως το Κουβέιτ, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες και τη Μαλαισία. Η τοποθεσία απαιτεί έναν λογαριασμό χρήστη και τον αριθμό τηλεφώνου σας έτσι ώστε επαφές σας μπορούν να συγχρονιστούν με το λογαριασμό σας σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα και να επικοινωνήσετε εύκολα τους ανθρώπους στον κατάλογο επαφών σας. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Το αρχικό πλεονέκτημα αυτής της ιστοσελίδας είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και ένα άτομο με έστω και ελάχιστη τεχνικές γνώσεις να περιηγηθείτε μέσω του site.
 • Επιπλέον, είναι λειτουργική σε διάφορες χώρες, όπως προαναφέρθηκε.

Μειονεκτήματα:

 • Το μειονέκτημα αυτής της ιστοσελίδας είναι ότι δεν επιτρέπει την διεθνή ανταλλαγή μηνυμάτων.

4. FullonSMS:

www.fullonsms.com

Έχουμε εισαγάγει μπορείτε ακόμα μια άλλη ιστοσελίδα από όπου μπορείτε να στείλετε εύκολα μηνύματα κειμένου μέσω μιας ιστοσελίδας. Η υπηρεσία είναι γρήγορη και αξιόπιστη και ένα μήνυμα κειμένου μπορεί να παραδοθεί, να τον επιθυμητό προορισμό, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει απεριόριστη δωρεάν μηνύματα και επιλογές του ομάδα SMS chat.
 • Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις συνομιλίες σας κατεβάζοντας τις ταπετσαρίες ή επέλεξε ένα δημοφιλές μήνυμα από το site για να στείλετε στις επαφές σας.
 • Η υπηρεσία είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Μειονεκτήματα:

 • Το μειονέκτημα του αυτό multi λειτουργική ιστοσελίδα ότι οι υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας είναι μόνο περιορίζεται στην Ινδία.

5. ICQ:

www.ICQ.com

Εκτός του ότι είναι μια ιστοσελίδα, ICQ εξελίσσεται και σε μια κινητή εφαρμογή που υποστηρίζεται από το λογισμικό Android και iOS. Η υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλής στους νεαρούς λόγω της εύκολη πρόσβαση και χαμηλού κόστους υπηρεσίες.

Πλεονεκτήματα:

 • ICQ επιτρέπω you σε στέλνω ελεύθερος text μήνυμα διεθνώς.
 • Παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες όπως φωνή και video-κλήσεις.
 • Για να σας γραπτά μηνύματα πιο διασκεδαστικό, υπάρχει μια σειρά από αυτοκόλλητα που μπορείτε να επιλέξετε από να στείλει με το μήνυμα κειμένου σας.
 • Υποστηρίζεται από διάφορες τεχνολογίες κυτταρική λογισμικό όπως Android και iOS.

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται από το ICQ δεν είναι δωρεάν.

6. Skebby:

http://www.skebby.com/

Skebby είναι μια άλλη ιστοσελίδα cum κινητό εφαρμογή που σας επιτρέπει να στείλετε τα στιγμιαία μηνύματα κειμένων διεθνώς. Skebby είναι πιο εύκολο στη χρήση, επειδή δεν απαιτεί οποιαδήποτε εγγραφή ή λογαριασμός login και μπορείτε εύκολα να στείλετε μήνυμα κειμένου σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά εάν επιθυμείτε να τηρούν αρχείο των προηγούμενων συνομιλίες σας ή να λάβετε μηνύματα στη συνέχεια θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμό Skebby. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Επίσης, παρέχει τις υπηρεσίες SMS Marketing και διαφήμισης.
 • Απαιτείται καμία εγγραφή λογαριασμού να στείλετε τα μηνύματα.
 • Μπορεί να λάβετε μηνύματα μέσω του Skebby καθώς και.
 • Η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση.

Μειονεκτήματα:

 • Είστε υποχρεωμένοι να κάνει το λογαριασμό για να καταγράφει τα προηγούμενο ιστορικό συνομιλιών σας ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ασφαλίστρου.

7. Yakedi:

http://www.yakedi.com/

Yakedi είναι ακόμα μια άλλη ιστοσελίδα που σας παρέχει η υπηρεσία της δωρεάν online κειμενικών μηνυμάτων. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε 2 απλά βήματα πριν να στείλετε δωρεάν απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων κειμένων.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση και είναι φιλικό προς το χρήστη.
 • Απαιτεί ελάχιστη σύνδεση πληροφορίες.
 • Της εγγραφής λογαριασμού είναι δωρεάν.

Μειονεκτήματα:

 • Το μειονέκτημα μπορεί να είναι ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν παρέχει οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μαζί με τη αποστολή κειμενικών μηνυμάτων.

8. SMSFi:

http://www.smsfi.com/

Εάν εσύ είσαι κοιτάζω για πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας μαζί με ελεύθερο κείμενο σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία μηνυμάτων, SMSfi είναι το σωστό μέρος για σας. Εκτός από την παροχή δωρεάν SMS υπηρεσία, η ιστοσελίδα έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να προσφέρει. Έχει ένα ξεχωριστό ευχετήριες κάρτες και αυτοκόλλητα τμήμα να κάνουν τις συνομιλίες σας πιο ζωντανή και εξατομικευμένη. Εκτός από αυτόν, έχει ένα τμήμα για τις συνταγές τροφίμων και σχετικές πληροφορίες. Η διαδικτυακή υπηρεσία παρέχει επίσης μια επιλογή για το κατέβασμα του Wallpaper. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Θα σας αρέσει η ιστοσελίδα, αν ψάχνετε για ένα εύκολο και διασκέδαση ιστοσελίδα για την αποστολή SMS σε απευθείας σύνδεση.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι για σας, αν ψάχνετε για κάποια επαγγελματική ιστοσελίδα που παρέχει το κινητό μάρκετινγκ και της διαφήμισης υπηρεσίας για εμπορική χρήση.

9. AFreeSMS:

http://www.afreesms.com/

Αυτό είναι μια άλλη ιστοσελίδα που σας επιτρέπουν να στείλει SMS διεθνώς. Καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των Περιφερειών συμπεριλαμβανομένων Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Επιπλέον, αυτή η ιστοσελίδα δεν απαιτεί καμία εγγραφή ως εκ τούτου, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το μήνυμά σας, παρέχουν πληροφορίες παραλήπτη και το μήνυμά σας έχει σταλεί στον επιθυμητό προορισμό. Αν και καλύπτει σχεδόν κάθε μέρος του κόσμου και καθιστά τη διαδικασία της αποστολής SMS διεθνώς πολύ εύκολο δεν παρέχει οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες όπως η μαζική αποστολή μηνυμάτων ή Mobile Marketing κλπ. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Καλύπτει σχεδόν κάθε μέρος του κόσμου και παρέχει υπηρεσίες σε κάθε περιφέρεια.
 • Δεν εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Πεθαίνει δεν παρέχει τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες και δεν καταγράφει ως εκ τούτου, είναι μια μεγάλη ιστοσελίδα για περιστασιακή χρήση, αλλά δεν είναι τόσο βολικό για εμπορική χρήση.

10. YouMint:

http://www.youmint.com/

YouMint παρέχει διάφορες υπηρεσίες, εκτός από την αποστολή δωρεάν SMS και τη αποστολή κειμενικών μηνυμάτων, κάτω σε μία πλατφόρμα. Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να εγγραφείτε από πολλαπλούς λογαριασμούς, όπως το Facebook, Google, κ.λπ., και αυτό θα συγχρονίσετε όλους τους λογαριασμούς σας και τα στοιχεία επικοινωνίας που περιέχονται σε αυτά. Επίσης, παρέχει μια πλατφόρμα για online αγορές. Δωρεάν SMS

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχει μια πλατφόρμα για online αγορές και να δίνει χρήματα ανταμοιβής τους χρήστες και τις εκπτώσεις.
 • Συγχρονίστε τις πληροφορίες που περιέχονται σε πολλαπλούς λογαριασμούς σας και καθιστά διαθέσιμες σε μια πλατφόρμα

Μειονεκτήματα:

 • Η ιστοσελίδα είναι μόνο λειτουργική στην Ινδία
You might also like