Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Δυο αδελφές που είχαν χωριστεί με τη βία, βρίσκουν η μια την άλλη ξανά μετά από 40 χρόνια!

Πριν από περίπου σαράντα χρόνια, σχεδόν δυο εκατομμύρια Καμποτζιανοί σκοτώθηκαν στη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης του Πρωθυπουργού Πολ Ποτ. Εκατοντάδες χιλιάδες μέλη οικογενειών χωρίστηκαν με τη βία από τους ανθρώπους τους, με διαταγή της κυβέρνησης, η οποία δεν πίστευε στην έννοια της οικογένειας. Χιλιάδες από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται ακόμη και σήμερα μακριά από τις οικογένειες τους, μη γνωρίζοντας που βρίσκονται τα αδέλφια, οι γονείς και τα παιδιά τους. Δεν ξέρουν αν οι άνθρωποι τους είναι ζωντανοί ή έχουν πεθάνει.

Η Hong και η Bo, είναι δυο αδελφές που χωρίστηκαν στη διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου και έκτοτε αναζητεί η μια την άλλη. Πρόσφατα επανασυνδέθηκαν χάρη σε μια μικρή τηλεοπτική εκπομπή η οποία έχει ως στόχο την επανένωση οικογενειών που έχουν διασπαστεί. Καμία από τις δυο όμως δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτό που θα γινόταν εκεί.

Η εκπομπή είχε ακόμη μια μεγάλη έκπληξη για τις δυο αδελφές, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μετά από σαράντα χρόνια και την μητέρα τους. Η συγκίνηση και η χαρά τους δεν περιγράφονται με λόγια. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο παρακάτω!

Μετά από τόσα χρόνια θλίψης, αυτή η οικογένεια μπορεί να είναι τελικά ήσυχη γνωρίζοντας πως κάποιος τουλάχιστον από αυτούς ξέφυγε από τις φρικαλεότητες του καθεστώτος του Πολ Ποτ. Τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει την τεράστια ζημιά που έχει γίνει και τίποτε δεν μπορεί να αναπληρώσει τόσες δεκαετίες πόνου, όμως αυτοί που ήταν μακριά από την οικογένεια τους μπορούν πλέον να χτίσουν νέες, όμορφες αναμνήσεις.

You might also like